x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: איפה לסחור במטח כולל אופציות ?

איפה לסחור במטח כולל אופציות ?

שלום לסוחרי המט"ח.
    אני מעוניין להתחיל לסחור במט"ח ומחפש את הדרך הנכונה.
    חשוב לי שתהיה אפשרות לעבוד עם אופציות רגילות (קול פוט) וכמובן שיהיה ברוקר אמין עם מרווחי פיפסים לא גבוהים מדי, וגם שיהיה חשבון דמו.

הצעות ?

Re: איפה לסחור במטח כולל אופציות ?

קודם כל ברוך הבא.

לדעתי אתה אמור להחליט באיזה תחום אתה רוצה להתעסק (אופציות או מסחר במט"ח) למרות שישנה חפיפה אל תערבב על ההתחלה.
    לגבי השאלות, כל עוד ברוקר בעל שם ותחת רגולציה כלשהי האמינות אמורה להיות, חשבון דמו יש אצל כולם זאת לא הבעיה.
    הספרדים במייג'ורים אצל כולם די נמוכים אבל זה ניתן למשא ומתן(תלוי בגודל ההפקדה).

משחשוב לבדוק זה המהירות והקלילות בה ניתן למשוך את הכסף מהברוקר.

בהצלחה.

תודה סטס, האמת רציתי שמות או לינקים, אבל אולי אסור לפרסם פה אז מי שיש לו משהו להציע אשמח לקבל בפרטי.
    תודה מראש
    שרון

שלום שרון,

אתר שחקן מעוף פועל לבקשת משתמשים רבים לבחינת גוף העוסק במט"ח ומספק כלים , שרות ואמינות.

אנא המתן קטנה ואולי תצא נשכר מהעניין לאור שאלתך .

בברכה,

לירן מורנו
    המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.

לדעתי לך על XXXXX. אני עובד איתם כמה שנים ואף פעם לא התאכזבתי. אולי יש חברות שיתנו לך ספריידים יותר נמוכים אבל יקחו ממך בדרך אחרת וד''ל. בגדול הם אמינים הם תחת רגולוציה אירופאית ובנוסף חדר המסחר שלהם פתוח 24 שעות עם מענה אנושי בעברית. ובעזרת השם תעשה ותצליח.

אנחנו קצת נגד פרסום

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות