ציטוט פורסם במקור על ידי navhmjep
ציטוט פורסם במקור על ידי rono968
שחקן עם כל הסבלנות וכל ההערכה אנחנו שבוע וחצי לפני פקיעה ואנחנו פתוחים עם שתי אסטרטגיות 3.1 ו17.1 עם דלתא שלילית ווכרגע עושה רושם ש SP לא ממש ישבור 1130 תמיכה חזקה שלו והחוזים עולים ומצב האסטרטגיות נראה רע מאוד לאלה שעשו כפולה אחת ובטח לאלה שעשו כמה כפולות (אני אישית עשיתי כמה כפולות כך שמצבי אפילו יותר גרוע מאחרים אבל עדיין כולם מפסידים וצריך אולי לעשות מהלך )

האם הולך להיות תיקון מבחינתך היום שתגדר יותר טוב אולי את האסטרטגיות או איזשהי פעולה כי אם השוק יברח לנו שוב כמו חודש שעבר ולפני חודשיים שוב ניפול בחודש השלישי ברציפות

החודש הוא חודש שלישי ברציפות שכיוונך הוא ירידות ובסוף השוק בורח לנו
אני מעריך ומוקיר את כל הפעילות באתר אבל אם חודש שלישי רצוף ניפול עם אסטרטגיה השבועית הראשונה לחודש כלומר 3.1 ובטח של ה17.1 שנראית יותר גרוע אפילו זה יהיה מאוד קשה לי וגם לאחרים והכל נאמר מהלב כי זה באמת קשה לראות הפסדים ובמקרה של עכשיו הם כבדים !!

שאלתי אליך שבוע וחצי לפני פקיעה האם יבוא תיקון אסטרטגיה שלך היום ? וגם אם לא יהיה תיקון כמה מילות הרגעה שתכתוב לנו מה הכיוון שלך בכמה מילים מה תעשה במידה והשוק ימשיך לעלות ובאיזה מדד תבצע תיקון ומתי זה הכי חשוב כי בכל זאת אנחנו כבר לא בתחילת החודש אל מתקרבים לסופו

תודה מראש
בקשתך ותחנוניך בפורום זה מעוררים תהיות .
א. שחקן אינו מלאך ואינו מושיע והוא לא יכול לעשות כלום כאשר השוק נגדו.
ב. שחקן עושה את האסט' בעצמו גם כן והוא מודע להפסדים אם אתה הולך אחריו - לך !
מה בדיוק אתה מצפה שיעשה ? אם אתה מופסד שלש פעמים וקשה לך עם זה כנראה זה לא המקום שלך.
ג. אתה מבקש משחקן מכל הלב כמה מילים. הנני להודיעך שאופציות הנם לא מיועדים למי שזקוק למילות הרגעה וכדו' אופציות הוא משחק קר קשוח ואכזרי למדי. מי שנכנס ללוע האריה לא יתלונן אם נטרף.
ד.אתה פונה לשחקן בפרסום גדול. אל תשכח שיש אלפי צופים שעשו את האסט' והפאניקה שאתה משדר מזיקה להם. משחק באופציות חייב להיות נטול פאניקות למיניהם שהם מתכון בטוח להפסדים.
לא כתבתי חלילה לעקוץ אותך אלא להעמיד את הדברים בבהירות שכל העוסק באופציות חייב לדעת אותם.
לידיעתך אני גם עושה את האסט' של שחקן באופן סדיר.

תקרא שוב מה כתבת ותבין כמה זה לא תרם כלום לדיון וגם אם לא כתבת שאתה עוקץ אז עקצת אם יש לך מה לתרום בהקשר לשאלה שלי תגיד אם לא אתה ממש לא מחוייב !!!

אין תחנונים ואין תחינות יש בקשה ששחקן יתן מס מילים לבקשתי שהיא בעצם בקשת רוב האנשים כאן שנמצאים עם האסטרטגיות האלו רק אני היחידי שמעלה את זה כאן ואין בזה שום פסול כולנו באותה סירה!! אז פעם הבאה שאתה מעלה תשובה תחשוב טוב מה אתה כותב כי כבר ראיתי שאתה מעלה הלצות ודברים לא קשורים בכלל גם במקום אחר באתר בשרשורים של משה שמוסיף המון לאתר הזה !!