x

עמוד 9 מתוך 24 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 81 עד 90 מתוך 232

נושא: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    ציטוט פורסם במקור על ידי danfrog1
    דמי כיס,
    התקדמות ל 1200 זה בסה"כ מרחק של 5.7% משער הסגירה של יום חמישי כשיש עוד שלושה שבועות לפקיעה.
    אני בעצמי חשבתי על הצעד הזה אבל לא בצעתי, אני חושב שהגדרנו 9% כמרחק האופטימלי כשיש עוד 3 שבועות.
    תוכל בבקשה לשתף אותנו בשיקולים להזזה ל 1200?
    בתודה מראש,
    דן
    השיקולים הם אלו:
    -קודם כל, הגדרתי לעצמי גבול שאני מוכן להקריב אם זה לא יצליח. הגדרתי מתי אני נחלץ. לאחר שהגדרתי את ההפסד, אני יכול להמשיך.
    -הערכתי שאנחנו בתקופת דישדוש. אני חושב שתקופת העליות הגדולות מאחורינו. גם האופטימיים שבפרשנים מדברים על עליה של עד 15% לכל 2010 ואני נוטה להסכים. כאשר המדד התקדם לכיוון 1180, היו ימי תיקון בת"א שהיו מנותקים מהעולם.
    -השווקים בכל העולם נתקעו (נכון ליום חמישי) במקום.
    -מתבצעות כתיבות אוכפים של השחקנים באזור 1120-1130. זאת אומרת הם מוגנים עד 1180 לכל היותר.
    -יחסי P/C תקועים ומראים על סימטריה בהערכות לעליות וירידות. או במילים אחרות, דישדוש.
    -מבט במפת הפוזיציות מראה שהגבול יהיה קטן מ 1200.
    -למדתי משחקן, שיש צורך בצעד "אמיץ" על מנת שיכנס כסף ממשי. שחקן עשה את אותו הדבר בשוקת שלו בחודש שעבר, כאשר התקדם ל 1210, שהיו בסך הכל 6 סטרייקים מעל המדד. הוא עשה את זה כאשר הבשילו התנאים, והיה יכול לתת הערכה לגבי כיוון השוק.

ושוב אני אומר, כל זה תקף רק לאחר שהגדרתי לעצמי כמה אני מוכן להקריב אם זה לא יצליח.
    דמ"כ - את 1200 הגנת? לפי התאוריה שלך (שאני נוטה להסכים אתה), לא קונים הגנות בשלבים מוקדמיש של החודש (ואנחנו בשלב יחסית מוקדם). מצד שני, נראה לי שהתקרבות כזאת למדד (גם אם זה בגדר סיכון מחושב) מצריכה הגנה. אם הגנת, איזה מחירים הצלחת לקבל?

ציטוט פורסם במקור על ידי chizhk
    דמ"כ - את 1200 הגנת? לפי התאוריה שלך (שאני נוטה להסכים אתה), לא קונים הגנות בשלבים מוקדמיש של החודש (ואנחנו בשלב יחסית מוקדם). מצד שני, נראה לי שהתקרבות כזאת למדד (גם אם זה בגדר סיכון מחושב) מצריכה הגנה. אם הגנת, איזה מחירים הצלחת לקבל?
    כן. למעלה מוגן (במרחק שלושה סטרייקים). וזאת משתי סיבות:
    -האופציות למעלה דורשות באופן טבעי ביטחונות גדולים.
    -המרווחים למעלה גדולים מאד, והרבה יותר יעיל מבחינת ניצולת הכסף לעבוד מוגן ולמכור יותר יחידות.

בסוף השבוע הזה וביום ראשון נוכחנו לראות את יתרונות השוקת הרחבה.....

יש לי שאלה לגבי ההסבר של שחקן לאופן ניהול שוקת רחבה.
    אשמח אם שחקן יגיב, אבל גם אם לא, כל אחד אחר מוזמן להביע את דעתו:

שחקן נתן מספר קירטריונים למצבים בהם נגלגל אחורה ב 2 סטרייקים את המרווח שנפגע.
    השאלה שלי, האם הוא גם אומר להכפיל כמויות?

חיפשתי שוב בהסבר שלו ונראה שהוא מתכוון רק לגלגל אחורה, עם אותם כמויות - מעין בליעת הפסד מהגלגול אבל לא להגדיל כמויות.
    האם הבנתי נכון?

תודה,
    נעם.

ציטוט פורסם במקור על ידי noam_a
    יש לי שאלה לגבי ההסבר של שחקן לאופן ניהול שוקת רחבה.
    אשמח אם שחקן יגיב, אבל גם אם לא, כל אחד אחר מוזמן להביע את דעתו:

שחקן נתן מספר קירטריונים למצבים בהם נגלגל אחורה ב 2 סטרייקים את המרווח שנפגע.
    השאלה שלי, האם הוא גם אומר להכפיל כמויות?

חיפשתי שוב בהסבר שלו ונראה שהוא מתכוון רק לגלגל אחורה, עם אותם כמויות - מעין בליעת הפסד מהגלגול אבל לא להגדיל כמויות.
    האם הבנתי נכון?

תודה,
    נעם.
    אני אגיד את דעתי על הכפלת כמויות סטנדרטית, ולמה אין בה שום היגיון:

קודם כל, מה היא הכפלת כמות? אנו קונים חזרה אופציה שהפכה יקרה, ומוכרים כמות כפולה של אופציה זולה יותר ורחוקה יותר, וכך שומרים למעשה על אותה הכנסה. על מנת שיהיה אפשר לעשות זאת, צריך לשים ביטחונות בצד. ביטחונות שלא משתמשים בהם.

אבל רגע! אם שמנו ביטחונות בצד, הרי זה אומר שבעצם, בזמן הקמת השוקת, יכולנו כבר מראש ללכת יותר רחוק ולבצע בכמות כפולה. וזאת מבלי להיות בלחץ ובתנאים הרבה יותר טובים. אז למה חיכינו לרגע שנהיה בלחץ?

ומצד שני, אם לא נוצרו תנאים שדרשו הכפלת כמויות, הרי שהשכבנו בצד ביטחונות לא מנוצלים ולא מיקסמנו את הרווח שיכול להיות מהכסף שלנו.

לכן לדעתי, כל עניין הכפלת הכמויות אינו הגיוני. כפי שאני רואה את הדברים, והדברים אמורים עבור שוקת רחבה בלבד, נכון להשתמש בביטחונות באופן המקסימלי. לבנות את השוקת רחבה מספיק מראש ולא להכנס למצוקה ולפעולות חרום. הרחקה תתבצע אם למרות כל הזהירות שלנו, הרגל שלנו התקרבה באופן שדורש מאיתנו להרחיק אותה, וזאת עם השלמה שפעולה זו תקטין את הרווח.

בעיקרון אני מסכים אתך לגבי עקרון ההכפלה. מה גם שהיא אמורה להיות מבוצעת בעת תנועה חריפה מאוד ואז מה הטעם להשיע כפול בטחונות וכפול סיכון רק כדי להתרחק סטרייק אחד.
    אבל כאשר אנו בתחילת החודש ההפרש בין סטרייק אחד למישנהו אינו כפול אלא בסטרייקים רחוקים יגיע כדי 30-40% וילך ויעלה עם ההתקרבות לפקיעה. לכן בעת הכפלה אחורה יהיה לך תקבול חיובי! יכול להיות שבמקרה כזה לא תבצע הכפלה אלא כפול 1.5 או משהו כזה.

ציטוט פורסם במקור על ידי leayael
    בעיקרון אני מסכים אתך לגבי עקרון ההכפלה. מה גם שהיא אמורה להיות מבוצעת בעת תנועה חריפה מאוד ואז מה הטעם להשיע כפול בטחונות וכפול סיכון רק כדי להתרחק סטרייק אחד.
    אבל כאשר אנו בתחילת החודש ההפרש בין סטרייק אחד למישנהו אינו כפול אלא בסטרייקים רחוקים יגיע כדי 30-40% וילך ויעלה עם ההתקרבות לפקיעה. לכן בעת הכפלה אחורה יהיה לך תקבול חיובי! יכול להיות שבמקרה כזה לא תבצע הכפלה אלא כפול 1.5 או משהו כזה.
    נכון מאד. זה בדיוק מה שהתכוונתי כשכתבתי שאפשר היה לעשות את ההכפלה בתנאים הרבה יותר טובים.

כמובן שבאופן מעשי, נכנסות לעניין העמלות, והן משנות את נקודת האיזון.

