x

עמוד 1 מתוך 24 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 232

נושא: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות

שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות

שוקת רחבה טובה הייתה לנו בינואר. אם נסכם מה שהיה, למעשה היה חודש שלא קרה בו כלום. בתחילת החודש היה גל עליות, שנראה מאיים, אבל מכיוון שהיינו כתובים על 1260 (רובינו), הרי שלא היה יותר מדי מה לדאוג. המרחק הכי קרוב שהגענו באותה תקופה היה 80 נקודות. לאחר מכן ירדנו חזרה לנקודת ההתחלה.

זה הזמן להתחיל להעלות רעיונות לגבי שוקת רחבה פברואר. כרגע, התחום של 980-1230 נראה לא רע. אבל צריך לתת ליום הזה להתפתח כדי להחליט. גם פתיחה ביום ראשון בהחלט באה בחשבון.

צריך לזכור שאנחנו נמצאים הפעם בחודש של 4 שבועות. בחודש שעבר, בתקופה זו המדד היה בערך באותו מקום, ובשוקת שחקן היינו כתובים 1000-1260.

Re: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות

אני חושב החודש ללכת על הגישה החשופה והרחוקה בעיקר באגף הפוט.

השבוע מכרתי כמה פוט 900 ב40!! עד שהמכונות התערבו מנעו המשך ריווחי. אני חושב ללכת על 1250-950 ומשם נראה

כיס איפה כדאי להתחיל הסטיות כל כך נמוכות והמחירים בהתאם צריך להתקרב מאד למדד בגלל זה בעיקר באגף הקולים האם כדאי להמתין או להתחיל עכשיו למרות הכל

נראה שבצד הקולים כמעת אין בשר...
    ולפתוח מרחק של 7-8 סטרייקים זה נראה לי מסוכן... המדד בהחלט יכול להמשיך לעלות החודש ולשבור את 1200 בניגוד לכל הערכות לתיקון.

מה בוער ? לדעתי כדאי לחכות. אם הסטיות נמוכות המצב יכול רק להשתפר. נו טוב, הוא יכול גם להחמיר, אבל רק טיפה
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

הסטיה אגב היא באיזור ה 19 כך לפחות מופיע ב ordernet.

אני בעד הטווח 980-1230 זה בדיוק הטווח שחשבתי עליו.
    שני דברים:
    1. מתלבטת לגבי ההגנה. הגנה צמודה תתן מעט בשר....
    2. להמתין להמשך היום - אולי ליום ראשון נראה לי הגיוני.
    R

לא חובה להתקרב, כפי שראינו בחודש ינואר אם סטיות נמוכות ניתן לפתוח ספריד גדול יותר בהגנה,כלומר לכתוב הגנה לא צמודה.

אכן הצד של הקולים די עלוב כרגע.

צריך לזכור שאפשר לפתוח את השוקת באופן לא סימטרי, ואפשר גם לפתוח היום רק צד אחד, ולפתוח את הצד השני בהמשך. כמובן שהמשמעות היא סוג של הימור על כיוון. אבל אפשר לאמר שזה "הימור" מהסוג הטוב. וזאת למה? כי ההימור מתבטא בכך שיושבים עוד קצת על הגדר, ולא מהסתכנות.

כרגע, מהצד העליון הכי נראה לי 1240 חשוף. הוא במרחק של 9.2% מהמדד הנוכחי. ואם מוסיפים לכך את המסקנה שהמחיר הוא חזות הכל, הרי שהמחיר שלו (45 ש"ח) בעצם מגלם סיכון נמוך.

בצד התחתון, 1000 נמצא במרחק של 12%. וזה בדיוק זהה לנקודה שהיינו בה בחודש שעבר. לגבי הפחד מהתרסקות. קשה לראות את הדבר קורה. כמו שזה נראה, דווקא אנחנו יכולים למצוא עצמנו שוב בשוק של קונים, שרק ראו בירידות האחרונות הזדמנות, ומחפשים את העליות.

עוד בואו נזכור, שבחודש שעבר, שחקן עשה את הצעד הנועז (הירידה ל 1210) אחרי שמפת הפוזיציות הייתה ברורה, והיו רמזים יפים לגבי כיוון השוק על פי יחס P/C. כרגע אין לנו את זה, אז עדיף להתרכז באופציות הזולות שגם נשחקות מהר. נרוויח לנו כמה אלפים בנחת השבוע, ואחר כך נתקדם.

אם כך, למחפשים ביטחון מקסימלי: 980-1250
    לאלו שמחפשים טיפה יותר נועזות, אבל עדיין בטוח מאד: 1000-1240

כמובן שזו דעתי האישית, ולא נחשב יעוץ וכו' וכו' וכו'. כל אחד יעשה לפי הבנתו.

שאפו על ינואר היה חודש מרתק (וממכר...)
    מקווה שתמיד תהיה לנו פקיעה כמו האחרונה.
    ניפגש בפברואר עם עוד מנה של נגזרי מעוף. :P

בברכה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות