x




מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: אינטרקולוני אגח א' וב'

  1. #1

    אינטרקולוני אגח א' וב'

    אבקש את התייחסותכם לאגחים הללו האם כדי לקנות

  2. #2

    Re: אינטרקולוני אגח א' וב'

    שוחחנו בנושא בעבר כאן בפורום. בגדול החברה עם אישור ההסדר אמורה להיות במצב יותר טוב. סוחרי השלדים שקנו אותה השקיעו בה 15 מיליון ש"ח, את אג"ח א' קנו מאז שמתווה ההסדר התפרסם שזה אומר ערך של סביב אג' לאג"ח. זה מראה שיש להם ציפיה לעליית הערך. כמו כן פורסם שפועלים סהר תומכים בהסדר ומתמחרים אותו סביב ה-58 אג' לאג"ח א שנסחר כרגע ב-43 אג'. במידה ותהיה השבחה למניות בטווח הארוך המצב יכול עוד להשתפר.
    למרות זאת יש סכסוכים סביב החברה בין בעלי השליטה הקודמים וזה יכול להעיב אבל מי שקורא בעיון רואה שאם טענות בעלת השליטה הקודמת על מעילה בחברה תתגלה זה יאפשר על פי ההסדר שהוגש לבית המשפט לאישור (לאחר אישור בעלי האג"ח) לתבוע אותם ומצב החברה ובעלי האג"ח רק ישתפר. מניח שבשבועות הקרובים המצב יתייצב והמחיר בהתאם, אחרי כל דרך החתחתים כנראה שמדובר בהזדמנות.

    אציין מראש שאני מחזיק לא ממליץ

  3. #3

    Re: אינטרקולוני אגח א' וב'

    ראיתי שהמשפט הושמט, פורסם שירון ייני קנה את אג"ח א' אחרי ההסדר שזה אומר מחיר של 40 אג' לאג"ח. לדעתי הוא לא התכוון להפסיד כסף. בדרך כלל אחרי שהוא רוכש חברה הוא מנקה אותה מהתחיבויותיה ומביא משקיע חדש, משביח את ערך המניה ב-50%-100%. זה די מתאים לבעלי האג"ח שאמורים להיות בעלי החברה בהסדר.

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות