איציק שלום!
האם ניתחת את הפוזיציות הפתוחות בחדשים עברו ?
האם המגדים שםבאמת נתנו אינדיקציה לכוון של השוק?
אם ז מדד נכון לחיזוי השוק אולי צריך לפתח אליגרותם שיעבוד לפי מפת פוזיציות?
איציק שלום!
האם ניתחת את הפוזיציות הפתוחות בחדשים עברו ?
האם המגדים שםבאמת נתנו אינדיקציה לכוון של השוק?
אם ז מדד נכון לחיזוי השוק אולי צריך לפתח אליגרותם שיעבוד לפי מפת פוזיציות?
המעקב שלי:
ספטמבר,אוקטובר - אינדיקציה טובה.
נובמבר,דצמבר - פיספוס
נו !!!פורסם במקור על ידי דמי כיס
הצלחה של חמישים אחוז זה אפס הצלחה
אם כך בשביל מה אנו מנתחים?
צודק,
אתה לא חייב לקרוא!!!
ואני לעומת זאת חושב שהניתוח מאד מעניין.
הפיספוס היה בפקיעה.פורסם במקור על ידי דמי כיס
עדיין גם בחודשי הפיספוס, זה נתן אנדקציה מצויינת, הרי לזהרים שילכו תמיד מספר סטרייקים לאחור , הסיכון קטן באופן משמעותי, הסיכון שלהם קטן. עד לשבוע בטרם הפקיעה החיזוי היה מדוייק פשוט בשבוע הפקיעה , אסור להכנס לשטח הריגה חמישה אחוז מכל צד. ועל כן בשעת "פיספוס" או שמחזיקים חזק ובסוף לא נפגעים או יש מספיק שהות להתגלגל לאחור.
איציק, דמי כיס והחברים,
אני מניח שכוונתך בפספוס היא שהפקיעה לא הייתה במדד האופטימאלי לשחקנים, אבל:
באוקטובר פקיעה אופטימאלית היתה באזור 1050 והפקיעה בפועל היתה ב 1093 - רחוק מאופ' אבל עדיין אם לוקחים בחשבון את התקבול מהאוכפים בטווח הסביר.
בנובמבר הפקיעה האופ' היתה עד 1120 ובפועל 1146 - שוב לא אופ' אבל עדיין בתוך הגבולות של הרווח של הפוזיציות הפתוחות.
הכל לפי זכרוני ואני מקווה שלא מטעה אותי.
השאלה הנשאלת היא האם מפת הפוזיציות לא נותנת טווח
ולא מדד ספציפי אליו ניתן להתייחס בסבירות גבוהה.
מה דעתכם?
הרי אין כאן עימות אלא ניסיון ללמידה ושאלתי האם אפשר להסיק מסקנות על סמך הניתוח היפה הזה או לא?פורסם במקור על ידי tamim
אם הוא כל כך יפה אבל הוא לא עומד במבחן המציאות הוא שייך לשיעור ספרות.
באמת שלא עקבתי עד היום לאינדיקטור הזה וואני מנסה ללמוד האם אפשר לסמוך על זה או לא ומצפה לדעות החברים כאן.
מפת הפוז' היא כלי הנותן אינדיקאציה ולא צולף.
ראו כי גם שחקן בניהול השוקת מתייחס ולוקח בשק"ד את המפה.
אני מסכים כי המפה נותנת טווח ממנו צריך להתרחק כמה סטרייקים ובשבוע פקיעה לא להתקרב יותר מ 5-6%.
זיכרו דברי חז"ל "אשרי החושש תמיד". במעו"ף רק הפאניקיסטים והזהירים יתר על המידה שורדים לאורך זמן.
דומני שאינדיקציה שלא מוכיחה את עצמה היא לא אידיקציה .פורסם במקור על ידי itsikf1
אם ברוב הפעמים אפשר לסמוך על זה אפשר לבנות על אסט' קבועה וברוב הפעמים נרוויח.
אם האידיקיציה לא מוכיחה את עצמה ברוב הפעמים היא לא אינדיקציה כלל.
אחד עומד מחוץ לחדר לידה ויש לו אינדיקציות מה יולד עם הצלחה של 50% ברור שאין לו כל אינדיקציה.
מפת הפוזיציות מראה היטב את שאיפות השחקנים. השחקנים משתדלים לנווט את השוק לפני שאיפותיהם. לעיתים מזומנות זה מצליח להם. בדיוק כמו רועה המנווט את העדר. אבל לפעמים העדר נכנס למצב של שעטה, ודורס את הרועה. וזה מה שקרה בנובמבר, דצמבר.