x

עמוד 4 מתוך 24 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 232

נושא: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות

ציטוט פורסם במקור על ידי avraham-go
    שאלה לחכמים
    מה דעתכם שבמקום לקנות הגנות בשוקת {מה שעושה לפעמים את השוקת ללא כדאית}-להציב ס טופלוסים.ניתן לשנות את הסטופ לוס בהתאם להתקדמות המסחר עד לסף הסכנה ולפעול בהתאם.
    במידה שהשוק מתרחק הרווחנו את מחיר ההגנה.במידה והשוק מתקרב נוכל להתערב ולהגדיל את
    מחיר הסטופ לוס עד סף הרווחיות.
    אבי
    מאד ממליץ לך לקרוא את השירשורים של דצמבר וינואר. תראה כמה טחנו את העניין הזה. אין טעם להתחיל מחדש לדון בזה.

ציטוט פורסם במקור על ידי navhmjep
    ברצוני להוסיף היבט נוסף לשאלה האם לכתוב עם הגנות או לא...............
    אפשר לקרוא לזה "הגנה מן ההכרח".

.

אפשר לקרוא לזה "הגנה מן ההכרח".[/quote]

כוונתך? :?: :?: :?:

[quote=דמי כיס]
    ציטוט פורסם במקור על ידי "avraham-go":kki9zla0
    שאלה לחכמים
    מה דעתכם שבמקום לקנות הגנות בשוקת {מה שעושה לפעמים את השוקת ללא כדאית}-להציב ס טופלוסים.ניתן לשנות את הסטופ לוס בהתאם להתקדמות המסחר עד לסף הסכנה ולפעול בהתאם.
    במידה שהשוק מתרחק הרווחנו את מחיר ההגנה.במידה והשוק מתקרב נוכל להתערב ולהגדיל את
    מחיר הסטופ לוס עד סף הרווחיות.
    אבי
    מאד ממליץ לך לקרוא את השירשורים של דצמבר וינואר. תראה כמה טחנו את העניין הזה. אין טעם להתחיל מחדש לדון בזה.

אפשר לקרוא לזה "הגנה מן ההכרח".[/quote:kki9zla0]

אבל מה היתה המסקנה הסופית מכל אותם דיונים. האם לעבוד עם סטופלוס או לא בכל הקשור לכתיבה חשופה בקצוות?

אני מודע לכך שאם השוק יורד ואחר מתקן ועולה יכול להיגרם אבדן משימוש בפונקציית הסטופלוס אבל עדיין יש בה משהו שעשוי לבוא במקום שיקול פסיכולוגי בזמן אמת. הרבה אנשים ייטו שלא לחתוך הפסד בזמן אמת ואז עלולים למצוא עצמם עם הפסד גבוה מדי שלא היה צפוי.

בנוסף, צריך לזכור שלא כל ירידה תביא לשינוי המחיר של האופציות הרחוקות. לדעתי צריך שילוב של כמה ימים של ירידות בתוספת עליה בסטיית התקן ושכל זה יקרה בתחילת החודש כדי להשפיע על אופציות שרחוקות בכ- 15% למטה. לכן, אולי שווה לשקול שימוש כזה רק בתחילת החודש וגם אם האופציה עולה בשיעור של 50% לפחות. מקבעים את ההפסד ובמקרה הכי גרוע פותחים נמוך יותר בלי סטופלוס.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמקה
    אבל מה היתה המסקנה הסופית מכל אותם דיונים. האם לעבוד עם סטופלוס או לא בכל הקשור לכתיבה חשופה בקצוות?

אני מודע לכך שאם השוק יורד ואחר מתקן ועולה יכול להיגרם אבדן משימוש בפונקציית הסטופלוס אבל עדיין יש בה משהו שעשוי לבוא במקום שיקול פסיכולוגי בזמן אמת. הרבה אנשים ייטו שלא לחתוך הפסד בזמן אמת ואז עלולים למצוא עצמם עם הפסד גבוה מדי שלא היה צפוי.

בנוסף, צריך לזכור שלא כל ירידה תביא לשינוי המחיר של האופציות הרחוקות. לדעתי צריך שילוב של כמה ימים של ירידות בתוספת עליה בסטיית התקן ושכל זה יקרה בתחילת החודש כדי להשפיע על אופציות שרחוקות בכ- 15% למטה. לכן, אולי שווה לשקול שימוש כזה רק בתחילת החודש וגם אם האופציה עולה בשיעור של 50% לפחות. מקבעים את ההפסד ובמקרה הכי גרוע פותחים נמוך יותר בלי סטופלוס.
    אין מסקנה. שחקן מתנגד ואומר שאין כזה דבר.
    אני בעד, אבל הטריגר שאני שם הוא יותר באזור ה 250% עליה. 50% יכול להיתפס היתפסות שווא בלי בעיה, ולגרום נזק. אני שם בכל החודש. לאופציה של 50 ש"ח אני שם למשל טריגר של 180 ש"ח. נזכור שזה אמור להכנס לפעולה רק במקרה אסונות.

שוקת רחבה (כמעט) תמיד תפסיד בהתחלה

בנינו שוקת רחבה. והופ, הדבר הראשון שאנחנו רואים בדרך כלל, זה שהערך שלה על הנייר יורד. יש הפסד. למה זה קורה?

בדרך כלל, ננסה לבנות שוקת כזו שתכניס כמות שווה של כסף בכל אחד מהצדדים. זה לא משנה אם השוקת סימטרית מבחינת המרחק, וגם לא משנה אם השוקת סימטרית מבחינת כמות היחידות שנכתבו בכל צד.

אם אחרי הבניה, המדד קפוא במקום, אז הכל בסדר. נוצר רווח בגלל שחיקה. אבל באופן מעשי, בדרך כלל המדד יזוז קצת לאחד הכיוונים. שינוי ערך האופציות הוא בקרוב לפי יחס הפוך. יחס הפוך זה אומר שאם נניח צד אחד עולה פי 2, הרי שהצד השני יורד לחצי. אפשר לראות שהצד שעולה, עולה הרבה יותר מאשר הצד שיורד. ביחס כפול בדוגמא שלנו. וזה מה שנותן עם פתיחת השוקת הפסד על הנייר. בצורה גראפית, גרף הרווח בתחילת החודש, דומה מאד ל U הפוך, כאשר אנו מבצעים את הקניה בקודקוד של ה U.

נשאלת השאלה אם כן, האם היה כדאי לחכות. שהרי השוקת הפסידה. זאת אומרת שאם היינו בונים אותה קצת אחר כך, היינו מרוויחים יותר. התשובה לכך שזה נכון רק אם אנחנו יודעים בוודאות לאיזה כיוון השוק הולך. הבעיה היא שאנחנו לא יודעים. ולכן לא צריך להתרגש מירידת הערך של השוקת בתחילת דרכה. זו תופעה טבעית. עם התקדמות החודש, הטתא מתחילה להשפיע ומכסה את ההפסד.

ערב טוב,

ראשית, בהצלחה לכל הכותבים החשופים.

שנית, זכרו כי זה בניגוד לכלל בסיסי של שחקן, הגנה סטרייק אחד.

שלישית, הפיתוי לכתוב חשוף ברור, 1. עלות העמלות בכתיבה מוגנת לפחות 20 אחוז מהרווח הפוטנציאלי, חשוף שווה חסכון של 10 אחוז בעלויות לפחות= רווח נוסף של 10 אחוז.
    2. לקבל מרווח נורמאלי בסטרייקים הרחוקים, זה עניין מתיש, עד משביז.
    3. מנהלתית צריך להתעסק עם הרבה יותר רגלים=מסבך את העניינים.

לאור זאת, מבחינה פרקטית, אני מנסה לפתור את הקשיים הללו בדרך הבאה.

ראשית, כתיבה בהגנות של סטרייק אחד בלבד. מאידך כתיבה במרחקים הולכים ויורדים מהמדד, בדרך של פרמידה.

נומר מקדישים לאסטרטגיה 20K , אני מתכוון להקדיש, 8K בטחונות (אמתיים) לקבלת הכנסה של 50 ש"ח משני צדדים. 4K בטחונות לקבלת הכנסה של 100 ש"ח משני צדדים. 2K בטחונות לקבלת הכנסה של 200 ש"ח משני צדדים. 6K נותרים בעתודה. את הפוזיציה הזו אני מתכוון לקבל במהלך השבוע הקרוב.

בפועל עד כה ברגל תחתונה קניתי שוקת בעלות של 15 ש"ח (980-990) ולא מכרתי וזאת בהעדר ספרדים ראויים.

ברגל עליונה הצלחתי למכור שוקת "יחסית" רווחית (ב- 1240-1250) וזאת ביום הפקיעה כאשר התנודתיות היתה גדולה.

בהצלחה לכולם.

דרור.

מה דעתכם על שוקת 'צומחת' ? כלומר, מכירה הדרגתית של השוקת במהלך השבוע הראשון:

- מחר יהיו ירידות חזקות - נמכור פוטים במחיר מופקע.
    - מחרתיים תחזור השפיות - נמכור קצת קולים, וכן הלאה, עד להשלמת הפוזיציה.
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

ציטוט פורסם במקור על ידי dragon74

הרעיון מצויין אם אתה סגור לגמרי על זה שאתה יודע מה יקרה. שיטת העבודה הזו מהווה הימור על כיוון. העניין הוא שהעתיד תמיד יכול להפתיע.

ציטוט פורסם במקור על ידי dragon74

אני בהחלט מתכוון לעשות זאת אבל עדייו לשמור על שוליים רחבים ככל האפשר.
    נתראה מחר במכירת הפוטים...

ומחרתים בקולים...

ודמי כיס, לא צריך לחזות את העתיד, אלא ללכת עם ההווה. אם במילא תכננת למכור 40 יחידות מכל צד, תן לזה שבוע - תמכור את הפוטים בירידה המקומית ואת הקולים בעליות.

נכון שייתכן ויהיו רק ירידות כל השבוע, אז פשוט תמכור את הקולים ביום חמישי, ויותר נמוך ממה שתכננת (אבל עדיין 12-15% מהמדד).

תחושת בטן שזה יותר בטוח, ולפחות חוסך כמה אחוזים ראשוניים של התקרבות המדד אל האופציות שנמכרו בסוף חודש קודם (ואת התרופות להרגעה). המחיר (תמיד יש מחיר) - האופציות יימכרו כמה שקלים יותר בזול.
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות