x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 14

נושא: מפת פוז' פתוחות 17 ינואר

מפת פוז' פתוחות 17 ינואר

הבוקר אקצר עקב סקירותיו של שחקן.
    קולים - ביום חמישי נפתחו פוז' חדשות רבות בקולים, סך היצירות עומד על כמעט 7,751יחידות, כאשר שוב היו יצירות בטווח רחב בין הסטרייקים 1220-1140, השינוי הבולט ביותר הוא בקול 1190 שם צמחו הפוז' הפתוחות ב-3,240 יחידות, כמו כן ניתן להבחין בהמשך צמיחת הפוז' הפתוחות בקולים 1140-1170 בכמות של מעל 4,700 יחידות סה"כ, מה לדעתי שוב שאולי מעיד על ציפיה וביטחון השחקנים/כתבנים שלא צפויה התפרצות חדה מעלה. נראה כי בלימת המשך הירידות ביום חמישי לא הביאה לשינוי בהערכות השחקנים והרגל העליונה של הקולים נמצאת עדיין בסטרייק 1180-1190.
    פוטים -סך היצירות עומד על בערך 3,100 יחידות, כמות פחותה, קטנה בשליש מהיצירה ביום רביעי, ונמוכה משמעותית מהיצירות של פוז' פתוחות בקולים. אולם עדיין מדובר ביצירה חיובית נאה, דבר המראה שוב כי אין פאניקה אצל כותבי הפוטים המפגינים ביטחון רב. המגדלים בסטרייקים 1100, 1120 ו-1140 ממשיכים לעמוד איתן כצוק גיברלטר ואף הגביהו קומתם ונפתחו נשם פוז' נוספות, כאשר בסטרייק 1100 נכתבו 1,287 פוטים נוספים.
    יום חמישי היה יום מסחר מעניין עקב העובדה שנפתח בעליות של 0.7% אך במהרה עבר לירידות וסיים באדום. למרות זאת לא חזינו בסגירת פוזיציות פתוחות בפוטים או/ו ניסיון הזזה של רגל הפוטים כלפי מטה, איפכא מסתברא - המגדלים הוסיפו קומה והיצירה בסטרייקים 1090-1170 חיובית ביותר ועומדת על 4,538 יחידות.

יחס כלל הפוז' הפתוחות (P/C) עומד על 1.12 ומראה על עדיפות קטנה לעליות.

מסקנתי מהאמור לעיל היא שנראה שהכתבנים צופים בלימה בירידות ודשדוש עם נטיה קלה לעליות.

אשמח לתובנות שונות/נוספות.

איציק

Re: מפת פוז' פתוחות 17 ינואר

תודה איציק
    הניתוח שלך, של מפת הפוזיציות , נותן נדבך נוסף שעוזר להגיע לידי החלטה.
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

ציטוט פורסם במקור על ידי devy
    תודה איציק
    תודה, אך ההיענות הדלה מרפה את ידי. כל הרעיון של האתר הזה בכלל הוא לפתח דיון ולהחליף דעות, אני לא מעלה דעתי בשביל עצמי אלא כדי לשתף אחרים וכדי לשמוע את דעתם.

איציק

ציטוט פורסם במקור על ידי itsikf1
    תודה איציק
    תודה, אך ההיענות הדלה מרפה את ידי. כל הרעיון של האתר הזה בכלל הוא לפתח דיון ולהחליף דעות, אני לא מעלה דעתי בשביל עצמי אלא כדי לשתף אחרים וכדי לשמוע את דעתם.

איציק
    SORRY :(
    אולי בהמשך היום נשמע התייחסויות נוספות , אני משוכנע שזה מעניין לא מעט אנשים.

אל נא יירפו ידיך , אתה עושה שרות חשוב.
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

תודה איציק

איציק
    איציק!
    אסור להתייאש כל כך מהר.
    לאט לאט הציבור ילמד להשתמש בכלי שאתה נותן לו וההיענות תגבר.
    לפני חדשים אי אפשר לקבוע עמדות.
    אישית אני רוצה לבחון האם הכלי הזה הוא נכון לפחות ברוב הפעמים.
    האם במשך תקופה עקבת אחרי מפת הפוזיציות וראית שהצפי הנצפה בהם מגשים את עצמו.
    ברצוני להציע בתחילת שבוע ליצור פוזיציה בדמו באתר יחד עם פרסום המפה שלך ולבחון במשך השבוע האם באמת מפת הפוזיציות מגשימה את עצמה.
    ברור שאין מאה אחוז השאלה האם ההצלחה של המפה היא חמישים אחוז או יותר?

איציק
    איציק, אתה כותב הערכה יפה, ובסך הכל אין יותר מדי מה להתווכח עליה. זה בעיקר עובדות. אנשים קוראים ומודים לך. מה אתה מחפש בדיוק?

אני גם קורא את הסיכום ושמח עליו מאוד,
    לצערי אין לי מה להוסיף עליו -
    אבל אוכל לרשום תודה בתגובה לכל סקירה

תודה.

הניתוח שלך מצויין, תמשיך ככה!!!
    :!:
    סוחר אופציות מעו"ף שלא שומר על הכללים עלול לאכול חצץ מכף של טרקטור.
    .No emotions, only mathematics

צעד מבורך.

נותן מבט יומי לכולנו.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס

איציק
    איציק, אתה כותב הערכה יפה, ובסך הכל אין יותר מדי מה להתווכח עליה. זה בעיקר עובדות. אנשים קוראים ומודים לך. מה אתה מחפש בדיוק?
    ציפיתי לדיון... דעות נוספות, הפרייה הדדית.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות