הנה ריגוש קל לקראת הפקיעה. עשיתי פעם אחת. אפשרות להרוויח 690 ש"ח. אפשרות להפסיד 310 ש"ח. זה אשכרה במקום ללכת למלא לוטו.
מכירה של אוכף 1130
הגנה ב P1120
הגנה ב C1140
טווח מוגן 1123-1137
באמת סתם בשביל הקטע.
הנה ריגוש קל לקראת הפקיעה. עשיתי פעם אחת. אפשרות להרוויח 690 ש"ח. אפשרות להפסיד 310 ש"ח. זה אשכרה במקום ללכת למלא לוטו.
מכירה של אוכף 1130
הגנה ב P1120
הגנה ב C1140
טווח מוגן 1123-1137
באמת סתם בשביל הקטע.
רעיון ממש נחמד,
לצערי לא נשארו לי יותר בטחונות![]()
אתה צריך בשביל זה 300-400 ש"ח ביטחונות.פורסם במקור על ידי danfrog1
וכמו שאמרתי, זה סתם קזינו נטו. פשוט יש לי הרגשה שתהיה פקיעה רגועה. אבל אין לזה שום סימוכין. בכל אופן, לא לעשות יותר מפעם אחת. זה רק בשביל התבלין.
- דמי כיס, קיבלת את האישור מהגננת עליזה? "כי ככה לא עובדים, אכן יש לכם רווח יפה, אבל אם רוצים לשמור על תוחלת יש לעמוד בכללי המשמעת!!!!!!
viewtopic.php?f=93&t=6485&start=10
- אבל זה היה אך ורק בצחוק בלבד, ואני חושש שאתה מסתכן במכירה של P1130 לפקיעה, כי שאלת מיליון הדולר היא: "מה יקרה בבוקר הפקיעה? אז יש שני תסריטים אפשריים:
- בתסריט הראשון, "הם" רוצים את הפקיעה גבוה, "והם" קולטים היצעים בפתיחת הפקיעה, "והם" נתקעים עם סחורה כאשר יש חששות להמשך התיקון בשווקים
- ובתסריט השני, "הם" החליפו פוזיציה והתכסו בשקט על הפוטים, "והם" רוצים פקיעה שלילית, "והם" גם יכולים לממש ולזרוק המון סחורה לפתיחה בגלל המחזור הגבוה, "והם" גם לא לוקחים את הסיכון של המשך התיקון בשווקים
- ומה אתה אומר? איזה תסריט יתפוס מים? אז בהצלחה לפקיעה, תודה
אני ממשיך את הדרך שלך
"הם" ראו מה שכתבתי, ו"הם" זרקו עכשיו ים סחורה לשוק בשווי של כמה מאות מליונים והורידו את המדד ל 1125 בדקות האחרונות, העיקר כדי שאני לא ארוויח את ה 700 שקל שלי.
דמי- ההשפעה הגלובלית שאתה מייחס לעצמך..... יוחסה עד עכשיו רק לאסטרטגיות של שחקן.
ראית איך הסנופי בכבודו ובעצמו יחד עם הדקס נפלו בבת אחת בגללך????????
אם אתה רוצה לכתוב פרפר תכתוב 2 P1130 ותקנה P1120 ו P1140. זה יעלה לך 200 ש"ח ויתן אותה תוצאה.
יש כאן קונספירציה בינלאומית. הכל כדי למנוע ממני 700 ש"ח.פורסם במקור על ידי leayael
זה לא משנה. זה שקול לגמרי.פורסם במקור על ידי yisfri
דמי רק תבטיח לכתוב בפירוש שבחודש הבא אתה לא עושה אסטרטגיות של שחקן
ברור שלא. הרי זו בדיוק הסיבה שכל האסטרטגיות שלו הצליחו. גם השוקת הרחבה הצליחה כי עשיתי משהו שונה.פורסם במקור על ידי leayael
![]()