האם תוכל לנתח את המניה?
תודה
האם תוכל לנתח את המניה?
תודה
[TA75, תל-דיב]
המניה נלחמת על רמת ה- 2000 לעת עתה ללא הצלחה.
פריצת רמה זו מעלה במחזור גבוה תספק איתות קניה.
תמיכה קרובה - 1835
שבירה מטה של קו המגמה העולה הממוקם כעת ב- 1884 לערך, תהווה איתות חולשה.
התנגדות הבאה (אחרי 2000) - 4305.
בהצלחה
רונן
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
נראה שהייתה פריצה יפה לא? אין התנגדויות עד 4000?
עד 4238 ליתר דיוק.פורסם במקור על ידי nir5050
הדבר היחיד המעיב על הפריצה היום הוא המחזורים.
(מצב גרף חודשי ל- 15 שנים)
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
איתות קניה:
פרצה התנגדות 2110
שיא כל הזמנים
בהצלחה
רונן
---
שופרסל נריאת טוב, מה דעתכם
רונן שלום.
הייתי מעוניין להשוות את הניתוח שלי לשופרסל לזה שלך. האם תוכל לתת ניתוח עדכני של המניה?
תודה מראש
אביבון
:mrgreen:
נעשה הפוך.פורסם במקור על ידי אביבון
אתה תעלה את הניתוח שלך, ואני אשווה אותו עם שלי :mrgreen:
רונן
---
בוא ננסה. הגרף הראשון הוא שבועי. נקודה A היא נק' המפנה המשמעותית האחרונה שזיהיתי.
לאחר מכן סימנתי את כל התנודות משפלים לשיאים ולהיפך (קו ורדרד מקוטע). מכאן גזרתי את המקטעים הכתומים (שאני מניח שהם מקטעי גלים משניים :? ).
לאחר מכן עברתי לגרף יומי (הגרף השני) מנקודה C שלדעתי זוהי נק' תחילת הגל המשני הנוכחי.
שוב סימנתי את כל התנודות בין שפלים לשיאים (בצבע תכלת עדין). לאחר מכן סימנתי את המקטעים בכחול כהה - אני מניח שאלה מקטעים המייצגים את הגלים המינוריים.
מניתוח השיאים והשפלים בגל המינורי האחרון אני מסיק כי הוא במגמה עולה. אותו דבר לגבי הגל המשני האחרון. שפלים C2 ו-C4 עולים, ואילו שיאים C3 וC5 גם הם עולים.
בנוסף, תנועת המחירים היא מעל לרצועה המרכזית בבולינגר. אני מניח שזה סימן חיובי.
איך עד כאן?![]()
אביבון,
עבודה מרשימה ומדוייקת. כל הכבוד.
יש לך מסקנות ?
רונן
---