מילוי פרג 100 גרם פרג טחון אפשר רבע כוס מים או חלב חצי כוס סוכר תמצית רום מעט קינמון מרתיחים את הנוזלים עם הסוכר ומוסיפים את הפרג הטחון מערבבים לעיסה חלקה ללא ג ודים את שמתקבל מרקם אחיד מקררים ומזלפים על העוגיות אפשר להרתיח רבע כוס שמנת מתוקה ולערבב מימרח שוקלד מאיכות טובה עד שמתקבלת עיסה חלקה אבל לא נוזלית אפשר להוסיף כף קקאו מילוי ריבת פובידל עם שזיפים פשוט לזלף מהקונפיטורה ישר על הבצק ולסגור עליו עם הבצק בצורת משולש ליצירת המשולש אנו משתמשים עם האגודל והאצבע המורה כשנותנים צורת משולש כשמצמידים שני ידיים ואז באים מתחת לבצק מרימים את השוליים וסוגרים בצורת משולש