x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 17

נושא: AMAT [ארה"ב]

AMAT [ארה"ב]

AMAT האם במגמת עלייה ברורה?

Re: AMAT [ארה"ב]

ציטוט פורסם במקור על ידי shaul mush
    AMAT האם במגמת עלייה ברורה?
    ברורה שבברורות. אין ברורה ממנה.

[לצפייה בגרף המניה לחצו כאן]

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

שאלה לגבי מיקום סטופ מלוס בAMAT, אני קניתי בשער של 14.25 ביום 6 בינואר כאשר השער הנמוך היה 14.10 ולפיכך הצבתי סטופ לוס של 14.08 למחרת המניה ירדה ל 13.96 הסטופ לוס האוטומטי נתפס ואני בחוץ, כעבור כמה ימים המניה מטפסת ואני בחוץ, השאלה היא אם הצבתי מס' סנטים בודדים מחת לנמוך היומי מדוע המנייה תופסת את הסטופ האם זה בגלל הצבת סטופ לוס לא נכונה או בגלל תנודתיות גבוהה, אגב ככה קורא ב STP אתה אף פעם לא יודע היכן להציב סטופ לוס כל פעם בא השוק והורס לך את האסטרטגיה בגלל התנודתיות של המניה, כאילו יודעים שישיה סטופ הורסים אותו גור מים לסטופים להיתפס ושוב מזרימים כסף והמניה עולה, מה לדעתך צריך לעשות במקרים כאלו?

שאלה לגבי מיקום סטופ מלוס בAMAT, אני קניתי בשער של 14.25 ביום 6 בינואר כאשר השער הנמוך היה 14.10 ולפיכך הצבתי סטופ לוס של 14.08 למחרת המניה ירדה ל 13.96 הסטופ לוס האוטומטי נתפס ואני בחוץ, כעבור כמה ימים המניה מטפסת ואני בחוץ, השאלה היא אם הצבתי מס' סנטים בודדים מחת לנמוך היומי מדוע המנייה תופסת את הסטופ האם זה בגלל הצבת סטופ לוס לא נכונה או בגלל תנודתיות גבוהה, אגב ככה קורא ב STP אתה אף פעם לא יודע היכן להציב סטופ לוס כל פעם בא השוק והורס לך את האסטרטגיה בגלל התנודתיות של המניה, כאילו יודעים שישיה סטופ הורסים אותו גור מים לסטופים להיתפס ושוב מזרימים כסף והמניה עולה, מה לדעתך צריך לעשות במקרים כאלו?
    א) הדבר הזה נקרא "ניעור" או בשפת השוק האמריקאי "קירקוף" (scalping)
    ב) עושי השוק בארה"ב אכן יודעים היכן ממוקם הסטופ לוס (אתה הרי נותן פקודה אוטומטית המופיעה במחשבים) ומנערים את ה"ידיים החלשות" באופן אוטומטי (ממוכן).
    ג) המסקנה מופיעה כבר בגוף השאלה. בדוק את התנודתיות הממוצעת בשבועות האחרונים, והצב את הסטופ לוס מתחת לה.
    ד) במסחר בארה"ב אני תמיד מציב בהתחלה סטופ לוס נמוך מאד ביחס לזה שאני רגיל לו, ורק אחרי שהטרייד תופס תאוצה, אני מתאים אותו למצב הרגיל. יחס 1:3 (SL/TP) לא עובד בתחילת הטרייד בארה"ב בגלל הסיבות שכבר ציינתי .

בהצלחה

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

רונן שלום
    במסחר בארהב מהו תחום ממוצע ה S/L שאתה נוהג להציב?באזור -5% עד -10% מהשער בו רכשת?
    תודה והמשך יום נעים
    יעקב

ציטוט פורסם במקור על ידי yaacovz
    רונן שלום
    במסחר בארהב מהו תחום ממוצע ה S/L שאתה נוהג להציב?באזור -5% עד -10% מהשער בו רכשת?
    תודה והמשך יום נעים
    יעקב
    משתנה ממניה למניה, כפוף לאופי המסחר שלך ובהתאם לגודל הפוזיציה.
    לא ממליץ לקבוע מראש "כללים גורפים" לעניין זה.

רונן
    ---

קודם על תודה רבה על ההסבר לתופעה.
    אודה אם תועל רק לשם הדגמה לתת את הסטופ שהייתה קובע למניית AMAT ב 6 לינואר, לפי דעתי אם הנמוך היה 14.10 באותו יום אז גם אם הייתי שם סטופ לוס אוטומטי של 13.99 או 13.98 שזה פחות מהמספר העגול 14 אז גם למחרת הסטופ היה נתפס כי המניה ירדה ל 13.96 ורק אחרי זה עלתה, אז מה עושים במקרה כזה ושוב רק שלם ההדגמה למנייה הספציפית הזו?

קודם על תודה רבה על ההסבר לתופעה.
    אודה אם תועל רק לשם הדגמה לתת את הסטופ שהייתה קובע למניית AMAT ב 6 לינואר, לפי דעתי אם הנמוך היה 14.10 באותו יום אז גם אם הייתי שם סטופ לוס אוטומטי של 13.99 או 13.98 שזה פחות מהמספר העגול 14 אז גם למחרת הסטופ היה נתפס כי המניה ירדה ל 13.96 ורק אחרי זה עלתה, אז מה עושים במקרה כזה ושוב רק שלם ההדגמה למנייה הספציפית הזו?
    אני נמצא בפוזיציה מה- 4 לדצמ' 09.
    הסטופ שלי במקרה שלך היה עומד ככל הנראה על 13.60 (מתחת לרמת התמיכה הקודמת העומדת על 13.62).

רונן
    ---

תודה רבה רונן

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות