A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]
יותר מדי רעש. לא טוב לדעתי. הם ממש יושבים על האתר הזה ועוקבים אחריו מקרוב.
אני כבר רואה לאן זה מובין. עוד מעט יאשימו את שחקן שהכל תוכנן מראש ובלה בלה בלה. משתמשים בביטויים שלילים: "סאגה", "רכבת הרים". לא משהו.
צודק! כדרכה של העיתונות שהיא שונאת כל מי שלא בברנז'ה שלהם.פורסם במקור על ידי דמי כיס
חבל, מרפרוף קצר על הטוקבקים לכתבה מתקבל הרושם שלאנשים פשוט משעמם, כותבים דברים לא נכונים, מעלים האשמות כלפי שחקן, וסביר להניח שרובם אפילו לאבאמת בדקו במה מדובר.
סתם פרסום מיותר ומשעמם. הדבר האמיתי קורה פה באתר!
אתנחם במה שאבי אמר לי פעם: החדשות של היום הם העטיפה של הדגים מחר![]()
הכי מעניין זה למה רק בגולבס מפרסים את הכתבות
וואלה...
זה מתפרסם במגזין G.
קוראת אותו ביום שבת.
אוהבת לקרוא את דרור פויר.
Enter at your own Risk
אני נירשמתי היום לאתר ורק בזכות הכתבה. ואני מוצא שהאתר מעניין ומיקצועי ביותר.לצערי אני כבר לא יעסוק באופציות מעוף (יותר מידי מסוכן בישבילי) אבל הפורום של מניות ואיתותים באון ליין וההסברים הטכנים מאוד מצאו חן בעיניי אז שם בטוח שני יהיה פעיל.
בהצלחה לכולם.................
אליקו
כיון שמערכת העיתון גלובס עוקבת אחר שחקן ואחר האתר שלנו(כן שלנו אני מרגיש שייכות אישית) לכן אכתוב למערכת גלובס מכתב מעל גבי האתר.
לכבוד מערכת העיתון "גלובס"
האתר של "שחקן מעוף" הוא מיוחד במינו ואולי מעורר קנאה אצל עיתונאים צרי עין.
את שחקן איני מכיר אבל רוחו החופפת על האתר מורגשת היטיב.
העזרה ההדדית והפירגון שיש כאן באתר לא נמצא במקומות אחרים. אני מבין אתכם, צר לכם מאוד, אתה עיתונאים שבעיקר עוסקים ב"סקופים" גם אם הם כרוכים ברמיסתו של אדם עד היסוד והכל מתוך "צדקנות ודאגה לשלום הדמוקרטיה", אין לכם כל יכולת להבין "נתינה מהי" (אלא א"כ זהו ראיון בלעדי ל"גלובס")
אני שם אצל שחקן כסף בעינים עורות לא בגלל המקצועיות המעולה שלו ולא בגלל "יחסי האנוש" שלו אלא בגלל רוח הנעימות והחברתיות שהוא משרה באתר. מי שרק מחפש לצוד אנשים בקסמיו לא מסוגל זה זמן רב לא רק להתנהג בעצמו כך אלא להשפיע על כל כך הרבה אנשים.
גם המקצועיות של הרבה מן הכותבים יחד עם הדיונים הענינים כאן ברמה גבוהה לא פחות מפרשני העיתונות הכלכלית שתחזיותיהם מתגשמות להפליא כידוע.
הסגנון המכובד של האתר והעניניות של הכותבים בו. הדייונים הפוריים. גורמים לכם קנאה. הבנתי, הייתם גם מעונינים שהפורמים שלכם יהיו ברמה כזו. אך לא יתכן כן "מרשעים יצא רשע" מעיתונאים האמונים על שפיכת דם על סקופים ורייטינג בכל מחיר לא יצא דבר כל כך טוב.
לא תצליחו להזיק לשחקן להיפך כל כתבה נגדו מביאה מאות משתמשים חדשים שלומדים שיש משהו "אחר"
אסיים בברכה למדו משחקן ומחברי האתר "אדם" מהו
משתמש מכור
ברוך הבא אליקו![]()
פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
מצב עדכני - 11%.
מדהים כמה זמן ואנרגיות אנשים מוציאים על קנאה במקום לתעל אותו ליעדים חיוביים.
ולך שחקן (למרות שאני בספק אם יש לך את הזמן לקרוא את זה) - שוב אנו נתקלים באנשים שנהנים לנסות ולחבל בכל טוב שנקרה בדרכם.
כמות התודות, ההוקרה, ההערכה והאהבה שחברי האתר העניקו, מעניקים ויעניקו עולה על כל כתבה שכוונתה להשמיץ של אתר זה או אחר, אנא המשך בדרכך והתעלם מהרוע. אתה בדרך הנכונה וצובר נקודות זכות רבות קודם כל לך כבן אנוש. תודה.