x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 14

נושא: אסטרטגיית 3/1/10 - פעם שניה רווח נאה -האם מישהו לא מסכים?

אסטרטגיית 3/1/10 - פעם שניה רווח נאה -האם מישהו לא מסכים?

16:12; 1152
    צהרים טובים.
    בלי להיכנס לפירוט, עיניכם הרואות כי גם אופציות ה call וגם אופציות ה put נשחקות כרגע
    בצורה נאה + שחיקת call1160 שהוספנו הבוקר.

פעם שניה, שאני מבקש לסגור את האסטרטגיה במיידי.

אם אתמול עוד היתה מחלוקת סביב רווח האסטרטגיה, הרי שאני מקווה שהיום כבר יש תמימות
    דעים.

המשך יום טוב לכולם.

Re: אסטרטגיית 3/1/10 - פעם שניה רווח נאה -האם מישהו לא מסכים?

חסר משהו!

איפה ה"ברכות על הרווחים !" ???

ושאלה רצינית:
    שחקן, למה אתה מזדרז לפרסם אסטרטגיה עוד לפני תחילת המסחר, שזה בדרך כלל מצב שהשוק מחפש את כיוונו? לא עדיף לחכות לאזור השעה 11:00?

ברכות על הרווחים
    דמי כיס הפעמיים האחרונות 3/1+17/1 אינן מייצגות את הכלל אך בהחלט אם יהא עוד מקרה
    שכזה נשקול להמתין כשעתיים עם האסטרטגיה.
    בכל מקרה, החוכמה היא לדעת לתקן כי על אותו משקל מי מבטיח לנו שבשעה 11:00 המדד כבר בצע את התנועה...

שחקן שלחתי לך את המייל מקווה שקיבלת אותו למייל שהשארת
    מחכה לתגובה אם לא קיבלת אשמח אם תגיב גם שלא קיבלת ואשלח שוב
    תודה

בוצע. תודה

שחקן שלום

רק רציתי לדעת איפה אפשר להשיג שעון כמו שלך

אתה מבזבז כאן עלינו יותר מ24 שעות ביממה וכמובן צריך להספיק את העיסוקים שלך: ביזנס, משפחה, חברה, קהילה, תחביבים וכו'

אני גם רוצה שעון כמו שלך

ועל כולם הסובלנות והסבלנות, טוב הלב והנתינה ללא תמורה במקרה הטוב אבנים גדולות במקרא הרע.

תעשה לי טובה בבקשה תארגן לי מהדברים הנ"ל לפחות קצת (כמובן אני לא מתכוון לאבנים במחשבה שניה אולי אם אני יקבל אבנים ממך גם יצא מזה משהו )

שחקן יקר,

ברשותך אדלג על המילים הטובות והתשבחות כי את זה כבר עשיתי פעמים רבות קודם

אני חושב שבעניין של אתמול הבעיה היחידה הייתה חוסר דיוק.
    פרסמת שיש רווח של 10% כאשר זה לא היה המצב.
    (אני עוקב אחר האסטרטגיה לפי מחירי העסקאות "על הדקה" של פרסום האסטרטגיה והתיקונים).

כמובן שגם רווח של אחוז אחד, שניים או אפילו שלושה הוא רווח מצויין לטווח של שבועיים. וזאת בהינתן שאנו "מתעסקים" כאן עם אופציות הידועות ברמת הסיכון הגבוה הטמון במסחר בהן.

לא חושב שהיו טענות על כך שבעת פרסום ההודעה אתמול האסטרטגיה הייתה בפועל מאופסת פחות או יותר. אלא חוסר הדיוק באמירה "10% רווח" היא שבלבלה וגרמה לכל השאלות (ומה שהיה נראה כמו טענות?) לעלות...

כמו שכתבתי קודם, גם הודעה על סגירת אסטרטגיה ב-0% רווח או במס' אחוזים בודדים היא הודעה לגיטימית לחלוטין (ועכשיו אני נשמע כאילו אתה חייב לנו משהו... ), רק שעניין הדיוק כאן חשוב מאוד.

גם כעת האסטרטגיה ברווח של כ-5%, שזה כמובן מעולה ואני חולק לך כבוד עצום על בניית האסטרטגיות ותיקונן. אך יש להעמיד דברים על דיוקם.

שנמשיך רק להצליח ולהרויח ולשמור על המקום הנהדר שנוצר כאן.

שחקן אהלן

"למה לי לקחת ללב......"

שחקן מעו"ף אתה איש יקר, תותח על והאתר במימונך מסב שעות רבות של אושר והשכלה לחברים. הסקירה השבועית היא מסמך נדיר בנוף ואייכותי מאין כמוהו, מתק שפתיים, הצ'אט מתעלה לעיתים לרמה אקדמית ממש. לעניות דעתי עליך לשמוח בעמלך, לחוש סיפוק וגאווה ואולי לגבות קצת? רק לטובת סינון מזיקים.

יישר כוח

* יוליש (QJOL) מת עליך.

[left:1n8a5y2y]ארז[/left:1n8a5y2y]
    ​הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

אדוני השחקן
    כל הכבוד. אין מילים בפי.
    יושב עם חברים במסעדות ובבתי קפה, בישיבות ותוך כדי נהיגה כשהמחשב הנייד צמוד אלי ומחכה לאיתותים ממך. כאשר יש איתותים חברי השונים ממש נדהמים איך אני ניתק מהם ומבצע את הוראותיך
    לפי הקצב הזה תהיה פופולרי יותר מגואל רצון ו32 נשותיו
    מאחל לך כל טוב, בריאות ואושר וכמובן הצלחה בכל מעשיך
    אני מקווה שלקחת חיסון נגד כל השפעות. איננו יכולים להרשות לעצמנו שתהיה חס ושלום חולה
    ערב טוב
    דוד

שחקן יקר,

באיסטראטגיה הזו עברו עלי ימים של חששות, ואני ממש מתפעל מיכולת שלך לראות את השוק נכון ולהוביל את האיסטראטגיה להצלחה.

אני אישית למדתי הרבה יותר מאיסטראטגיה כזו שלא הלכה "בקלות" מאשר באיסטראטגיה שנסגרה ברווח אחרי יומיים.

אני כמובן מצטרף לכל האחרים המודים לך מקרב הלב על כל הזמן והמאמץ שאתה משקיע בנו, מסביר ומכוון, מה שלדעתי אין ספק שעולה לך בזמן יקר שיכולת להשתמש בו לדברים אחרים. על כל זה תבורך.

בתור משקיע חדש בשוק האופציות (אחרי סיום קורס כמובן), שמחתי מאד שיש מקום בו ניתן "לשחק" באופציות באמת, בלי לקחת סיכונים מיותרים בגלל שאני עדיין לא מבין את הנושא לעומק.

הרבה תודה מקרב הלב

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות