x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 15

נושא: שמישהו ממנהלי האתר ירים את הכפפה!!!

שמישהו ממנהלי האתר ירים את הכפפה!!!

שלום רב לכל מי שקורא ,
    הגעתי לאתר הזה דרך חבר ומצאתי בו אנשים בעלי ידע רב , אנשים תרבותיים , אנשים שמבינים עניין ומטרתם לפי דעתי טהורה .
    רוב ההסתכלות שלי באתר היא בפורום האגחים כי שם אני רואה יותר עניין ויותר אוהב לשמוע ניתוחים ואף לנתח בעצמי.
    אני חייב לציין שבתקופה האחרונה מאז עזיבתו ( המפתיעה מאוד ) של רם , פורום האגח אינו מתפקד כאתמול -שלשום, יכול להיות שבאמת רם הרגיל אותנו לטוב , אבל באמת אני אומר מכל הלב שזה לחלוטין לא אותו דבר בלעדיו.
    ניתן לראות ולהרגיש זאת הן כמותית ( מספר הידיעות בפורום האגח קטן משמעותית ) .הסקירות של האגח הן יותר מקריות ונראה כאילו אפיק זה הוזנח..
    שנית אני מאמין שהפורום התחיל לצבור לאחרונה תאוצה וקיבל דחיפה קדימה וזה נבע הרבה מאוד מניהולו של רם ,ואני מאמין שבהרגשה הזאת משתתפים קוראים רבים טובים ואחרים.
    הייתי מאוד שמח באם ניתן יהיה להחזיר את רם בדרך כלשהיא וליישר את ההדורים.
    אודה לתגובות של גולשים אחרים וכמו כן לתגובה רשמית של מישהו ממנהלי האתר על מנת להזרים דם ואנרגיות חזרה לפורום זה.
    תודה רבה

Re: שמישהו ממנהלי האתר ירים את הכפפה!!!

כמה שאתה צודק !!! רם אדם טוב, סבלני ומקצועי מאין כמוהו , וכולנו כואבים על עזיבתו !!
    בכל אופן לגבי ציפייה לתגובה : עליזה אמרה שנהיה סבלנים ותהיה תשובה בהקדם ... .

כאחד שנחשף לתחום של האגחים בעיקר בזכותו של רם {הכוונה כמובן לפעילות נקודתית של קניה ומכירה כאשר בעבר "סמכתי" על קרנות נאמנות בתחום} אני חייב לציין שההרגשה באמת לא נעימה מכל הסיפור. פניתי מספר פעמים בימים האחרונים עד שעליזה ומורנו אמרו שנחכה בסבלנות ונכבד את פרטיותם של רם ושחקן בנדון.אומנם יש חברים שנותנים תשובות אבל אין ספק שחסרה יד מכוונת ומנהלת בפורום חשוב זה.
    זה באמת משאיר טעם לא טוב ולא מאפיין את ההתנהלות בעבר באתר {אני די וותיק פה}.
    כמו כן ברצוני לציין שבניגוד לעבר שהייתי שוהה כמעט כל רגע פנוי באתר {גם בצאט וגם בפורומים} יש לי תחושה לא נעימה מהכיוון שהאתר תפס {בעיקר בצאט נפט גז וכו}.חזרתי בתקופה האחרונה גם לשוטט בשדות זרים עקב השתלשלות העיניינים באתר.
    כמו כן גם הפורום "שאלות לשחקן מעוף" כבר לא רלוונטי מזמן. נכון שיש פעילים שבד"כ משתפים בתשובות {כולל אני} אבל עדיין למיטב הבנתי השאלות הן קודם כל לשחקן ואח"כ לאחרים.
    יחד עם זאת אני רוצה לציין את השקעתו הרבה של רונן בתחום הטכני ומניות {יש גם דברים טובים }.
    נ.ב אחת מהסיבות, לדעתי ,שפורום אג"ח נהייה פופלרי היא כמובן אישיותו של רם אבל גם הכיוון שתפסו הפורומים האחרים והצאט.
    כולי תקווה שהאתר יחזור להיות מה שהיה לפני מספר חודשים {לפני תקופת הכתבות וההרצה של קרן גידור ....}.
    בברכה

מצטרף

רם

אני חושב בדיוק כמו החברים לפני שחייבים לעשות כל מאמץ כדי להחזיר את רם .לדעתי רם נתן הסברים לכולם ברמה גבוהה ועזר למי שנתקל בכל קושי להתגבר עליו. אני חושב שרם הוא נכס חשוב ועל נכס לא מוותרים

מצטרף לחברים האחרים. רם היה הרוח החיה מאחורי הפורום שצבר בחודשים האחרונים תאוצה ואפשר לדון בסוגיות אגח בצורה מעמיקה ומעשירה בניצוחו של רם.

האם מישהו יודע כיצד ניתן לצור קשר עם רם?
    תודה, רון

בוקר טוב לכולם

עובדים על זה ומבקשים טיפ'לה סבלנות.

בהצלחה לכולם

אני שותף להרגשותיהם של שאר החברים ...

מצטרף לתחושותיהם של קודמיי
    פורום האג"ח בניהולו של רם הפך, לפחות לדעתי, לפורום המוביל באתר ועזיבתו של רם השפיעה רבות.
    גם אני כמו אחרים נחשפתי לתחום האג"ח בזכותו של רם ונפעמתי מאישיותו וסבלנותו הרבה
    אבקש שיעשה כל מאמץ להחזירו !!!
    ינון

אכן ניתן להרגיש ירידה משמעותית בנפח הפעילות בפורום.
    באופן אישי, אני משתדל להעלות חומרים שיעניינו את חברי הפורום, אך לצערי (בעצם, לשמחתי :-)) תחום האג"ח מבחינתי אינו רק תחביב כי אם גם עבודה במשרה מלאה, מה שאינו מאפשר לי זמינות מסביב לשעון לענייני הפורום.
    בכל מקרה, מבחינתי, אתם מוזמנים להעלות שאלות ואני אשתדל לענות לכל שאלה (לפחות לאלו שיש לי תשובה...).
    אני מצידי אשתדל להעלות יותר סקירות ורעיונות לפורום, ושוב - אשמח אם תכוונו אותי בתגובותיכם לנושאים שמעניינים אתכם.

יום נפלא,
    שילה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות