פורסם במקור על ידי
danfrog1
דמי כיס,
התקדמות ל 1200 זה בסה"כ מרחק של 5.7% משער הסגירה של יום חמישי כשיש עוד שלושה שבועות לפקיעה.
אני בעצמי חשבתי על הצעד הזה אבל לא בצעתי, אני חושב שהגדרנו 9% כמרחק האופטימלי כשיש עוד 3 שבועות.
תוכל בבקשה לשתף אותנו בשיקולים להזזה ל 1200?
בתודה מראש,
דן
השיקולים הם אלו:
-קודם כל, הגדרתי לעצמי גבול שאני מוכן להקריב אם זה לא יצליח. הגדרתי מתי אני נחלץ. לאחר שהגדרתי את ההפסד, אני יכול להמשיך.
-הערכתי שאנחנו בתקופת דישדוש. אני חושב שתקופת העליות הגדולות מאחורינו. גם האופטימיים שבפרשנים מדברים על עליה של עד 15% לכל 2010 ואני נוטה להסכים. כאשר המדד התקדם לכיוון 1180, היו ימי תיקון בת"א שהיו מנותקים מהעולם.
-השווקים בכל העולם נתקעו (נכון ליום חמישי) במקום.
-מתבצעות כתיבות אוכפים של השחקנים באזור 1120-1130. זאת אומרת הם מוגנים עד 1180 לכל היותר.
-יחסי P/C תקועים ומראים על סימטריה בהערכות לעליות וירידות. או במילים אחרות, דישדוש.
-מבט במפת הפוזיציות מראה שהגבול יהיה קטן מ 1200.
-למדתי משחקן, שיש צורך בצעד "אמיץ" על מנת שיכנס כסף ממשי. שחקן עשה את אותו הדבר בשוקת שלו בחודש שעבר, כאשר התקדם ל 1210, שהיו בסך הכל 6 סטרייקים מעל המדד. הוא עשה את זה כאשר הבשילו התנאים, והיה יכול לתת הערכה לגבי כיוון השוק.
ושוב אני אומר, כל זה תקף רק לאחר שהגדרתי לעצמי כמה אני מוכן להקריב אם זה לא יצליח.