x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 15

נושא: קורס ניתוח טכני ת"א - משוב

קורס ניתוח טכני ת"א - משוב

שלום רב,
    לשחקן ולכל ההנהלה, נפל בחלקי להתחיל הקורס המועבר ע"י איש מקצוע מעולה - רונן - וכל מילה נוספת , מיותרת.
    אולם, לצערי הרב, ההחלטה על קורס בן 4 מיפגשים בלבד הינה אופטימית ביותר . היקף החומר ועומק הלימוד הנידרש לשם ניתוח טכני ברמה ראויה לצאת איתה ל"שטח" , אינו אפשרי בכלל ובמפגש הראשון גם לא הספקנו לכסות את הנושאים המתוכננים , גם לאחר תוספת של למעלה משעה ! תוספת שרונן הואיל בטובו כי רב להקדיש לנו, בהבינו שאנו בבעיה קשה בנושא. ומה יהיה בהשך המיפגשים ?
    אגב, פירסומים שלכם בדבר כיתה קטנה , אינם תואמים את המציאות. יותר מ-30 משתתפים !!! זו כמות המיועדת לשתי כיתות, בשביל לימוד סביר וטוב. תירגול תשובות לצורך חיזוקים היכן הצלחנו והיכן טעינו וכו,
    אשמח לשמוע חדשות בנושא.
    תודה , מאיר

Re: קורס ניתוח טכני ת"א - משוב

שלום
    למארגני הקורס טכני בת"א
    מחזק את ידיד הכותב מאיר
    הכיתה גדולה,יש תחושה של ריצה בחומר.

שבחים לרונן-הוא מעולה !!
    רוני

מסכים עם הנאמר למעלה
    הכיתה יחסית גדולה ויש לציין שצפופה למדי
    למרות שרונן מורה מעולה קשה מאוד ללמוד היקף חומר גדול כל כך ב4 מפגשים.
    אשמח לתגובה מצד אחד המנהלים
    תודה

הרשו לי להצטרף לקודמיי ולהוסיף.
    הערב- לאחר המפגש השני של הקורס (שבזכות רונן היה מהנה ומעשיר)- הספקנו לכסות את כל החומר שתוכנן למפגש הראשון ועוד נושא חדש אחד, שהועבר בעשרים הדקות האחרונות.
    בקצב הזה- לא נראה שיש סיכוי שנצליח ללמוד את כל חומר הקורס כפי שרשום בסילבוס, שנמסר לנו ע"י מנהלי האתר טרם הרשמתנו לקורס (ואני פונה בעניין למנהלי האתר ולא לרונן, שכאמור עושה מעל ומעבר למען הצלחת הקורס). היה מועיל מאד אם היו מוסיפים לנו עוד מפגש או שניים כדי שאפשר יהיה לסיים את חומר הקורס (כפי שכאמור הובטח בסילבוס).
    דבר שני- יש חוסר בהירות בנוגע לשעות הקורס. מדובר על 16 שעות אקדמיות, שלפי הבנתי (כמישהי שנמצאת באקדמיה שנים ארוכות)- שעה אקדמית היא 45 דקות נטו (לא כולל הפסקות), כלומר כל מפגש אמור להימשך 3 שעות נטו + כחצי שעה להפסקות, ולא 3 שעות (18:00-21:00) שכוללות את ההפסקות בתוכן. אמנם במפגש הקודם רונן הוסיף זמן על חשבונו ומרצונו, אך לדעתי העניין צריך להיות מוסדר באופן רשמי.
    שוב- הרבה תודה לרונן על הקורס המרתק והמועיל. 8-)

לדעתי הבעיה נעוצה במרווחים שבין השיורים. החמר הנלמד מצריך תירגול רב. תירגול זה כול ויעשה בימים שבין השיעורים ובעזרת האתר. אולם שיעור פעמיים בשבוע אינו מאפשר די זמן לתירגול בין שיעור לשיעור.

ערב טוב לכולם

בואו נעשה סדר!!!

חיבור הסילבוס נעשה על ידי רונן, אנחנו התארגנו לפיכך.

לגבי הכיתה, אני אישית הייתי בקורס,נגזרים עם יוסי אלוף, מנינו יותר אנשים בכיתה והיה מספיק מקום, לא היה צפוף כלל.

להזכירכם שיוסי העביר גם ל- 60 איש חומר לא פחות מסובך באותה כיתה, ועמד בלוח זמנים.

לגבי הפסקות, הפסקה אחת הינה מספיקה, אנא פרטו לי כמה הפסקות היו?

לגבי תירגולים עליהם להיעשות בבית תוך כדי עזרה כאן בפורום.

שבוע טוב לכולם

שלום עליזה,
    נכון, תוכנית הקורס הוכנה ע"י רונן, אלא שרונן מסר לנו שהוא תכנן לנושאים כפי שהועלו בסיליבוס 48 שעות , לא 16 !!
    ויחי ההבדל הקטן, אז אינני יודע איך אתם התארגנתם אולם כפי שזה נראה עכשיו , לאחר שני מיפגשים בהם הספקנו לעבור על כמעט נושאי שיעור ראשון בלבד , ההתארנות שלכם לצערינו לא מספיקה ואינה תואמת את מס' השעות שנדרש לכסות את כל הסיליבוס שפורסם.
    ולגבי מס' משתתפים וגודל הכיתה - לא נתווכח על זה וכרגע "זה מה יש " כמו שאומרים ,אולם בואי נתמקד בחשוב באמת - שעות מול חומר שפורסם שנקבל .
    לגבי רונן, ברור לכולם שהוא עושה כמיטב יכולתו . הוא בסדר , אנו הם שלא יכולים לספוג כהלכה חומר שרונן ייעד להעביר בזמן שהינו משולש לעומת מה שאתם אירגנתם לנו ולכן ההתארנות שלכם דורשת רה-אירגון ע"מ שנקבל את שפירסמתם .
    נ.ב.
    אני גם בדיעה כפי שהובעה ע"י יעל , לעיל , שרצוי להעביר מיפגש אחד בשבוע ולא פעמיים בשבוע .
    תודה, מאיר

ציטוט פורסם במקור על ידי aliza668
    ערב טוב לכולם

בואו נעשה סדר!!!

חיבור הסילבוס נעשה על ידי רונן, אנחנו התארגנו לפיכך.

לגבי הכיתה, אני אישית הייתי בקורס,נגזרים עם יוסי אלוף, מנינו יותר אנשים בכיתה והיה מספיק מקום, לא היה צפוף כלל.

להזכירכם שיוסי העביר גם ל- 60 איש חומר לא פחות מסובך באותה כיתה, ועמד בלוח זמנים.

לגבי הפסקות, הפסקה אחת הינה מספיקה, אנא פרטו לי כמה הפסקות היו?

לגבי תירגולים עליהם להיעשות בבית תוך כדי עזרה כאן בפורום.

שבוע טוב לכולם
    עליזה בוקר טוב!

כמי שהשתתף גם בקורס נגזרים (מצוין לכל הדעות) של יוסי, וגם משתתף בקורס הניתוח הטכני הנוכחי, לדעתי קיים הבדל עצום באופי שני הקורסים. בעוד שבקורס הניגזרים החומר התיאורטי היה עיקר ואת התירגול המעשי אנו מבצעים כאן בפורום לאורך כבר כחודשיים וממשיכים ללמוד (ראי שירשור השוקת והשירשור של מכירת אוכף+שוקת של משה) הרי שבקורס הניתוח הטכני המצב שונה. קיים חומר בסיסי של טכניקה מסוימת אשר חייבת להיות מוטמעת היטב לפני שממשיכים בקורס. רכישת טכניקה זו דורשת תירגול רב של עבודה שחורה (ראי שירשור שיעורי הבית) לצערינו עקב קוצר הזמן בין השיעורים תירגול כזה קשה לביצוע (אני השקעתי כ5 שעות בין יום שלישי לחמישי דבר שייתכן ולא מתאפשר לכל אחד). מצב זה בו לא כולם מגיעים לאחר הטמעת החומר הנלמד גרם לאיבוד זמן ומחצית הפגישה השניה (ואולי יותר) שימשה למעין חזרת הטמעה.
    לדעתי הבעיה נעוצה לא בגודל הכיתה אלא בפורמט שהועתק מקורס הנגזרים. ייתכן שבקורסים הבאים בניתוח טכני יהיה צורך בשינוי המודל, שכן לא לכל חומר לימודי בעל אופי שונה מתאים אותו מודל.
    בכל אופן תודה על הקורס שמקנה זוית ראיה נוספת וחשובה.

אוקיי חברים

קראתי את הערות, ונתייחס אליהם.

שבוע טוב לכולם

עליזה כבר כתבתי לך בפרטי לאחר השיעור הראשון דברים דומים לאלו הרשומים כאן.
    אני מחזק את כולם, ומרגיש פספוס.

לידעתך הכיתה בה התנהל קורס הנגזרים של יוסי אינה זהה לכיתה בה מתנהל קורס ניתוח טכני, היא היתה גדולה ומרווחת יותר.

אומנם מנסיוני דברים כאלו מתוקנים רק בדיעבד, אבל אני משאיר מקום לתקווה שגם משתתפי הקורס הנוכחי יזכו להנות מהתיקון הנדרש.

שבוע טוב,
    ד.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות