אני מציע להחזיר את חדרי הצ'אט לפי נושאים
מי שרוצה להתקשקש שהכנס לחדר הכללי ,מי שרוצה לדבר מקצועי שהכנס לחדר מניות או אופציות
אני מציע להחזיר את חדרי הצ'אט לפי נושאים
מי שרוצה להתקשקש שהכנס לחדר הכללי ,מי שרוצה לדבר מקצועי שהכנס לחדר מניות או אופציות
תודה רבה צעד מבורך
שא ברכה שחקן :!:
דוד.
תודה שחקן, צעד נדרש וחכם. :!:
כל הכבוד
ישר כוח. אני עוקב וקורא באתר ולפעמים לא מבין. הרמות בין מספר כתובים בשביל לכתוב ורמתך המקצועית (גם עם לא פוגיעם 100%) . בקיצור כל הכבוד החלטה נכונה.
ישר כוח!! שחקן
אני מעריך את האומץ והיושרה שלך - נדיר.
הרצון שלך לטפח אתר מקצועי עם כבוד הדדי ותרבות דיון, נקי ממניפולציות למיניהן ראוי להערכה רבה. בסופו של התהליך עליו הכרזת עתה, התועלת לכולנו תהיה רבה.
אני מרגיש שאתה שומר על הבית!
תודה על פועלך
יעקב
חשיבה נבונה.
מה קורה עם סקירת יום א' ה- 31.01.10 ?
כאחד שנהנה מהאתר ומוצא בובאמת בית אני שמח מאד על ההחלטה.
בקשר לבקשת שחקן להימנע מכתיבה בנושאי גז וחלומות יש הימנעות גם בעיסוק במניות הביו בהיותן מניות "חלום"
הייתי שמח לניתוח תחום הביו מבחינה פונדמנטלית ברמה של:
שלבי פיתוח ,מזומנים בקופה , קצב שריפת מזומנים נוכחי ומשוער
להמשך, צורך בגיוסים נוספים, גודל השוק של התרופה המפותחת , רמת התחרות
אבני דרך צפויות וכו'.
בכל מאכל מוסיפים תבלינים וכך אני תופש את תחום הביו
סוג של תבלין לתיק ההשקעה מאחר וסיכוניו גדולים.
אפשר לראות בעיקר בצ'אט שרבים מחברי האתר טועמים מהביו ולכן כדאי לתת עליו את הדעת.
אם מישהו מהמנהלים או מחברי האתר שיכול לכתוב בצורה מנומקת על מניה מסוימת או על התחום בכלל אשמח מאד ותבוא עליו ברכה.
טוב מאוד! הגיע הזמן!
בחלק מהמקרים זה לא ניקוי אבק, אלא, ניקוי זבל...
הייתי רק מציע בכל זאת לתת בתור התחלה הזהרה (אחת בלבד) למגיבים "גבוליים" ולא להעיף ישר. מי שקיבל הזהרה יעוף בפעם השניה באופן מיידי.
כמובן שתגובות המכילות קללות, "צעקות", מידע מוטעה וכו' - להעיף מייד את המשתמש ללא הסברים והזהרות. חבל שיקלקלו את האתר הנפלא הזה.