אצלי כבר חודש רביעי ברציפות רגל ה put מרוויחה הרבה יותר מרגל ה call, בין השאר בגלל שאין בשר ברגל זו.
חשבתי שולי נכון יותר להתחיל לבנות את רגל ה call שבוע לפני הפקיעה כבר לחודש הבא.
אשמח לתגובות.
אצלי כבר חודש רביעי ברציפות רגל ה put מרוויחה הרבה יותר מרגל ה call, בין השאר בגלל שאין בשר ברגל זו.
חשבתי שולי נכון יותר להתחיל לבנות את רגל ה call שבוע לפני הפקיעה כבר לחודש הבא.
אשמח לתגובות.
בהתחלה גם אני חששתי מזה, אבל האמת הנזילות סבירה. אני הייתי כתוב בקול 1250 ומכרתי אפילו שהתעקשתי על המחירים. לדעתי אם אתה לא רוצה להתעסק בסטרייקים אזוטריים שחוץ ממך אף אחד לא חשב עליהםפורסם במקור על ידי pinia
, אז לא תהיה בעיה מיוחדת. כמובן, ככל שאתה מעלה כמויות שאתה צריך לקנות/למכור וככל שאתה עקשן יותר מבחינת המחירים, אז זה יותר מסובך, אבל עדיין יש נזילות סבירה גם במרחק של 13%-15% מהמדד.
הבעיה הרצינית ביותר של שוקת רחבה זה (והשחקן הדגיש את זה לא פעם) השיעמום!
היום למשל פתחתי (מכרתי) עוד רגל ב C1180 עם הגנה צמודה, תרצתי את זה לעצמי כאסטרטגיה השבועית שלי כי נמנעתי מלעשות את האסטרטגיה של השחקן השבוע...
אגב אופיר, כשקובעים חוקים שבהם מרחיקים את הרגל, מתיחסים רק להכפלת המחיר כמו בחוקים שנתן לנו השחקן, או שיש שיטות נוספות...?
בברכה,
ערב טוב.
שאלה, בקורס ניגזרים האחרון שהועבר ע"י יוסי אלוף, הוא במפורש אמר כי לא כדאי להגיע עם השוקת לפקיעה אלא יש להשתדל לסגור את השוקת בשבוע הפקיעה.
אני לא הבנתי למה...ואשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני בעיניין זה...
אם השוקת מספיק רחבה אף בשבוע פקיעה (כל רגל מעל 5% מרווח מהסטרייק), ממה יש לחשוש להגיע עם שוקת כזו לפקיעה?
האם מישהו חווה כאן פקיעה שנעשה בה תנועה חדה של מעל 5% בשבוע/יום פקיעה?
אשמח לשמוע דעתכם.
בשוקת בה אתה מגיע 5% יומיים לפני הפקיעה ערך האופציות שלך שווה משהו בין 1-8 ש"ח ליחידה. הסיכון לתנועה של 5% תוך יומיים קטן בייחוד כלפי מעלה. אך האם כדאי לקחת סיכון בעבור רווח מזערי שכזה?? זו החלטה שלך. לדעת שחקן ויוסי אלוף עדיף לסגור. (למען הגילוי הנאות- אני לא סגרתי)
עדכון משטח
רגל קול זזה ל1200 עם הגנה 1220 .בהפרשים יצא 20 ש"ח.
חייב לציין קשה מאוד לקבל מחיר סביר וגם כך אחרי עמלות ישארו דמעות.
חברים מה קורה ?
יש תזוזה כל שהיא?
נכון להיום השוקט שלי בצד ה call: שליש מהכמות ב 1210 ושני שליש ב 1200
בצד put: כל הכמות ב 1030 מחר אני חושב לקדם חצי כמות ל 1050
אני התחלתי היום בקידום חלקי ל 1180. כן. אני יודע שזה קצת ריסקי. אני לוקח את זה בחשבון ועושה זאת במודע. הרווחתי יפה מאד עד עכשיו בצד העליון, ואני מוכן לסכן את הרווח הזה. הגנה ב 1210.
בצד התחתון קידמתי כמות קטנה ל 1050. אם הדישדוש (המבורך) ימשיך, אני אקדם עוד.
נימוקים
-מפת הפוזיציות מסמנת את התחום 1060-1170
-לדעתי, הדלק של העליות נגמר. מצד שני, השוק גם לא מזדרז לרדת. לא נוצרים היצעים, כי הציבור עדיין מאמין בעליות. התוצאה - דישדוש, שיכול להמשך עוד הרבה זמן.
הייתי נזהר. נימוקייך ספקולטיביים. אכן המפה מראה כדעתך אולם היא דנאמית.... לא היתי מערב שיקול אמונה.פורסם במקור על ידי דמי כיס
כדי לשרוד ולהרוויח לאורך זמן במעו"ף - רק הפאניקיסטים שורדם.
איציק