שחקן עם כל הסבלנות וכל ההערכה אנחנו שבוע וחצי לפני פקיעה ואנחנו פתוחים עם שתי אסטרטגיות 3.1 ו17.1 עםדלתא שלילית ווכרגע עושה רושם ש SP לא ממש ישבור 1130 תמיכה חזקה שלו והחוזים עולים ומצב האסטרטגיות נראה רע מאוד לאלה שעשו כפולה אחת ובטח לאלה שעשו כמה כפולות (אני אישית עשיתי כמה כפולות כך שמצבי אפילו יותר גרוע מאחרים אבל עדיין כולם מפסידים וצריך אולי לעשות מהלך )
האם הולך להיות תיקון מבחינתך היום שתגדר יותר טוב אולי את האסטרטגיות או איזשהי פעולה כי אם השוק יברח לנו שוב כמו חודש שעבר ולפני חודשיים שוב ניפול בחודש השלישי ברציפות
החודש הוא חודש שלישי ברציפות שכיוונך הוא ירידות ובסוף השוק בורח לנו
אני מעריך ומוקיר את כל הפעילות באתר אבל אם חודש שלישי רצוף ניפול עם אסטרטגיה השבועית הראשונה לחודש כלומר 3.1 ובטח של ה17.1 שנראית יותר גרוע אפילו זה יהיה מאוד קשה לי וגם לאחרים והכל נאמר מהלב כי זהבאמת קשה לראות הפסדים ובמקרה של עכשיו הם כבדים !!
שאלתי אליך שבוע וחצי לפני פקיעה האם יבוא תיקון אסטרטגיה שלך היום ? וגם אם לא יהיה תיקון כמה מילות הרגעה שתכתוב לנו מה הכיוון שלך בכמה מילים מה תעשה במידה והשוק ימשיך לעלות ובאיזה מדד תבצע תיקון ומתי זה הכי חשוב כי בכל זאת אנחנו כבר לא בתחילת החודש אל מתקרבים לסופו
תודה מראש