x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: מחפש להשקיע כסף ל 15 שנה

מחפש להשקיע כסף ל 15 שנה

שלום,

אני מחפש השקעה ל 20 -15 שנה לפחות לילדים.
    האם ישנה אופציה אחרת במקום לשים את הכסף כל חודש בתוכנית חיסכון שנותנת תשואה אפסית ולעיתים ריאלית שלילית?
    כל חודש אני יכול לשים כמה מאות שקלים לכל ילד לשם חיסכון.

אשמח להצעות

Re: מחפש להשקיע כסף ל 15 שנה

לדעתי, תעודת סל ת"א 25 תעשה את העבודה לאורך זמן. קח בחשבון ירידות ועליות לאורך הדרך ואם אתה מדבר על אופק השקעה של 15 שנה יהיו לפחות 3 משברים בתקופה כה ארוכה אך ההיסטוריה מלמדת שב15 השנים האחרונות ת"א 25 עשה 500% שזה כ30% ממוצע לשנה כולל כמה משברים לא קטנים בכלל.

בהצלחה.

השאלה מה כדאי -
    האם להשקיע כל חודש סכום קטן או לחסוך ולשים כמה אלפים אחת לתקופה?
    האם להשקיע בקרן נאמנות בהוראת קבע או בתעודת סל?

תודה

תודה אבל הכתבה לא רלוונטית עבורי.
    אין לי כסף נזיל להשקעה לטווח ארוך , אלא הפרשה מדי חודש/תקופה לחסכון על מנת שיתן תשואה טובה יותר מאשר התוכניות אותן מציעים בבנקים בעלי תשואה אפסית.

קודם כל בכל מצב אתה לא יכול לשים סכום קטן בכל סוג של השקעה כי העמלות תמיד יהיה גבוהות מהרווח ואז תפסיד תמיד כסף, ככה שאין לך בררה אלה קודם כל לאסוף כמה אלפי שקלים בכל סיבוב של הגדלת ההשקעה.

עכשיו כל פעם שיש לך מספיק כסף, תקנה מניות של חברות עם הנהלה רצינית ותחום פעילות יציב.
    בסופו של דבר לטווח ארוך תמיד תשיג תשואה גבוהה יותר בדרך הזאת. הבחירה בהנהלה רצינית גם תבטיח לך בטחון יותר גדול שהחברה לא תפשוט רגל וגם הנהלה כזאת תתמודד טוב יותר עם שינויים בסביבה העסקית (התחום שלהם יהיה פחות חם ואז הם יאלצו לחפש מקור הכנסות חדש).

צורת השקעה של הפקדה חודשית במניות ,לדעתי היא הדרך הטובה ביותר לחיסכון
    לטווח ארוך,אני מציע לך את קרן הנאמנות איביאי סל תא 25 ,שצמוד לתשואה של מדד תא 25, עם דמי ניהול נמוכים של 0.25% .תבדוק לאחר מספר שנים ותתפלא למצוא שהתשואה שלך גבוהה מהרבה מומחה השקעה מלומדים.אתה צריך להקפיד להמשיך להפקיד כל חודש ,אפילו בחודשים של ירידות חדות.
    בהצלחה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות