בוקר טוב ושלום רב,
אני חבר באתר מאז העלאתו לאוויר ומאוד מרוצה מהרמה המקצועית של חברי האתר- כמו כולם.
אני בן 30 נשוי+1 ומאוד מעוניין לעבוד בבית השקעות או חברה מסחר מבוססת מאחר וזה מה שאני אוהב לעשות יותר מכל, ושנית אני מחפש מקום עבודה יציב לאורך זמן. בשנתיים האחרונות אני עובד בחברת מט"ח פרטית כדילר, כותב סקירות טכניות, MARKETING , תוכנות , סליקה ובעצם נוגע בכל תפקידי החברה ומבין בכל ענפי העסק. סחרתי בעבר במניות בארץ ובחו"ל , אופציות מעוף , וכאמור מזה שנתיים אני סוחר במט"ח. אני מאמין שאתה מודע לבעיתיות של מסחר במט"ח ממונף ובכלל בעבודה בחברה ללא רגולציה. אני מאמין בכל ליבי ויודע שאני יכול לעבוד כסוחר בשוקי ההון בחברה מסוימת ולהצליח בכך. אני פשוט מחפש את המקום המתאים ונראה זה לא קל . למרות שאני מכיר הרבה אנשים בתחום ויש לי קשרים מסוימים כמו לכל אחד- כולם ממציאים לך תירוצים ואני כבר לא מבין מה הם רוצים ומבקשים בהצעות העבודה שלהם ומה מטרותיהם. אני פונה אלייך כי אני קצת מאוכזב מכך שלא ניתן למצוא עבודה בתחום המסחר, החברות עצמם מקשות על העובד ולא מחפשות להכשיר את העובד- וכמו הרבה דברים שמתנהלים במדינה הזו- הם רוצים מקסימום במינימום. אשמח אם תוכל להחזיר לי תשובה לגבי עובדה בתחום - אני יודע שבקשה זו היא לא שגרתית ושונה- אך אני קצת מיואש ולעיתים יכולות לבוא הפתעות ממקומות לא שיגרתיים.
יש לי תואר ראשון בכלכלה וחסר לי את המבחח " מקצועית א ו-ב " ליועץ השקעות.
תודה רבה וכל טוב.