x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: פלוריסטם - PSTI

פלוריסטם - PSTI

רונן שלום.

אודה לך מאוד אם תוכל לנתח את מניית החלום הישראלית פלוריסטם - PSTI.

תודה.

Re: פלוריסטם - PSTI

בשלב זה היא ניראית יותר כמו חלום בלהות מאשר "מניית חלום" ...
    נפח המסחר דל מאד ואינו מאפשר ניתוח טכני.

[לצפייה בגרף המניה לחצו כאן]

בהצלחה

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

גם מושקע שם בחלק החלום של התיק וכנראה אמכור :mrgreen:

עלון שלום.

האמת היא שמהצד הכספי היא אינה מוגדרת אצלי כמניית חלום. אין לי כאלה. היא היחידה אצלי עם סכום מאוד זעום שאני מגדיר אותה כאחת שכל ההשקעה תלך.

אבל יש גם את עניין התוכן שבהחלט יכול להיות מוגדר כחלום להרבה חולים במחלות שונות. החברה עוסקת בטיפול ע"י תאי גזע המופקים משיליה בניגוד לחברות אחרות שמפיקות ממח עצם.

לחברה תוצאות מצויינות מניסויים בעכברים ולכן עברה לניסויים בבני אדם.
    לאחרונה דווח על תוצאות טובות בחולה הראשון ושיפור. כמו כן דווח לגבי בטיחות הטיפול לתשעה משתתפים נוספים ונאמר כי הטיפול יעיל ובטוח.

לפני שנים אחדות, בעקבות מאמר בגלובס, קניתי בסכום קטן. המנייה הכפילה את עצמה תוך מספר שבועות.כיוון שלא היה דיווח מסויים ראיתי זאת כדבר חולף ואכן אט אט היא ירדה ונשארתי עם הפסד גדול מ-50%. לאחר מכן בוצע ספליט במניה ונשארתי עם כמה עשרות בודדות מהמניה.
    מאז רכשתי ממנה פעמיים כך שחלקה אף פעם לא היה גדול מ 2-3% מהתיק הכולל.

מזה מספר שבועות שאני חושב להוסיף מנה נוספת.חשבתי על ניתוח המניה כמכשיר נוסף למצוא נקודת זמן מתאימה להיכנס ולו רק כדי לראות את הסימן + בצידה.

אינני מנתח טכני אבל בשבועות האחרונים ראיתי את המשולש המתהווה שרונן סימן בגרף ושתחתיתו נשברה. כמו כן ראיתי כי בשבועיים האחרונים מתהווה משולש נוסף שתחתיתו אנכית בשער 1.11. אתמול אמנם ירדה ל 1.10 במשך היום אבל סגרה מעל.

כמובן שדעתו של רונן בכירה ואינני רוצה לגזול מזמנו, אבל אשמח אם רונן יתייחס לזה.

תודה. איתן

ציטוט פורסם במקור על ידי elmn48
    בשבועות האחרונים ראיתי את המשולש המתהווה שרונן סימן בגרף ושתחתיתו נשברה. כמו כן ראיתי כי בשבועיים האחרונים מתהווה משולש נוסף שתחתיתו אנכית בשער 1.11. אתמול אמנם ירדה ל 1.10 במשך היום אבל סגרה מעל.
    תבנית משולש היא תבנית שמשך ההתהוות הראשוני המינימלי שלה הוא חודשיים לפחות.
    כמו כן צריכה התבנית לעמוד בקריטריונים נוספים הכרחיים - ומבנה המשולש המתואר מעלה, אינו עונה על אף אחד מכללים אלו, לפיכך אינן מדובר בתבנית משולש.

שקלתי גם אפשרות לדגלון - תבנית לגל מינורי שמשך ההתהוות שלה הוא שבוע עד שלושה שבועות, גם כאן, חסרים מאפיינים חיוניים לתבנית זו ולפיכך פסלתי גם אופציה זו.

מכאן שמדובר ב"סתם" דשדוש תוך התכנסות המחירים, עובדה זו עשויה להוביל לתנועה חדה, אך עשויה גם שלא להוביל לתנועה כזו - לפיכך נמנעתי מלציין זאת, למרות שסימנתי אותה על גבי הגרף.

כאמור, כאשר נפח המסחר כה נמוך, יכול הכל להתרחש על הגרף והערך של ניתוח טכני בהעדר מחזורים - כמעט חסר כל משמעות.

בהצלחה,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

תודה רונן.

אני מאוד מעריך את התייחסותך ואת דעתך.

שבוע טוב.

התקדמות לפלוריסטם: קיבלה את אישור הבטיחות בגרמניה להתקדם בניסוי הקליני

http://wallstreet.bizportal.co.il/artic ... ?id=114749

זאב רווח: "עד כמה שאני זוכר זה כפול ,לא?"

http://www.youtube.com/watch?v=sRB2YRPD ... re=related

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים