שאלה לרם
האם זה אמור להשפיע על אגח 6 ו3 לטובה או לרעה לדעתך הרי 99% מהסכום הולך לתשלום האגח ונראה לי שהסכום שהיה צפוי לנבוע מהמכירה לפי הערכות הנמוכות שאני שמעתי עליהן נעו סביב 120 ?
שאלה לרם
האם זה אמור להשפיע על אגח 6 ו3 לטובה או לרעה לדעתך הרי 99% מהסכום הולך לתשלום האגח ונראה לי שהסכום שהיה צפוי לנבוע מהמכירה לפי הערכות הנמוכות שאני שמעתי עליהן נעו סביב 120 ?
עמית שלום,
מה לדעתי יקרה עם האג"חים של ב.יאיר?
אני מאמין ומקווה כמילות השיר: "מעלה מעלה מעלה ..."
האם לממש? מה קרה לך? בפירעון מקבלים את הפארי...
ואני איתך בעניין המס, מקווה לשלם מה שיותר...
כל טוב.
לאופיר,
זה צריך להשפיע לטובה, הרי חובות החברה יורדים, מה שמגביר את בטחון התשלום במיוחד ספציפית ל 5 אבל למעשה לכל הסדרות.
וכפי שכבר ציינתי,צרף עיסקה זו ל 2 העיסקאות במתחם משרד החוץ, והתוצאה לדעתי ברורה.
כל טוב.
שלום רם
איזה פארי מקבלים בפירעון כזה, זה שנכון ליום הפירעון או שנכון ליום הפירעון העתידי הסופי של האג"ח ?
רפי
בוטל
לשלמה,
מה קורה? סיכמנו שאתה כבר לא מלךומשום מה אתה ממשיך "להשתולל" , תתחיל להתנהג כאחד האדם ...
לרפי,
אם יהיה פירעון מוקדם התשלום יהיה לפי הפארי במועד הפירעון.
הערה:
רק דבר אחד שכדאי להדגיש שרשום בהודעת החברה ואת משמעותו אני לא מבין עד הסוף, כדלהלן:
"ההסכם מותלה בתנאי מתלה , לפיו תוך 14 יום ממועד החתימה יתקבל אישור רגולטורי הדרוש לרוכש".
הכוונה הינה שלשם קיום החוזה יש צורך מרשות כלשהי כגון משרד הבריאות (פיקוח על בתי אבות) או הגבלים עסקיים במקרה שמדובר במישהו ששולט על השוק וכדומה. כך שהחוזה עוד לא סגור סופית וייתכן שיתבטל. כלומר- לגברת השמנה תקוע האישור בגרון ולכן היא עדיין לא שרה..
רם!
האם כדאי עדין לרכוש את אג"ח 5 ו/או 6. אפי גולן