x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 17

נושא: דלק נדל"ן מממשת נכסים.

דלק נדל"ן מממשת נכסים.

לעיונכם, וכל מילה מיותרת...

כפי שנחשף ב"גלובס": דלק נדל"ן מוכרת קניון חיפה לעזריאלי
    היקף העסקה: 300 מיליון שקל ■ דלק נדל"ן מממשת את הנכס ללא כל רווח או הפסד מהותי ומטרתה בעסקה זו היא לחסל הלוואה של 124 מיליון שקל שנטלה על עצמה כאשר רכשה את הקניון
    14/01/2010, 10:06 עדי בן ישראל

, ממשיך להוביל את החברה באסטרטגיה החדשה שגיבר: מכירת נכסים על מנת לעמוד בהתחייבויות. החברה הודיעה היום (ה') בדיווח לבורסה, כי מכרה את חלקה בקניון חיפה (70%) לקבוצת עזריאלי תמורת 211 מיליון שקל, כפי שנחשף ב"גלובס" בתחילת החודש.
    קניון חיפה, הניצה למרגלות הר הכרמל על ציר פרויד המרכזי, משתרע על שטח בנוי בהיקף של כ-29 אלף מ"ר ועל מקרקעין בשטח של כ-52 דונם. הקניון הוקם ב-1997 ושיעור התפוסה בו עומד היום כל כמעט 100%. כ-15 אלף מ"ר מושכרים לעוגנים ורשתות שיווק, כ-5,600 מ"ר אופנה והנהלה, כ-3,200 מ"ר מזון ומסעדות, וכ-4,000 מ"ר בתחומים אחרים
    דוד עזריאלי, הידוע בכינויו "מלך הקניונים", רכש גם את 30% הנותרים בקניון מסאמיט נדל"ן, שותפתה של דלק נדל"ן בקניון, והפך בכך לבעל הבית החדש בקניון. סך העסקה מסתכם ב-300 מיליון שקל. דלק נדל"ן מממשת את הנכס ללא כל רווח או הפסד מהותי ומטרתה בעסקה זו היא לחסל הלוואה של 124 מיליון שקל שנטלה על עצמה כאשר רכשה את הקניון, כך שהמכירה תותיר בידיה עודף תזרימי של 87 מיליון שקל.
    "אנו ממשיכים לפעול על פי האסטרטגיה עליה הצהרנו לפני 3 חודשים והעיסקה הנוכחית היא חלק ממהלך זה", אמר מיטל. כזכור, האסטרטגיה של החברה כפי שנחשפה ב"גלובס", גורסת כי דלק נדל"ן תפעל למימוש אגרסיבי של נכסים ובסיום התהליך תישאר עם 2 נכסים עיקריים: DGRE (המרכזת את פעילות החברה בחו"ל) ודנקנר השקעות. "אנו פועלים למימוש נכסים נוספים על פי התוכנית האסטרטגית. המשך יישומה של התוכנית האסטרטגיה יביא להמשך חיזוקה הפיננסי של החברה ופיתוחה במהלך החודשים הקרובים", הוסיף מיטל.

Re: דלק נדל"ן מממשת נכסים.

נגמר הכסף לחזק...

hron
    צרות של עשירים...

גם אני מושקע אפילו קצת יותר מהרצוי...

leayael
    אז תשנה מהרצוי ... למצוי...
    והכל בעיני המתבונן...

טאגור מתפרעת היום יש משהו בקנה?
    לחזק?

כתבתי והמלצתי עליה לא מזמן,
    בצע חיפוש ותקרא ,
    יום האקס לפירעון חלקי ב 20/1/10.
    בהצלחה

רם שלום
    בעקבות ההודעה ,בדעתי לחזק מטלבט בין ג' או ד' ( מחזיק בשנהם)
    מה דעתך איזה מהם מומלץ?
    בתודה
    רוני

רם, סלח לי שאני ממחזר את החישוב שלך. לך זכויות היוצרים:

סידרה ג': פארי נוכחי 114.75, פארי במועד הפירעון כ 117.3 (ללא הצמדה למדד לחודשים אלה).
    פירעון 50% + 3% ריבית (חצי שנתית) ליתרה, יוצא כ 60.4 אג' ל 1 ע.נ (שמחירו הנוכחי 101.5),
    כלומר: מקבלים כ 60% ממחיר קנייה נוכחי ונותרים עם 50% כמות (ע.נ.).

סידרה ד': פארי נוכחי 114.75, פארי במועד הפירעון כ 117.3 (ללא הצמדה למדד לחודשים אלה).
    פירעון 33% + 3% ריבית (חצי שנתית) ליתרה, יוצא 39.3 אג' ל 1 ע.נ (שמחירו הנוכחי 96.2)
    כלומר: מקבלים כ 43% ממחיר קנייה נוכחי ונותרים עם 66.6% כמות (ע.נ.).

רם, תקן אותי אם אני טועה. תודה, רון

רון,
    התלבטות הגיונית, אז תחזיק בשתיהן.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות