x

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 22

נושא: סיכום ההיענות בנושאים השונים

סיכום ההיענות בנושאים השונים

אני חושב שהתגובות החיוביות כאן, לצד מיילים פרטיים רבים מניחים את התשתית
    לקידום הנושאים שהועלו.
    כולי תקווה ואמונה, כי ברגע האמת אכן החברים באתר יאחדו כוחות, ולא נתבדה ובפרט שמדובר על השקעה אסטרונומית. אין אח ורע בשוק ההון לגוף כזה אם יוקם, ואני מבטיח כי כל ההתנהלות תהא שונה ומיוחדת.
    קרן גידור הינה נושא מורכב ויקר במיוחד אך כבר כעת הגורמים הרלוונטיים החלו לעבוד על הנושא. זה לא יקרה מחר אך זה יקרה.
    בשאר הנושאים - קיים ידע רב ומקצועי בחברה שבבעלותי, אך כפי שציינתי זה יגיע מתוך האתר ולמען האתר - קרי, בימים הקרובים נעלה מודעת דרושים עפ"י בחינת התפקידים הנחוצים. אלו שיבחרו, בעלי הרקע המתאים, יעברו הכשרות מקיפות והתמקצעות בנושאים הבוערים לחברי האתר ושיקבעו ע"י חברי האתר מעת לעת.

שימו בצד את כל מה שאתם מכירים על שוק ההון, ותבינו שננסה לבנות כאן דבר שונה. בכל השקעה שהיא אני מתחייב לא רק להשקיע את העלויות הנחוצות אלא להיות הראשון שמפקיד מהוני.
    אין כוונה גם להתפרנס מהנושאים הללו, ומכיוון שמלכתחילה ההסכמים הקיימים שלנו הם מול המאיון העליון (מינימום עלות) הרי שללא דמי תיווך העלויות יהיו נמוכות פי כמה, ורווחי שורה תחתונה אם יהיו יופנו לטובת האתר וחבריו.

הנושא הראשון בו נטפל הוא החזרי המס והביטוחים, והרשמה מסודרת תיפתח בימים הקרובים.

שבת שלום.

Re: סיכום ההיענות בנושאים השונים

אין ספק שפעילות מהסוג הזה
    היא יחודית לא רק בארץ אלא בעולם כולו
    אין אתר כזה אין שחקן כזה בעולם.
    כל הכבוד!!!!

חברים יקרים - שניחה עם הקו"ח
    הפצצתם לי את התיבה אבל עדיין לא העלינו מודעה. אנחנו מגבשים את התפקידים שצריך
    ונעלה הכל בצורה מסודרת אוטוטו.סבלנות ובהצלחה למגישים מועמדות.

היי חברים,

אנו בדרך לחולל שינוי כפי שחרטנו על דגלנו מהיום הראשון.
    מי יתן וכוחנו כקולקטיב מאוחד ישפיע ויפרה אותנו ועוד רבים אחרים.

בטוחני כי יחד אנו יכולים לעשות כן.

בהצלחה לכולם.

לירן מורנו
    המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.

וואוו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    פשוט מדהים!
    ההקשבה לרחשי לב החברים, מהירות התגובה, היכולת להעביר דברים לכדי ביצוע, הפה והלב שווים,
    בעצם הלב הרבה הרבה יותר גדול מהפה
    אני נפעם בפעם המי יודע כמה....
    איזה שחקן!
    איזה אדם!
    איזה צוות!
    איזה אתר!!!!!

האמת שחקן לאחר כול השבחים אין מה להוסיף ואולי יש והכול מגיע לך!!
    האבתי את הצניעות "שאם יהיו רווחים".
    בכול אופן יש הרבה מה לילמוד מימך מבחינת שלח לחמך .
    תודה תודה
    מקווה רק שיצליח ואני גם בפנים כמה שאפשר תודה.

שלום לשחקן הנכבד

אני שוב ושוב נפעם מכמות הנכונות שלך לתרום מזמנך וכספך לטובת האתר וחבריו. זה פשוט לא ייאמן.

אני חוזר על דברי בצ'ט אתמול, שאני חושש שזה כבר יותר מידי, למרות שאני סומך לחלוטין על התובנות שלך ועל ההחלטות שלך באשר לצעדיך הבאים.

כולי תקווה שהנכונות האין סופית שלך, לתרום לאתר וחבריו תיתקל באנשים שידעו להגיב בהתאם, וירימו את הכפפה.

בכל מקרה, אתה מעלה כאן אפשרות ונכונות ליצור משהוא שהוא בבחינת יש מאין בשוק הפיננסים הישראלי, ואם הדבר יצלח בידך, יהיה זה בבחינת יצירת שינוי מיוחד במינו בנוף הישראלי שאינו מצטיין במיוחד, בלשון המעטה בדאגה ללקוח הקטן או הבינוני.

אין ספק שדבריך משאירים אותי בשבת זאת בתחושה שאני אולי אהיה שותף ליצירת ובניית משהוא שלא פיללתי להקמתו בעת שהצטרפתי לאתר.

בבחינת יצירת משהוא, מכלול, הגדול מסכום כל מרכיביו.

שיהיה לך ולנו בהצלחה, ולך תודות מקרב לב ואיחולי הצלחה בכל מעשיך

שיהיה בהצלחה!

שחקן יקר !!!

מצטרף בחום לכל הברכות של קודמי. גם אני מרגיש שמתחוללת כאן "מהפכה" שלא קיימת בשום בקום אחר, מבחינה חיובית כמובן, ואשמח להיות חלק ממנה.
    יש לי גם רעיונות משלי לקדום החברים באתר ואשמח להעלות אותן בהזדמנות קרובה, כאשר הנושאים יבשילו.

שבת שלום לכולם.

היי משקיע חדש

נשמח לשמוע את הרעיונות שלך
    אני חושבת שההזדמנות כבר כאן

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות