אני חושב שהתגובות החיוביות כאן, לצד מיילים פרטיים רבים מניחים את התשתית
לקידום הנושאים שהועלו.
כולי תקווה ואמונה, כי ברגע האמת אכן החברים באתר יאחדו כוחות, ולא נתבדה ובפרט שמדובר על השקעה אסטרונומית. אין אח ורע בשוק ההון לגוף כזה אם יוקם, ואני מבטיח כי כל ההתנהלות תהא שונה ומיוחדת.
קרן גידור הינה נושא מורכב ויקר במיוחד אך כבר כעת הגורמים הרלוונטיים החלו לעבוד על הנושא. זה לא יקרה מחר אך זה יקרה.
בשאר הנושאים - קיים ידע רב ומקצועי בחברה שבבעלותי, אך כפי שציינתי זה יגיע מתוך האתר ולמען האתר - קרי, בימים הקרובים נעלה מודעת דרושים עפ"י בחינת התפקידים הנחוצים. אלו שיבחרו, בעלי הרקע המתאים, יעברו הכשרות מקיפות והתמקצעות בנושאים הבוערים לחברי האתר ושיקבעו ע"י חברי האתר מעת לעת.

שימו בצד את כל מה שאתם מכירים על שוק ההון, ותבינו שננסה לבנות כאן דבר שונה. בכל השקעה שהיא אני מתחייב לא רק להשקיע את העלויות הנחוצות אלא להיות הראשון שמפקיד מהוני.
אין כוונה גם להתפרנס מהנושאים הללו, ומכיוון שמלכתחילה ההסכמים הקיימים שלנו הם מול המאיון העליון (מינימום עלות) הרי שללא דמי תיווך העלויות יהיו נמוכות פי כמה, ורווחי שורה תחתונה אם יהיו יופנו לטובת האתר וחבריו.

הנושא הראשון בו נטפל הוא החזרי המס והביטוחים, והרשמה מסודרת תיפתח בימים הקרובים.

שבת שלום.