דמי כיס.
    אתה חושב שמונחים של מי שכותב רחוק ללא הגנות. אם תחשוב במונחים של מי שגם קונה הגנות (במרחק סטרייק או מקסיומם שניים), יסתבר לך שלא ניתן (בסטיית התקן הנוכחית) לכתוב עם הגנה צמודה רחוק וגם להרוויח מזה.
    כמובן שאם אתה כותב בלבד אתה יכול לכתוב רחוק אופציות של 5-10 ש"ח ועדיין להרוויח. מי שמתמש בהגנה צמודה חייב דלתא (הפרש בין מחיר מכירה למחיר הקנייה של ההגנה) של לפחות 20 ש"ח כדי שהעמלות לא יאכלו אותו. לכן בפועל, לא ניתן להנות מכל העולמות (גם לכתוב רחוק, גם לקנות הגנה וגם לקבל דלתא טובה).

המסקנה שלי - מי שעובד עם הגנות צמודות, כפי שמומלץ לעשות, לא יכול להרשות לעצמו לא להשאיר בטחונות לתיקונים, קרי לא להשתמש בכל הבטחונות שלו ולהשאיר קצת לתיקונים.

ציטוט פורסם במקור על ידי gsk
    דמי כיס.
    אתה חושב שמונחים של מי שכותב רחוק ללא הגנות. אם תחשוב במונחים של מי שגם קונה הגנות (במרחק סטרייק או מקסיומם שניים), יסתבר לך שלא ניתן (בסטיית התקן הנוכחית) לכתוב עם הגנה צמודה רחוק וגם להרוויח מזה.
    כמובן שאם אתה כותב בלבד אתה יכול לכתוב רחוק אופציות של 5-10 ש"ח ועדיין להרוויח. מי שמתמש בהגנה צמודה חייב דלתא (הפרש בין מחיר מכירה למחיר הקנייה של ההגנה) של לפחות 20 ש"ח כדי שהעמלות לא יאכלו אותו. לכן בפועל, לא ניתן להנות מכל העולמות (גם לכתוב רחוק, גם לקנות הגנה וגם לקבל דלתא טובה).

המסקנה שלי - מי שעובד עם הגנות צמודות, כפי שמומלץ לעשות, לא יכול להרשות לעצמו לא להשאיר בטחונות לתיקונים, קרי לא להשתמש בכל הבטחונות שלו ולהשאיר קצת לתיקונים.
    לא מסכים איתך. בוא ניקח דוגמא מספרית.
    נניח שהחלטת למכור היום P1030, (שזה דבר סביר מאד לעשות היום). והחלטת להגן במרחק 2 סטרייקים. יש לך הפרש של 50 ש"ח, שזה יפה ומכובד. אבל P1030 מפחיד קצת, אז אתה משתמש בחצי מהביטחונות כי אולי תצטרך להרחיק ולהכפיל.

אבל רגע. בוא תרחיק ותכפיל מראש אם יש לך אפשרות. אם במקום זה תקנה P1020 ותגן ב P1000, אז תכניס 30 ש"ח לשוקת כפול 2 זה נותן 60 ש"ח.

אז מה היה הטעם ללכת על P1030? לך ישר על P1020.

וצריך לזכור שככל שהחודש מתקדם, ההפרשים מגיעים למצב שירידה בסטרייק והכפלה, כבר לא מספיקים.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    ציטוט פורסם במקור על ידי gsk
    דמי כיס.

לא מסכים איתך. בוא ניקח דוגמא מספרית.
    נניח שהחלטת למכור היום P1030, (שזה דבר סביר מאד לעשות היום). והחלטת להגן במרחק 2 סטרייקים. יש לך הפרש של 50 ש"ח, שזה יפה ומכובד. אבל P1030 מפחיד קצת, אז אתה משתמש בחצי מהביטחונות כי אולי תצטרך להרחיק ולהכפיל.

אבל רגע. בוא תרחיק ותכפיל מראש אם יש לך אפשרות. אם במקום זה תקנה P1020 ותגן ב P1000, אז תכניס 30 ש"ח לשוקת כפול 2 זה נותן 60 ש"ח.

אז מה היה הטעם ללכת על P1030? לך ישר על P1020.

וצריך לזכור שככל שהחודש מתקדם, ההפרשים מגיעים למצב שירידה בסטרייק והכפלה, כבר לא מספיקים.
    דמי כיס, אני חושב שהגישה שלך של כתיבה ללא הגנות וניצול מקסימאלי של בטחונות נכונה , לדעתי, אך ורק להנחת המוצא שלך שאתה חותך הפסדים מיד כאשר התנהלות השוקת הרחבה השתבשה.

לעומת זאת מי שרוצה לנקוט בגישה של ניהול אסטרטגיה , ולא חיתוך הפסדים כמוצא ראשון, חייב להותיר בטחונות רזרבים לכל מקרה לשם, ניהול האסטרטגיה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות