x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: האם יש למישהו המלצה חד משמעית?

האם יש למישהו המלצה חד משמעית?

אני מסתכל הרבה הרבה בהרבה פורומים ואני קורא והסקתי רק מסכנה אחת

אף אחד לא באמת יכול לחזות את הבורסה

אנליסטים - כבר ראינו מה הם שווים
    ניתוחים טכניים - עם כל הכבוד כשאני רואה "תרחישים:
    המדד יכול כעת "לזחול" כלפי מעלה, בצמוד לקו המגמה הסגול המהווה עבורו התנגדות, תוך טיפוס איטי (סדר גודל של כ- 3 נק' בשבוע).
    המדד יכול לפרוץ מעלה את ההתנגדות שמהווה קו המגמה הסגול, ואזי הדרך לפריצת השיא של כל הזמנים במדד, תהיה פתוחה בפניו (עם עיכובים קלים בדרך).
    המדד יכול להכנס בשבועות הקרובים לתיקון דובי קל, כאשר נקודות התמיכה לתיקון מוצגות על גבי קווי המגמה הירוק והורוד ב- 1114 וב- 1045 בהתאמה.
    המדד יכול להכנס לתיקון דובי עמוק דרך הנקודות שהוזכרו בסעיף 3 לעיל, אך לשבור מטה גם את רמת 1045 ולנוע לתחנה הבאה - 955 לערך."

וואלה לא צריך לומר פה הרבה

אז נכון, אף אחד לא חייב לי כלום אבל האם אתם באמת חושבים שיש מישהו שיכול לחזות מה יקרה מחר כאשר המסחר פתוח!?

Re: האם יש למישהו המלצה חד משמעית?

ציטוט פורסם במקור על ידי אור47
    אני מסתכל הרבה הרבה בהרבה פורומים ואני קורא והסקתי רק מסכנה אחת

אף אחד לא באמת יכול לחזות את הבורסה

אנליסטים - כבר ראינו מה הם שווים
    ניתוחים טכניים - עם כל הכבוד כשאני רואה "תרחישים:
    המדד יכול כעת "לזחול" כלפי מעלה, בצמוד לקו המגמה הסגול המהווה עבורו התנגדות, תוך טיפוס איטי (סדר גודל של כ- 3 נק' בשבוע).
    המדד יכול לפרוץ מעלה את ההתנגדות שמהווה קו המגמה הסגול, ואזי הדרך לפריצת השיא של כל הזמנים במדד, תהיה פתוחה בפניו (עם עיכובים קלים בדרך).
    המדד יכול להכנס בשבועות הקרובים לתיקון דובי קל, כאשר נקודות התמיכה לתיקון מוצגות על גבי קווי המגמה הירוק והורוד ב- 1114 וב- 1045 בהתאמה.
    המדד יכול להכנס לתיקון דובי עמוק דרך הנקודות שהוזכרו בסעיף 3 לעיל, אך לשבור מטה גם את רמת 1045 ולנוע לתחנה הבאה - 955 לערך."

וואלה לא צריך לומר פה הרבה

אז נכון, אף אחד לא חייב לי כלום אבל האם אתם באמת חושבים שיש מישהו שיכול לחזות מה יקרה מחר כאשר המסחר פתוח!?
    זו יכולה להיות תשובה מאוד ארוכה ומורכבת, אך אם אתמצת -> לא!

כולם יכולים לחזות, בדרגת סבירות כזו או אחרת. לתחזית יש ערך מסוים בפני עצמה.
    עם זאת, אף אחד לא באמת יודע מה יקרה.

Re: האם יש למישהו המלצה חד משמעית?

ברור שאף אחד לא יכול לחזות מה בדיוק יקרה מחר בבורסה.
    אבל מאחר ונצבר מידע של שנים רבות משוק ההון, ניתן ללמוד מכך כדי לשפר את הסיכויים לחיזוי נכון.

אחת הדרכים להצליח בשוק ההון (לדעתי כמובן) היא להיות ממושמע ולקבוע נקודת SL כלומר נקודת יציאה במקרה וההשקעה לא היתה מוצלחת.

אם אתה קונה משהו שאמור לעלות פי 2 מנקודת ה- SL, הרי שאם אתה טעית בחיזוי 50% מהמקרים ומה שקנית נפל במקום לעלות, עדיין יצאת ברווח.

הניתוח הטכני מוצא למה יש סיכוי סביר לעלות במחיר לפי הידע שנצבר. כמובן שזה לא בטוח, אבל במספרים גדולים זה עובד

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות