x




מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: אלגו טריידינג - עלייתן של מכונות הכסף?

  1. #1

    אלגו טריידינג - עלייתן של מכונות הכסף?

    אחד התחומים המעניינים (והחשאיים) במסחר בשוק ההון הוא תחום האלגו-טריידינג, מסחר מבוסס אלגוריתמים. חלק מהאנשים באתר אף שמעו על הפעילות של "פיינל" מהרצליה.

    להלן קישור לכתבה מעניינת שהתפרסמה היום בכלכליסט, הסוקרת את התחום ואת הפעילות בארץ -
    http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 08,00.html

    זהו תחום מאוד לא פשוט בלשון המעטה, אך לטעמי הוא נמצא בתחילת דרכו והפוטנציאל הגלום בו רב מאוד. אין ספק שהשוק מתקדם לשם ושחברות אלו יכבשו נתחים נוספים של השוק.

    בתור אחד המגיע מתחום ההיי טק ומכיר מעט את ההיבטים המחשוביים הכרוכים בכך, אשמח לשתף פעולה ולאחד כוחות עם מתעניינים בנושא - למשל, בעלי שיטות מסחר עם תוחלת חיובית, חוקרים של השוק, בעלי רעיונות מעניינים, משקיעים וכו'.

  2. #2

    Re: אלגו טריידינג - עלייתן של מכונות הכסף?

    למה אתה מתכוון שהתחום נמצא בתחילת דרכו ?
    כתוב שהתחום קיים משנות ה 80 , כלומר 30 שנה.

  3. #3

    Re: אלגו טריידינג - עלייתן של מכונות הכסף?

    מעניין מאוד!
    מהכתבה זה נשמע כאילו תוך שנתיים שלוש העניין הזה יגיע לרוויה.

  4. #4

    Re: אלגו טריידינג - עלייתן של מכונות הכסף?

    ראשית, זה מסביר את האורדרנט.

    שנית, בחלק השני של הכתבה מסבירים כי יש לא מעט כשלונות.

    ושלישית, החלום תמיד נחמד...

  5. #5

    Re: אלגו טריידינג - עלייתן של מכונות הכסף?

    ציטוט פורסם במקור על ידי erezk
    למה אתה מתכוון שהתחום נמצא בתחילת דרכו ?
    כתוב שהתחום קיים משנות ה 80 , כלומר 30 שנה.
    גם יוסי אלוף סיפר בקורס שקרנות גידור רבות מאד עובדות אוטומטי. הוא גם סיפר שלמעשה זו הייתה סיבה לכך שחלקן נימחקו לחלוטין. האלגוריתמים שלהם פשוט לא היו בנויים לשוק מתמוטט כפי שהיה ב 2008, והם ביצעו טעויות קריטיות. עוד סיפר, שדווקא השחקנים האנושיים, הם אלו שידעו להתמודד עם המשבר על ידי זה ששינו דפוסי מחשבה.

  6. #6

    Re: אלגו טריידינג - עלייתן של מכונות הכסף?

    באחת התגובות לכתבה מישהוא רשם. (שימו לב לשם שהוא מזכיר - יוסי אלוף)

    פספסתם את שני הגדולים באמת: יוסי אלוף ודותן בקשי - שני המתחרים האלה שעובדים אחד מול השני מחזיקים היום את קרנות הטריידינג הכי מוצלחות ושניהם לא מוציאים מלה ולא נחשפים בכלל בכלל. כמי שעובד בקרן גידור מבפנים יכול להעיד ששניהם קבלו הצעות אסטרונומיות עבור יעוץ ושניהם סירבו. הרבה חברות טוענות שהן מרויחות כדי שזרימת הכסף של המשקיעים הכבדים לא תיפסק אבל הם לא חשופים. גם יוסי וגם דותן נאלצו להציג רווחים ב 2008 כדי לחלק את ההון ביניהם והם היחידים שרשמו נטו דגש על הנטו רווחים של כמה עשרות מליונים בשנה. כל השאר עד שאני לא רואה אני לא מאמין.

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות