ציטוט פורסם במקור על ידי aliza668
ערב טוב לכולם

בואו נעשה סדר!!!

חיבור הסילבוס נעשה על ידי רונן, אנחנו התארגנו לפיכך.

לגבי הכיתה, אני אישית הייתי בקורס,נגזרים עם יוסי אלוף, מנינו יותר אנשים בכיתה והיה מספיק מקום, לא היה צפוף כלל.

להזכירכם שיוסי העביר גם ל- 60 איש חומר לא פחות מסובך באותה כיתה, ועמד בלוח זמנים.

לגבי הפסקות, הפסקה אחת הינה מספיקה, אנא פרטו לי כמה הפסקות היו?

לגבי תירגולים עליהם להיעשות בבית תוך כדי עזרה כאן בפורום.

שבוע טוב לכולם
עליזה בוקר טוב!

כמי שהשתתף גם בקורס נגזרים (מצוין לכל הדעות) של יוסי, וגם משתתף בקורס הניתוח הטכני הנוכחי, לדעתי קיים הבדל עצום באופי שני הקורסים. בעוד שבקורס הניגזרים החומר התיאורטי היה עיקר ואת התירגול המעשי אנו מבצעים כאן בפורום לאורך כבר כחודשיים וממשיכים ללמוד (ראי שירשור השוקת והשירשור של מכירת אוכף+שוקת של משה) הרי שבקורס הניתוח הטכני המצב שונה. קיים חומר בסיסי של טכניקה מסוימת אשר חייבת להיות מוטמעת היטב לפני שממשיכים בקורס. רכישת טכניקה זו דורשת תירגול רב של עבודה שחורה (ראי שירשור שיעורי הבית) לצערינו עקב קוצר הזמן בין השיעורים תירגול כזה קשה לביצוע (אני השקעתי כ5 שעות בין יום שלישי לחמישי דבר שייתכן ולא מתאפשר לכל אחד). מצב זה בו לא כולם מגיעים לאחר הטמעת החומר הנלמד גרם לאיבוד זמן ומחצית הפגישה השניה (ואולי יותר) שימשה למעין חזרת הטמעה.
לדעתי הבעיה נעוצה לא בגודל הכיתה אלא בפורמט שהועתק מקורס הנגזרים. ייתכן שבקורסים הבאים בניתוח טכני יהיה צורך בשינוי המודל, שכן לא לכל חומר לימודי בעל אופי שונה מתאים אותו מודל.
בכל אופן תודה על הקורס שמקנה זוית ראיה נוספת וחשובה.