בוקר טוב.
בעת האחרונה צצה תופעה של זילות ברמת הדיונים בצ'אט, בעיקר ע"י משתמשים
חדשים שאינם מודעים לרוח האתר.
מכיוון שאיכות ההון האנושי היא הדבר החשוב ביותר באתר, החלטתי מצהרי היום ולמשך שבוע
לסגור את ההרשמה עבור משתמשים חדשים לאתר
. במקביל המנהלים יעברו על שמות בעיתיים, ובמידת הצורך ינתקו חשבונות. בעבר הצהרתי, כי לא רלוונטי מבחינתי כמות החברים באתר אלא האיכות, ולכן גם אם המשמעות שישארו באתר 1000 איש – אני מעדיף 1000 חברים עם תרבות דיון, סבלנות ורצינות על פני 20,000 חסרי תכונות אלה.

המנהלים הונחו להיות עם אצבע קלה על ההדק יותר מאי-פעם.
משתמש שינסה להריץ מניה - יורחק לאלתר.
משתמש שיכתוב משהו בסגנון "רציווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווו" ודברי שטות ברוח זו שמקומם במקומות אחרים, יורחק לאלתר.
הודעות על מניות ללא ניתוח או הסבר מדוע המניה תעלה / תרד - תימחקנה.
הודעות בנוגע לגז/נפט - ממליץ בחום להימנע מלכתוב עליהן. אין הגדרה ברורה למה נכון ומה לא,
ודעתי האישית שאנשים יפסידו בתים בפלופ המגוחך הזה - אך עד אז, ועד שלמישהו יהיה מידע פנים (ואין לכם) לשקול לפני שמעלים הודעה/תגובה בנושא.
כמו כן, התופעה הדוחה של אנשי האגו למיניהם: אני המלצתי... אני אמרתי... לא,אני הייתי הראשון... אין עלי וכו' יורחקו בלי הסבר.
אנשי החיכוכים: כל מיני אנשים, לרוב זוגות קבועים שכל המטרה שלהם ניגוח - יורחקו לאלתר, ובאמת שלא מעניין אותי מי התחיל ומי אשם. את זה תשמרו לילדכם בגן.

אני מדגיש שוב, אל לכם לבוא בטענות למנהלים, משום שזוהי הוראה מפורשת ממני לאפס סבלנות , וזוהי עבודתם ופרנסתם.
האתר הזה היה וישאר האתר עם תרבות הדיון והמקצועיות הגדולים ביותר ברשת, ולעיתים נדמה
שפשוט צריך לנער קצת את האבק.

מקווה בעוד שבוע לחדש את ההרשמה עם השקט והמקצועיות שמאפיינים את האתר.

המשך יום טוב.