x

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 47

נושא: איתמר התינשאי לי?

Re: איתמר התינשאי לי?

מה תפוח אדמה איתמר בדרך לשער 300 תאמינו או לא

כניס למהלך ברגע זה יציאה למקרה שטעינו 228 מימוש רווח 280 לאחר 20 אחוז מהלך

ביום ראשון סגרה על 225.90 - ירידה של 4.96% (במחזור קטן כדי חמישית מן הממוצע).

מהן, להשקפתך, האפשרויות למי שהמתין כל הזמן הזה למימוש ועדיין לא נכנס לנייר?

קשה לדעת אני הייתי מחכה לפריצת הדוגי בשער 244 ורק אז רואה אם כדי להכנס
    כי שם בעצם בא השינוי והמניה אחלה לרדת אם שער זה הפרץ ומתנדים יאותתו על עליה
    ויהיה מחזור גבוה הייתי נכנס

אדון סלאלום, תגובתך על הגרף התוך-יומי היום (יום ה')? מה להערכתך קרה שם בשעת הנעילה?

היו מימושים לאורך כל היום ורואים שבמכרז נעילה נעלמו המוכרים ונוצר גאפ כלפי מעלה.
    אך מוקדם לדעת עדין אם הסתיים התיקון למרות שסביר להניח שכתוצאה מהגאפ ונר הדוגי שנוצר
    נראה גל עליות מסוים

שלא תחשוב שסתם אני מבלבל לך את המוח כאן כי משעמם לי בחיים: הבוקר גונבה שמועה לאוזניי שמציעים מניות איתמר במחיר היכרות מיוחד לכבוד ל"ג בעומר - 2.15 ש"ח לנייר במקום 2.30 מחיר רגיל ללוקוחות שאינם חברי מועדון סלאלום. חטפתי מנה במחיר המבצע לפני עבודה. מה שקרה בהמשך היום זה כבר לספרי ההיסטוריה. בעוד באחד העם נאלצו להדוף פלישה של דובים זועמים שבאו מיוון ומפורטוגל לשחר לטרף ולזרוע הרס בת"א וזללו מכל הבא ליד, תם לפתע המבצע באיתמר ועוד החליטו שמייקרים את מחיר המניה ל-2.35 ש"ח מסיבות שלא פורטו. יש אומרים שזוהי רק הקדמה ושהמחירים עוד עתידים לעלות ל-2.50, ל-2.80, ואף ל-3.00 שקלים - בתקווה שהדובים לא ימצאו את הדרך לרחוב חלמיש בקיסריה.

לא הבנתי את ההקשר של המשפט ללוקוחות שאינם חברי מועדון סלאלום
    יכול להסביר?

230 הוא השער האהוב על איתמר בעת האחרונה, על כל המשתמע מכך. אלא שרק מי שנהג לעקוב אחרי השרשור הזה עשוי היה לזהות אתמול את חלון ההזדמנות הרגעי לכניסה למניה במחיר ובסיכון נמוכים. מבחינתי נכנסתי למניה אתמול ב-215 עם 7% רווח מונחים בכיס מבלי להתאמץ בכלל (הגם שלא שיערתי שנחזור ל-230 או ל-235 עוד באותו יום מסחר). מכאן ל-250 ול-300 זו כבר אופרה אחרת, אבל הכרטיסים למופע כבר שילמו על עצמם.

בקיצור, לקוחות שאינם חברי מועדון סלאלום זו דרך ציורית לומר "מי שאינו מתעדכן דרך קבע בנאמר בשרשור הזה."

אתמול פירסמה איתמר דוחות Q1. אני לא מבין גדול בכלכלה, אבל אם אני מתרשם נכון, הדוח האחרון של איתמר הוא שיפור מזהיר ביחס לדוחותיה הקודמים: גידול בהכנסות, קיטון בהוצאות, והסכמי שת"פ. מנגד, מחיר המניה לא הגיב במיוחד לתוצאות - עליה קלה יחד עם מדד היתר150, והמניה עדיין מתקשה לחזור להתבסס מעל שער 200.

סלאלום, האם יצא לך לעבור על הדוחות מאז אתמול?

[attachment=0:3hvce0du]itamar2010Q1.gif[/attachment:3hvce0du]

ג"נ: מחזיק במניות החברה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות