x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 16 מתוך 16

נושא: טאואר אג"ח ג - המלצה

Re: טאואר אג"ח ג - המלצה

רק בשביל לחדד את הנקודה של צדיק
    כיוון שאגח ה נמצא במסלול המנייתי שלו (תשואה לפידיון 3.3%-) ואגח ג גם קרוב להיכנס למסלול המנייתי (תשואה לפידיון 2.19%) אין שום סיבה שבעולם לקנות את המניה. במצב כיום כל עליה במניה תתבטא גם באגח ואילו במקרה של ירידות במניה לאגח יהיה מחיר ריצפה עקב המסלול האגחי שבו. כלומר הרווח יהיה אותו רווח אך הסיכון נמוך משמעותית.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

לצדיק
    אם אתה מתכנן להזיק את טאואר לטווח של 22 חודשים עדיף להחזיק את אג"ח ה שמחלק בשנתיים הבאות מעל ל16 אגורות ריבית כאשר ההפרש בינו למניה עומד על 6 אגורות בלבד.
    גילוי נאות לא מאמין בטאואר ומבצע עליה שורט ולהגנה קונה את אג"ח ה

ציטוט פורסם במקור על ידי ofirok
    ם אתה מתכנן להזיק את טאואר לטווח של 22 חודשים עדיף להחזיק את אג"ח ה שמחלק בשנתיים הבאות מעל ל16 אגורות ריבית כאשר ההפרש בינו למניה עומד על 6 אגורות בלבד
    שים לב שכיוון שמחיר האגח גבוה מהפארי במקרה שהאגח יחזור למסלול האגחי שלו מי שיכנס עכשיו יפסיד 2.28% (התשואה לפידיון) למרות הריביות.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

gimani
    אתה צודק שאם המחיר יחזור למסלול האגח יווצר הפסד אך אני קניתי את האגח מתהמורה שקיבלתי מהשורט שביצעתי על המניה לפיכך אין סיכוי ממשי להפסד אם המניה תעלה אני ירויח קצת ואם המניה תרד אני ארויח הרבה
    להלן דוגמא מוחשית:
    המחיר של המניה לחלק ליחס של האגח להמרה 577.3/4.15=139.036=היה אמור להיות שווה האגח אך האגח מחלק בדצמבר 8.8 אגורות בתור ריבית תוסיף אותם לשווי וקיבלת 147.83 שווי של האגח לאחר חלוקת הריבית. שווי האגח היום הוא 145.7 לפיכך עדיף להימצא באגח מאשר במניה(אם תחזיק באגח שנה נוספת תקבל עוד 8.8 לפחות שהופך למשתלם יותר)

שאלה ל ofirok,
    איך אפשר לבצע שורט על טאואר?

גוני
    ניתן לבצע דרך בית ההשקעות של אקסלנס

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •