x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: תעודות סל

תעודות סל

רם שלום לא ידעתי למי להפנות אולי אתה תעזור
    תעודות סל , במיוחד בנקים נראה מחיר מפתה עכשיו .
    מה דעתך , לטווח כשלושה חודשים .

Re: תעודות סל

בוקר אור ,
    לא רם אבל..
    אני חושב שבסוג ההשקעה שאתה מחפש לטווח קצר ( 3 חודשים ) מאוד קשה לתזמןאת השוק .
    ככלל אני לא חושב שמישהו יודע לומר לך האם מהלך של קנייה כעת הוא טוב או לא במיוחד למהלך קצר ככ .
    תעודות הסל של הבנקים כוללות את חמשת הבנקים הגדולים בארץ ( בינלאומי , לאומי , דיסקונט , מזרחי ופועלים ) .
    סקטור הבנקים אומנם עשה מהלך מאוד חזק בשנה האחרונה ואני אישית חושב שהוא ימשיך לרוץ קדימה מכמה סיבות :
    1) קיימת יעילות המערכת הבנקאית והיעילות הזאת הולכת וגדלה .
    2) הבנקים הראו רווחיות ושיפור גם ב 2009
    3) ברוב הבנקים נרשמו בדוחות האחרונים ההפסדים שהיו קיימים להם בתיק הנוסטרו של הבנק ( לדוגמא לפועלים היו הפסדים גדולים בנגזרים בשנת 2009 והרוב אם לא הכל נלקח כבר בחשבון ).
    4) המערכת הבנקאית הראתה חוסן ויציבות לאורך כל המשבר.
    5) מרווח האשראי שקיים בבנקים משתפר וימשיך להשתפר כאשר הריבית במשק תהיה גבוהה יותר ( דבר שיקרה השנה )
    כמובן שישנם עוד סיבות להמשך המגמה החיובית אצל הבנקים אך חשוב מאוד גם לציין שהבנקים נסחרים כיום במכפילים של 1.1 מהונם ( להבדיל 0.5 בתחילת 2009 ),ויש כאלו הסוברים כי הריצה של הבנקים תיפסק .
    בכל אופן אם כל הכבוד ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא מאוד פשוטה.
    אל תנסה לתזמן את השוק!!!
    תבנה את התיק להשקעה יציבה וארוכה , אף אחד לא יודע מתי יגיע התיקון שממתינים לו ואף אחד לא יודע להעריך את עוצמתו ולכן השקעות מסוג זה איני סבור שהן נכונות לזמן קצר!!
    בכל מקרה אני מאחל לך הצלחה .
    אהה שכחתי הערה אחרונה..
    במידה ואתה רוכש תעודת סל תראה שאתה מבצע את הרכישה הנכונה לדוגמא קסם בנקים - בנקים בארץ ואל תתבלבל עם קסם בנקאות שזו בעצם השקעה בחברות בנקאיות בארצות הברית !!

Re: תעודות סל

תודה רבה על התשובה הענינית .

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות