x

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: 7 מניות שישנו לנו את החיים

7 מניות שישנו לנו את החיים

שופרסל גרף שבועי
    מגמת עלייה ברורה הMACD לא ירד מתחת ל0 וקפץ ממנו למעלה CCI עולה RSI עולה ולא באיזור של הOVER BOUGHT עדיין .. סוג של "קל מדיי"
    אלא אם כן כל הבורסה בארץ תתהפך (שבמקרה כזה היא תגרור את כל המניות למטה בלי קשר אם הן טובות או רעות) המניה תתן לדעתי תשואה מאוד יפה . שלא נדבר על זה שבמקרה של ירידה היא תהיה מאוד מתונה בירידות שכן היא דפינסיבית.

שטראוס גרף שבועי
    בדומה לשופרסל , רק שהCCI יורד , אין מה לדאוג .. זה כנראה בגלל שהמניה בחלק התחתון של התעלה שלה. דפנסיבית, תענוג.

נצבא גרף יומי
    לא טרחתי אפילו לברר מה זה החברה הזאת , יש קו מגמה עולה , קו התנגדות 3390-3400
    שיש בו כבר תקרה כפולה. עד לקו התנגדות יש 7 אחוז , יתכן ובשבוע .. פריצה של הקו תוביל רחוק . אבל לא יודע אם הייתי נשאר שם .. מחזור גבוה ביום האחרון CCI וRSI מתגברים

נטוויז'ן גרף יומי
    למי שלא אוהב את הקו האדום היורד, תשימו לב שהמניה לא סגרה מעליו אף פעם , רק עברה אותו בתוך יומי, וסגרה תמיד מתחת. רגע ההכרעה קרב.. בקרוב תזוז לאנשהו כי הקווים נחתכים.
    לא הייתי קונה לפני זה. חסרת מגמה לחלוטין כבר תקופה ארוכה.

דיסקונט גרף שבועי
    כמו כל מניות הבנקים והמדד עצמו, נעים בתעלה כבר תקופה ארוכה, הם עולים מהחלק התחתון לעליון של התעלה בערך בחודש וחצי/חודשיים.. ועד לחלק העליון של התעלה יש לפחות 30 אחוז (סימנתי 20 במקום לא נכון בגרף , אל תתייחסו)

דרבן גרף יומי
    אין לי מושג מה זה החברה הזאת , פרצה 1600 אחרי אינספור נסיונות .. פשוט בהזדמנות האחרונה שלה כי הקו תמיכה העולה כבר אוטוטו היה נחתך עם הקו התנגדות ב1600.
    יתכן ויהיה רווח מהיר וגדול תוך ימים . התנגדות הבאה ב1785 (חבל שלא סימנתי בגרף)
    RSI עולה , מחזורים עולים .. נהדר.

ביוליין גרף יומי
    עשתה תיקון 2/3 לקפיצה האחרונה שלה שקרתה בספטמבר. יש לה קו תמיכה עולה שהולך להחתך מאוד בקרוב עם הקו התנגדות של 420. היום סגרה ב419
    פריצה של 420 תעשה טוב. חוסר פריצה לא יעיד דברים טובים בכלל , ב3 ימים האחרונים המחזורים גדלים והOBV עולה (מן הסתם , כי היא עולה + מחזורים גדלים)

גילוי נאות :
    אני לא מנתח טכני , אני מחזיק בביוליין/דיסקונט/נטווז'ין ושופרסל (אם היה לי קצת משמעת עצמית הייתי נפטר מנטווז'ן , אבל אני גרוע)
    יש סיכוי של 50% שאני טועה, 50% שאני צודק..
    אז אם מישהו מפסיד בגללי .. באסה לו :|

בהצלחה

Re: 7 מניות שישנו לנו את החיים

נטוויז'ן - היא לא ממש בתהליך התכנסות ונראה שיש יותר סיכוי שתפרוץ כלפי מטה.

דרבן - מחזורים קטנים מאוד, שי מעין "סינגולריות" כי הצליחו להכניס אותה למדד. אני לגמרי לא בטוח שהיא שווה ניתוח. מחזורים קטנים מדי לפעמים אפילו בשביל מניית יתר...

ביוליין
    - חברות כאלה ניזונות מהודעות והשקעה בהן היא הימור לדעתי.

נצבא - viewtopic.php?f=84&t=6264

שופרסל
    - ביצעה קפיצה רצינית בזכות נוחי, אולי צריך להיזהר מתיקון טכני.

דיסקונט
    - נו... מה אפשר לומר...

viewtopic.php?f=84&t=6259

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות