x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: ABK [ארה"ב]

ABK [ארה"ב]

שלום רונן,

ראשית ברצוני להודות לך על ניתוחיך המצויינים.

אני עוקב מזה זמן מה אחר מניית ABK, ושמתי לב לתבנית מסויימת של "ספייק" (קפיצה במחיר המניה) בעת פרסום דוח רבעוני מזה כמה רבעונים.
    למרות שהיום (15/1/10) היא שברה בוילינגר תחתון - לא במומנטום חזק, אני חושב שהיא שווה כניסה במחיר נוכחי ואחזקה בתיק למשך כחודש וחצי עד לפרסום הדוח הרבעוני הבא שאני משער שיהיה בתחילת מרץ.

אשמח לחיזוק טכני מצידך.

תודה וסופ"ש נעים

Re: ABK [ארה"ב]

טווח ארוך (גרף חודשי - 6.5 שנים) [ראה גרף]

המניה מרכזת מחזורי ענק, עובדה מדהימה לנוכח העובדה כי היא קרסה מרמת 93.6 דולר במאי 2007, לרמת 75 סנט - היום ...
    בהתבוננות ארוכת טווח, המניה מגלה עדיין סמני חולשה.
    המחזורים והמתנדים בתצורה דובית ונראה שהיא ממשיכה להגרר על התחתית שנקבעה במהלך 2008.

טווח בינוני (גרף שבועי - שנה וחצי) [ראה גרף]

הגל הראשי במניה, חסר מגמה. המניה מצויה בתוך רצועת דשדוש מתמשכת שגבולותיה (הכלליים) 0.60 בדרום ו- 2.05 בצפון.

המתנדים בטריטוריה דובית.
    המחירים נמצאים מתחת לממוצעים הנעים המצויים בתצורה דובית.

מאז נובמבר 2009, "מגלחים" המחירים את תחתית הרצועה בהתמדה.

טווח קצר (גרף יומי - 4 חודשים) [ראה גרף]

הגל המשני והגל המינורי במניה מצויים במגמה יורדת.
    המחירים נמצאים מתחת לממוצעים הנעים לטווח הקצר (5,13,26) המצויים אף הם התצורה דובית.
    המחזורים חסרי נחישות ומגלים מפעם לפעם נטייה שוורית קלה, אך חוזרים לדשדש.
    (נפח המסחר עצום לדעתי למניה ברמה כזו ... כ- 8 מליון דולר ליום ...)

קו המגמה היורדת (גל משני) משמש כעת התנגדות למחירים וניתן לראות כיצד הם נעים לאורכו, תוך נסיונות כושלים (ותוך גיוס מחזור גבוה) לפרוץ מעלה.

תמיכה קרובה - 0.70
    התנגדות קרובה - 0.80
    פריצת קו המגמה היורדת מטה - והתבססות מעליו, תשמש איתות חיובי.

לסיכום:
    המניה דובית ואינה מגלה סימנים לשינוי המגמה היורדת.
    בהתבוננות לטווח הבינוני, יתכן שהאסטרטגיה הספקולטיבית שציינת עשויה להתגלות כמוצלחת (כניסה לפוזיציה בתחתית קצועת הדשדוש ושחרור הפוזיציה בקרבת הגבול העליון של רצועת הדשדוש) אך יש להביא בחשבון כי לנוכח החולשה שמגלה המניה בגרף היומי, אסטרטגיה זו היא בסיכון גבוה ולפיכך לשקול כניסה במנות קטנות ובסטופ לוס צמוד.

בהצלחה,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

Re: ABK [ארה"ב]

תודה רבה רונן על הניתוח המקצועי. למעשה אני מבין מדבריך כי החסם העליון (0.80) הוא נקודה קריטית בשלב זה, כך שאם ייפרץ בקרוב, יהיה סיכוי לתחתית גבוהה יותר מהתחתית הנוכחית.

אקח לתשומת ליבי את הצעת הסטופ ב 0.70.

שוב תודה על זמנך ושבוע מוצלח

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות