x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: אסטרטגיית שחקן מעוף לשבוע 15/3

אסטרטגיית שחקן מעוף לשבוע 15/3

אופציות
    כתיבת אסטרטגיה השבוע מציבה אותנו בפני דילמה לא פשוטה. מצד אחד, אנו מצויים בתיקון בארה"ב היכול להימשך עוד מספר אחוזים, ומכיוון שהאסטרטגיה היא שבועית לדבר השפעה קריטית. מאידך, המגמה עודנה שלילית והתיקון ברובו כבר אחרינו. למשוואה גם מצטרפת מפת הפוזיציות הפתוחות, שמלמדת כי שחקני המעוף לא יתנו לשוק לברוח מעלה.

ההנחות בבסיס האסטרטגיה:
    # הכיוון השבוע הוא דשדוש (לאחר הפתיחה בראשון).
    # עליות / ירידות לא תהיינה חדות מדי.
    # לא נראה פריצה או מדד קרוב לגבולות המוכרים (600; 690).
    # התטא גדולה בשל הקירבה לפקיעה.

בשבוע מעין זה, בניגוד לשבועות קודמים ובשל החשש מבריחה של השוק לאחד הכיוונים
    נבצע מדרוג עולה ומדרוג יורד.

האסטרטגיה היא עפ"י מדד 650, וכמובן שיש לערוך התאמות כנדרש.

קניית PUT 610.
    מכירת PUT 620.

קניית CALL 700.
    מכירת CALL 690.

מאוד פשוט אך לרוב עושה את העבודה, ומתאים לשבועות בהן איננו בטוחים בנוגע לכיוון.
    בניגוד לרגיל, אין צורך לממש לאחר 10% או עד סוף השבוע וניתן להחזיק עד הפקיעה תוך מעקב שהמדד לא חורג מגבולות האסטרטגיה.

בהצלחה.

Re: אסטקטגיית שחקן מעוף לשבוע 15/3

לפי האסטרטגיה הזאת זה פלוס מינוס פשוט להחזיק סחורה בשביל מטרה אחת שתהיה סחורה כי הרווחים ממש לא גדולים אפילו קטנים מאוד....
    ברגע שאתה קונה 610 ומוכר 620 נשאר לך הרווח של ההפרש ביניהם ובגלל המרחק מהכסף הפרש של 50-70 ש"ח לא משתלם...
    לדעתי בשבוע הזה פשוט לחבק ידיים ולהסתכל מהצד ולחכות לשעת שין ולהיכנס עם פוטים לאפריל..
    שבוע טוב

לא הבנתי - אתה מעדיף לא להחזיק את האופציות על פני רווח של 5-8% בשבועיים
    הקרובים?! אמנם לא זה הרווח עליו חושבים העוסקים באופציות, אך אני מוכן לחתום תמיד
    על רווח חודשי כזה

באופציות הסיכון כול כך גבוהה שעדיף לא להסתכן ברווח של 5-8% בשבועיים ואני קונה גם רווח של 5-8% בכול אופציה שאני אקנה בעתיד אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד... במצב כזה של חוסר בהירות בשווקים עדיף להמתין... כי המגמה היא מגמת ירידה גם אם יש תיקונים חדים יותר וחדים פחות... אם אתה אחד שאני באמת הסתכלתי בעבר על התחזיות שלכם וב 90% מהמקרים קולעות בול לא יודע מה יהיה והולך על שיטה כזאת הגנתית לסוחרים קטנים( כמוני) אני ממליץ לא לגעת.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות