x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: טרייד 1 ובטחונות

טרייד 1 ובטחונות

שלום חברים,

סיימתי לא מזמן את הקורס עם יוסי ורוצה לפתוח חשבון ולהתחיל ליישם (להכנס לפחות לשוקת רחבה פברואר). פניתי דרך האתר לפתיחת חשבון, והתקשרו אלי מטרייד 1. הבנתי שהם עובדים עם הבנק, כלומר הבטחונות גבוהים ב-עד 20%. השאלה היא - האם תוכנת המסחר שלהם שווה את זה?
    אם הבנתי נכון אז יש גם אפשרות דרך ישיר בית השקעות, לא עדיף דרכם אם אני לא מתכוון להיות סוחר יומי ולא צריך נתונים אונליין כל שנייה, (כדי לצמצם בטחונות)? האם יש חסרון מיוחד בתוכנת המסחר שלהם?

תודה,
    רפאל.

Re: טרייד 1 ובטחונות

טרייד 1 עובדים עם בנק אגוד (בנק קטן) והם דורשים ביטחונות של 50% יותר מבית השקעות.

אני עובד איתם ועם בנק איגוד. הביטחונות הם 20% יותר. למיטב ידיעתי הם עובדים גם עם הבינלאומי.

דמי כיס,
    איך אתה עובד עם טרייד 1 , כשאתה נמצא בעבודה ?

חבר'ה לפי מה שאני מצליח לקרוא לא זאת היו השאלות ולכן אני חושב שאתם לא עונים תשובות לשאלות של רפאל

ולכן אני ינסה לענות

לדעתי אם אתה רוצה לעבוד אם אסטרטגיה כמו שוקת רחבה חבל על הכסף הנוסף של בטחונות מסוג בנקים ו/או טרייד 1 ולכן לדעתי התוכנה לא שווה את זה בגלל שלדעתי אין לך צורך בזה ולא יוסיף לך כלום
    לשאלה השניה שאתה שואל "האם יש חסרון מיוחד בתוכנת המסחר שלהם?"
    לא הבנתי את אתה מתייחס לטרייד 1 או לישיר אז אענה לך על שניהם
    התוכנה של טרייד 1 היא טובה וזאת על פי משתמש בשם "פיש" הגם שהוא משתמש עם זה בקושי שבוע מאפי=ADMIN הבנתי שיש בעיות איתה שנתקעת וזה עדיין לא נקי מבאגים
    התוכנה שישיר נותנים מתחלק לשתיים אלה שמתחייבים להרבה פעולות ואלה שלא
    אם מתחייבים להרבה פעולות את מקבל את ה תוכנה ליגה מס' חבל על הזמן
    ואם לא נדמה לי שאתה מקבל אורדרנט שלדעתי לשוקת רחבה זה מספיק
    מקווה שכיסית את כל הפינות ושוב זאת דעתי בלבד

ציטוט פורסם במקור על ידי erezk
    דמי כיס,
    איך אתה עובד עם טרייד 1 , כשאתה נמצא בעבודה ?
    האינטרנט שלי לא מוגבל. עובד גם מצויין עם אינטרנט סלולרי.

מבחינתי, יש חשיבות לשימוש בתוכנה הזו בגלל ה StopLoss שהיא נותנת. התוכנה בסך הכל יציבה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות