x




עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456
מציג תוצאות 51 עד 56 מתוך 56

נושא: אסטרטגיית 3/1/10 - יעד 10% הושג - נא לסגור במיידי!

  1. #51

    Re: אסטרטגיית 3/1/10 - יעד 10% הושג - נא לסגור במיידי!

    נירי,

    1. מסכים איתך בכל מילה. אבל לא צריך להתרגז. מי שלא כותב אמת - מרמה רק את עצמו...
    מי שביצע את האסטרטגיה וסגר אותה בדיוק בזמן הנחיות השחקן-נגרם לו הפסד. נקודה!
    כל מי שפתח וסגר בזמנים אחרים, אז זה כבר מזל וכל תוצאה אפשרית .
    לעצם העניין
    יש גם כאלה שביצעו את האסטרטגיה אחרי מס' ימים כשהיא הייתה כבר בהפסד של 20-25%-אלו בוודאי יכלו להרוויח את ה-10% ויותר -אך זה לא רלוונטי מבחינת הדיון.
    2. אין לי בכלל בעיה לסגור את האסטרטגיה בהפסד, אם שחקן אומר לסגור, אני מוריד את הכובע בפני המקצוענות של שחקן, וקטונתי מלחלוק עליו.
    אך במקרה הזה שאלתי אם לסגור גם אם יש הפסד ולא קיבלתי מענה, כך שבסופו של דבר סגרתי 1/2 מהכמות.
    3. כשאני מבצע את אסטרטגיות השחקן, אני משתדל לבצע מיידית , אחרת זה כמו ספקולציה, השוק ימצא במקום אחר ואו שפיספסת או שתטיב את מצבך, אך בכל מקרה זה לא מה ששחקן המליץ. (עובדתית זה לא הוכיח את עצמו בשבועות האחרונים, כאשר כל האסטרטגיות פתחו בהפסד, והיה שווה להמתין).
    4. לדעתי נכון ביותר לרשום את המחירים בזמני ההודעות, וכמובן שיהיו כאלה שיהיו להם רווחים יותר וכאלה שפחות- הרי לא כולם מבצעים באותו מחיר.
    5. מה שקרה לאחר ההנחיה לסגור את האסטרטגיה, זה תיקון דיי מהיר של השוק מ-1150 ועד ל-1156 בסיום המסחר. האם יש למישהו הסבר לכך?

    מקווה ששחקן ייתן הנחיות לגבי מחר למי שטרם סגר.

    מאיר טל

  2. #52

    Re: אסטרטגיית 3/1/10 - יעד 10% הושג - נא לסגור במיידי!

    מאיר שלום

    גם אני נשארתי תקוע עם האסט' כי חשבתי שההודעה היא טעות. בכל אופן לפיהמצב ברגעים אלו המדדים בארה"ב עולים והדואליות ברובן המכריע בעליות חדות. מקווה ששחקן יתיחס בהקדם לגבי מה יכול לבצע מי שלא סגר על מנת שנוכל למזער נזקים.

  3. #53

    Re: אסטרטגיית 3/1/10 - יעד 10% הושג - נא לסגור במיידי!

    האמת היא שאני קצת מאוכזב...
    אחרי כל התגובות בשרשור הזה עדיין מנהלי האתר/שחקן לא ראו לנכון להגיב לדברים.
    זה כ"כ לא מתאים לפלטפורמה שנוצרה כאן (בזכות שחקן ומנהלי האתר כמובן) שזה פשוט מוזר.

    אני חייב לציין שהיום מייד עם פרסום דבר הסגירה של האסטרטגיה עברתי אופציה אופציה עם אחד ממנהלי האתר (שהסכים עם כל צעד וצעד שעברנו על מחירי האופציות) ומצאנו בסוף רווח של 50 ש"ח (לפני עמלות כמובן). אמר שיבדוק ויחזיר לי תשובה ואני עדיין ממתין....

    אין כאן עניין להתנגח או להתלהם. ויותר מכך גם אם האסטרטגיה נסגרה על 0, זה בסדר ומקובל לחלוטין. אבל לכתוב בכותרת "יעד 10% הושג..." זה כבר לא לעניין.
    אני בטוח שרובנו נעריך פי כמה אם תצא הודעה לסגור אסטרטגיה ב-0% רווח עקב שינוי בתנאי השוק או משהו דומה..

    מקווה שנקבל כאן תגובה ראויה ולא נישאר עם הכותרת "יעד 10% הושג" ועם הסטטיסטיקה הפנומנלית בסוף השנה שתבוא בעקבותיה....

  4. #54

    Re: אסטרטגיית 3/1/10 - יעד 10% הושג - נא לסגור במיידי!

    יש לי הרבה הערכה למקצועיות של "שחקן מעוף" ולטריידים שלו, יש רק דבר אחד
    שפוגע בצורה מציקה במקצועיות וזה חוסר היכולת\רצון להודות בטעות ולסגור פוזיציה בהפסד,
    ההבדל בין המקצועיות הברורה בטריידים לבין חוסר השימוש בטכניקה קריטית לסוחר כמו סטופלוס
    מטרידה לדעתי.
    ככה מגיעים למצבים כמו פוזיציות בודדות שמפסידות סכום גדול של 1000 שקל ויותר לעומת פוזיציות מצליחות רבות שמרוויחות 100-200, כלומר תוחלת הרווח נפגעת בצורה קשה בגלל
    חוסר השימוש בסטופלוס וחבל.

    אני מבין את הצורך השיווקי של לא להודות בטעות, אבל חבל שזה בא על חשבון תוחלת הרווח

    חוץ מהנקודה הזאת אין ספק שהאתר מקצועי מאוד

  5. #55

    Re: אסטרטגיית 3/1/10 - יעד 10% הושג - נא לסגור במיידי!

    חברים,
    סגרתי היום את האסטרטגיה.
    רווח של 250 ש"ח.

    מוזמנים לעיין ולמצוא את ההבדלים.
    גילוי נאות - פתחתי באיחור שהתקזז עם זה שאת התיקון ביצעתי באיחור ולכן ניזוקתי בסכום שהרווחתי. בסהכ אין תלונות ותודה רבה לשחקן.

    http://www.optionline.co.il/Stg/He/Stg.html?stgID=10715

    שיהיה ערב טוב,
    R

  6. #56

    Re: אסטרטגיית 3/1/10 - יעד 10% הושג - נא לסגור במיידי!

    לילה טוב.
    אני נועל את הדיון הזה כי חלק מהחברים כאן החלו להתפזר יותר מידי, ואתיחס לכך בהמשך.
    באסטרטגיה הזו, כפי שחלקכם ציינתם התרחש פעמיים אירוע נדיר. ראשית, עם העלאתה, 2-3 דקות לאחר מכן השוק בצע פרסה חדה וסיים בעליות שמעל אחוז. הפעם השנייה אירעה היום, עת ההוראה נשלחה במדד 1051, המדד עוד ירד מעט ל 1050 ואז בצע תנועה חדה מעלה של חצי אחוז ב 5 דקות. זו הסיבה לשוני במרבית המקרים ברווח, ובמצטבר אין ספק ש 2.5% הם הבדל ניכר, ונדיר למדי.
    אבל, וזה אבל מאוד מאוד משמעותי ! אני העלתי את האסטרטגיה בתאריך 3/1 בשעה 9:44. כדקה לאחרי, HRL העלה את מחירי הביצוע שלו ושתי הדקות הללו היו הזמן הבעייתי ביותר לביצוע האסטרטגיה. משם המדד עלה חדות ומי שיביט על גרף ראשון יראה שכמעט בכל דקה לאחר מכן המדד הגלום טיפס, כך שאם HRL נמצא במצב מאופס (התרחיש הגרוע ביותר) קשה לי לראות איך אנשים יכולים לדווח כאן על מינוס. זו אקסיומה.
    מצב אחד בודד יתכן לפיו תהיו במינוס: ביצעתם במדד אחר (מה שמאוד סביר בהתחשב בזינוק) אבל לא בצעתם התאמות למדד בעת הביצוע עם האסטרטגיה המקורית או אחד מהתיקונים. אם יש כאן אדם בודד שישלח לי צילום מסך בו בוצעה האסטרטגיה ברבע השעה הראשונה לפרסומה, ובוצעה התאמה למדד + תיקונים ברבע השעה להעלאתם ובוצעה התאמה, אני מתחייב להחזיר כסף לכל מי שניזוק בדרך כלשהי. תקראו פעם נוספת את המשפט האחרון, שאלו את עצמכם האם אתם עומדים בו, ואני מתחייב לענות לכל צילום מסך שישלח ולהעלות אותו בראשי, ובתנאי והוא עונה לקריטריונים שציינתי ומפורסמים בכל אסטרטגיה מיום הקמת האתר. אך אם לא אקבל צילום מסך שעונה לדרישות הללו, תסלחו לי אם להבא אתקשה להגיב לטענות מסוג זה.
    כשאני רושם "נא לבצע התאמות", חלק ניכר מתעלמים מכך. הפעם לא היה אפשרי להתעלם, משום שהמדד בצע בתוך יומי (3/1) תנועה של כ 2%, והדבר דורש התאמה ניכרת כמעט בכל שלב בו בוצעו האסטרטגיה והתיקונים. אין דין מדד 1150 כדין מדד 1153, או לחילופין תהא/תהיי מודעת לכך שהרווח שלך לא יהיה 10% עם כולם = או גבוה במעט או נמוך במעט (ובטח היום כשהמדד בצע את התנועה שהוזכרה לעיל).

    כל הדיון הזה מי הרויח וכמה לא רלוונטי. שכל אחד יעשה את החישובים שלו, את נקודת היציאה שלו ואת הסיכון בו הוא מוכן להעמיד עצמו. ישנן אסטרטגיות שהן מוחלטות והן מרבית האסטרטגיות בהן הרווח נאה ובממוצע 10% לשבוע. לעומת זאת, ישנן אסטרטגיות השנויות במחלוקת (לרוב מחירי ביצוע שונים), בהן כפי שאני רואה את התמונה המשתמשים נחלקים לשניים: אלו שמרויחים, ואלו שמפסידים ועדיין ממשיכים לבצע שבוע אחר שבוע. תמוה. לאלו אני פונה בשנית – שלחו לי צילום מסך כפי שבקשתי, אעלה את הפירוט בראשי ואעביר את סכום ההפסד. מדגיש פעם נוספת ואחרונה– אם לא אקבל צילום מסך שעונה לדרישות הבסיסיות המפורסמות בכל אסטרטגיה, וציינתיהן פעם נופת לעיל, לא אוכל להתיחס בעתיד לטוענים שיש הפסד בעוד כל המערכות כמו גם רבים מהחברים מציינים שיש רווח.

    לשאלות/בקשות:
    חביתוש – בתשובתך לסרגיי. במלים אחרות, "כל מי שלא בצע את האסטרטגיה כלשונה..." – סרגיי לא עשה משהו שונה אלא רק בצע התאמות. לא צריך לבצע כמו תוכי אלא להיערך בהתאם, ובהחלט יש מקום להפעיל גם לשקול דעת ולבדוק אותי.
    RH2000 – אין לי בעיה להעלות מספרים אך במה הם רלוונטיים לעניין? ברגע שאני מפרסם את המדד, אתה יכול (וחייב) לבצע התאמות. אם אפרסם מחירים אנשים יתעקשו לנסות לבצע בדיוק באותו מחיר (כמו שקרה לא מעט פעמים בשוקת) וזו לא המטרה. אני לא מעוניין שאנשים ידבקו למסכים אלא יפעילו שיקול דעת וידעו איך לפעול במדד גבוה/נמוך במספר נקודות ביחס לפרסום.
    נירי – עשית דבר שלא יעשה ! הגברת יעל שלחה לך הודעה בפרטי והסבירה את מה שהסבירה, וזה רק שניכם יודעים. איני מכיר את ביצוע האסטרטגיה שלה, להוציא מה שהעלתה בשרשור זה, אך להעלות את זה בפני כולם ועוד לכתוב שתפסיק ל"בלבל לך את המח" זה פשוט לא לעניין. לדעתי האישית היא לא היתה בכלל צריכה לעשות כן, ואם החליטה להסביר נקודה וכיצד הגיעה לרווח, בטח שתגובתך בפומבי לא מקובלת. תקבל את זה שיש אנשים שגם הרויחו, ותנסה להבין מה עשתה שונה.
    מאיר טל – נגרם הפסד... נקודה... ציינתי שהנקודה הגרועה ביותר היא מחירי HRL (וגם שם סביב האפס). אני בספק כמה הספיקו לבצע כה מהר, אך אם העלית רבע שעה ובצעת התאמות – שלח צילום מסך וקח כסף יותר פשוט מזה לא יכול להיות...
    גוקו – התנצלותי, מה שאתה כותב מראה חוסר הבנה בנגזרים. אתה סותר את עצמך, שהרי גם מי שמאופס ולא הרויח לטענתו, עדיין מצוי במצב טוב פי כמה ממקודם, קרי, אם היה משתמש בסטופלוס היה מקבע הפסד ... אז איך בדיוק היה כדאי להשתמש פעם נוספת בסטופלוס לא ברור לי.
    RED-R - יפה מצידך לשתף ברווח ולהראות את כל המחירים אך זו לא המטרה. איני סבור שכל אחד צריך להצדיק את הרווח שלו.
    ואע"פ כן, משום שיש חברים שנותרו באסטרטגיה אמשיך ללוות אותה.
    מצפה בקוצר רוח למבול מיילים עם צילומי מסך
    יום טוב לכולם.

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות