x

עמוד 2 מתוך 24 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 232

נושא: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות

פתחתי את השוקת הבאה:

צד עליון 1230 מוגן ב 1270. ההגנה יחסית זולה, ומאפשרת כתיבה של יותר יחידות בעבור אותם ביטחונות. זו למעשה הדרך היחידה להוציא משהו מהצד הזה. אחרת חבל על הזמן.

צד תחתון 1000 לא מוגן. חצי מהכמות בצד העליון. ההגנות למטה יקרות בגלל מרווחים קטנים מאד. עדיף לכתוב חצי כמות ולעבוד לא מוגן.

טווחים באחוזים: 8.6% למעלה, 11.6% למטה.

כלל אצבע כדי לקבל מושג לגבי כדאיות ההגנה (תקף בתחילת חודש):
    -אם מחיר ההגנה הוא 35% ומטה ממחיר האופציה שמוכרים, ההגנה כדאית. בטווח 35%-50% זה בסימן שאלה. בטווח של 50% ומעלה - לא כדאי.

למשל, הצלחתי למכור C1230 ב 60 ש"ח, ולקנות C1270 ב 20 ש"ח. זה מאפשר לי להכפיל את כמות הכתיבות ואפילו יותר. זאת אומרת שעבור אותם ביטחונות, אפשר להכניס 50% יותר כסף. אז גם אם יש עמלות אז זה עדיין כדאי.

לעומת זאת, את P1000 אפשר למכור ב 135 ש"ח וההגנה ב P960 עולה 65 ש"ח. זאת אומרת שאם הולכים על מרווח מרוויחים 70 ש"ח בקרוב. ואילו לא מוגן מכניס 135 ש"ח. במקרה הזה, אם הולכים על מוגן ומכפילים כמות, נכנס אותו כמות כסף. ואז העמלות והבלגאן הופכים את העניין ללא כדאי.

אם מחיר ההגנה הוא מעל 50%, אז בכלל אין טעם להגן. ההגנה מביאה לירידה משמעותית בהכנסות, מול האלטרנטיבה.

כמובן שככל שהחודש מתקדם ורוצים לקרב, הכלל הנ"ל משתנה, כי אז היחס בין כתיבה מוגנת ללא מוגנת הוא כבר לא כפול אלא פי 3 או יותר מבחינת כמויות.

אני מאוד מתלבט ולכן בניגוד להרגלי עוד לא כתבתי השוקת להחודש.
    מתלבט בין כתיבת פוט 960 או 950. כהרגלי בקודש מעדיף פרמיות קטנות במרחק גדול וללא הגנה...
    בקולים אין כלום שווה כרגע. לא מתקרב.
    מעניין אם שחקן יחווה דעתו.

אולי אמתין ליום ראשון.

איציק

שחקן אמר שהוא לא יחזור שוב על גינון שוקת. מתוך הצ'ט:

(13:44) קרנף:שלום שחקן האם גם החודש יהיה ליווי לשוקת חודשית?
    (13:45) שחקן מעוף:לא קרנף - אני חושב שחודש אחד זה מספיק מה גם שכל אחד חייב לנסות ולהשתפשף באסטרטגיה הבסיסית ביותר

לכן יש לנו החודש רק אחד את השני.

אני כתבתי למטה p990 לא מוגן, מעדיף להיות מתחת ל 1000, כי 1000 אמורה להיות רמת תמיכה פסיכולוגית במידה ויהיו ירידות.
    למעלה בגלל שבינתיים כמעת ואין בשר כתבתי כמות מאוד קטנה של c1220 עם הגנות ב 1250.
    ביום ראשון אמשיך לבנות את הצד העליון בהתאם להתפתחויות.
    בהצלחה לכולם!

אתם אמיצים!!!

אני כותב סביב ה940 ולוקח 40 ש"ח. בעקרון אני מחכה עם רגל הפוט ליום של ירידות שאז נוכל לקחת יותר.
    בקול כתבתי 1250-1240 ג"כ 40 ש"ח ליחידה (אני כבר מורווח לא רע) אבל נאלצתי לקנות הגנות 1280 ב13

C1270
    ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    פתחתי את השוקת הבאה:

צד עליון 1230 מוגן ב 1270. ההגנה יחסית זולה, ומאפשרת כתיבה של יותר יחידות בעבור אותם ביטחונות. זו למעשה הדרך היחידה להוציא משהו מהצד הזה. אחרת חבל על הזמן.

צד תחתון 1000 לא מוגן. חצי מהכמות בצד העליון. ההגנות למטה יקרות בגלל מרווחים קטנים מאד. עדיף לכתוב חצי כמות ולעבוד לא מוגן.
    פתחתי היום שוקת כמו שלך בצד העליון (אני מכרתי ב 55 :( ), אך בצד התחתון מכרתי P940 עם הגנה ב P970. מבחינתי זה מסוכן מאוד ללכת חשוף במיוחד לכיוון מטה. יש תחושה שהשוק לפני מימוש שיגרום לעלייה בסטיות תקן ויהיה קשה לתקן את הפוזיציה. הרגל של הפוט רחוקה משמעותית מהקול, בבגנה היא במרחק ש 3 סטרייקים ולא 4 כמו בקול ועדיין קיבלתי מרווח גדול יותר ברגל הפוט (מכרתי ב 72 וקניתי ב 37). אפשר להבין מזה את צפיות השוק לעתיד.
    נ.ב
    זו פעם ראשונה שאני קונה חשוף ואני יודע שזה נטו הימור אך קניתי היום 2 P1100 לחודש מרץ ב 2080 ש"ח. מקווה שזה ישתלם.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

אני הייתי רוצה לפעול ע"פ הנחיות שחקן לניהול שוקת חודשית. שחקן אמר שאם קונים הגנה צמודה (סטרייק אחד) אזי צריך לשאוף לקחת 20-30 ש"ח תקבול מהרגל. הבעייה, ניתן להגיע לתקבול כזה ברגל ה CALL רק בכתיבת 1220 וקניית 1230. העניין הוא שזה לקחת רק 7.8% מרווח בטחון למעלה. נכון שהסבירות לעליות של למעלה מזה החודש לא גבוהות, אבל השאלה, האם זה עונה בכלל על הגדרה של שוקת רחבה.

מקווה שביום ראשון אוכל לכתוב רגל CALL יותר גבוהה ועם תקבול מתאים.
    דעתכם?

ובכן, שוקת שניה שאני כותב (הראשונה לא הניבה הרבה בגלל שלא היתה רחבה מספיק)

קולים:
    הגנה (קניה) C1250 (35 ₪)
    כתיבה 1220 C1220 (105 ₪)
    פוטים:
    כתיבה: P980 (85 ₪ )
    הגנה: P950 (40 ₪)

אני מקווה שזה עומד בכללי האצבע של דמי כיס ....

ציטוט פורסם במקור על ידי gimani
    C1270
    ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    פתחתי את השוקת הבאה:

בצד התחתון מכרתי P940 עם הגנה ב P970. מבחינתי זה מסוכן מאוד ללכת חשוף במיוחד לכיוון מטה. יש תחושה שהשוק לפני מימוש שיגרום לעלייה בסטיות תקן ויהיה קשה לתקן את הפוזיציה. הרגל של הפוט רחוקה משמעותית מהקול, בבגנה היא במרחק ש 3 סטרייקים ולא 4 כמו בקול ועדיין קיבלתי מרווח גדול יותר ברגל הפוט (מכרתי ב 72 וקניתי ב 37). אפשר להבין מזה את צפיות השוק לעתיד.
    נ.ב
    זו פעם ראשונה שאני קונה חשוף ואני יודע שזה נטו הימור אך קניתי היום 2 P1100 לחודש מרץ ב 2080 ש"ח. מקווה שזה ישתלם.
    איך הצלחת למכור p940 ב72?????????????
    זה כמעט כפול מהמחיר שאני קיבלתי

הוא התבלבל, הוא התכוון שהוא מכר P970 והגנה P940

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות