במעקב
במעקב
מאוחר מידי, היית צריך לקנות שה-RSI היה בתחתית ועכשיו הוא קרוב לקו העליון.
שיב לב שבמיקרה הזהבאמת הניתוח הטכני עבד כמו גדול.
אם נעזוב לשניה את הניתוח הטכני, השער של המניה גבוה מידי. השווי של בז"ן ממש לא זול.
מי שקונה במחיר הזה מהמר שיריצו אותה מעבר לשווי האמיתי שלה.
אני אישית לא אוהב להמר עם הכסף שלי.
היאבאמת לא כ"כ זולה...
אבל לגבי מתנדי העוצמה, הם הרי יכולים להישאר במכירת יתר מספר ימים וכמו שאתה מראה בעצמך הם עדיין לא שם.
ברור, אבל תענה לי אתה איפה הסיכוי הגדול יותר להרוויח?פורסם במקור על ידי avr.tomer
ש-RSI בתחתית או אי שם מתקרב לקו העליון?
אישית אני מעדיף למצוא מניות עם סיכוי גבוה יותר לרווח.
sandbird
לכל סוחר יש את השיטה שלו. תאמין לי, סללום יודע מה הוא עושה.
כאן זה לא מאוחר מדי. בילתי אפשרי לתפוס מניות בשפיץ באופן קבוע. לפעמים צריך לתת למניות להוכיח שיש להם כוונות לעלות, אחרת הן גם יכולות להרדם במידרון מתון מטה עם הRSI למטה.
קניית מניות עם RSI למטה ללא חיזוק נוסף, תוביל להפסדים בוודאות.
ולגבי "ניתוח טכני", אין מה לעשות, אנחנו מנתחים טכניים. זה פחות מעניין אותנו אם זו בועה או הרצת מניות או כל סיבה אחרת. יש מגמה עולה אז עולים, תן להנות. הכל פסיכולוגיה והלך רוח.
אין פה הימורים. יש פה ניהול סיכונים מושכל, והפסדים זה הכרח וחלק מהמשחק.
בהצלחה.
[attachment=0:246wb4ft]Daily.21.01.10.GIF[/attachment:246wb4ft]
קודם כל rsi גבוה לא אומר שלא טוב להיכנס rsi גבוה אומר שיש ביקושי יתר וליזהר מתיקון.אבל הוא יכול לשהות שם הרבה מאוד זמן הרי האידאלי להיכנס זה כאשר rsi חוצה את ה50 .פורסם במקור על ידי sandbird
ודבר שני שווי מניה זה לפי המתבונן הרי השווי חוזה את ההולך לקרות וכל אחד עושה כראות עיניו אני
אישית הולך רק על טכני אז זה לא מעניין אותי השווי .השווי גם יכול להיות נמוך ואז מתפרסם דוח לא טוב ומראה למה הוא נמוך לגבי חברות חזקות ומובילות השווי הנמוך מייצג קניה טובה לשנים אבל אני סוחר של ימים עד שבועות.
ובפרסום הזה לא אמרתי להכנס. אמרתי שרק אם יפרץ המחיר 200 במחזור גדול ונר דומיננטי אז להיכנס.בגלל זה רשמתי מעקב כי יש מצב שזה יקרה בזמן הקרוב אולי אחרי תיקון בדמות דשדוש או ירידה קלה.