x

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 28

נושא: הוצאת הרגש מהמשחק

הוצאת הרגש מהמשחק

עריכה:
    קראתי שוב את האסטרטגיה של השבוע האחרון, משום מה בקריאה הראשונה שלי פספסתי חלק מהכתוב. וחלק גדול ממה שכתבתי לא נכון, כתבתי שלא היתה התייחסות לנתונים שמראים עליה והיתה התיחסות לזה.
    יש גם התיחסות למה שאמור לעצור את המדד ב1200 בערך ולכן נראה לגיטימי לחלוטין ללכת על אסטרטגיה של דשדוש. אמנם מה שכתבתי לגבי השבוע לפני כן עדיין נכון לדעתי אבל לא הייתי כותב כלום אם לא הייתי חושב שגם השבוע היתה התעלמות מסימני העליה. אני לא רוצה למחוק את הכל אז רק הוספתי את ההקדמה הזו. מצטער אם פגעתי במישהו מזה שפספסתי חלק מהנתונים.

שלום,
    אני עוקב כבר תקופה אחרי האתר והאסטרטגיות ומעריך מאוד את מה שנעשה פה, אולם בשבועות האחרונים יש לי ביקורת על מה שקורה באסטרטגיות, ויש לי הרגשה ששחקן מעוף למרות הנסיון והידע לא מצליח לגמרי לנתק בין התחושה הפנימית שלו שהשוק גבוה לבין האסטרטגיות. נכון יש ניתוק מסוים אבל הוא עדיין לא מושלם.
    כבר כמה אסטרטגיות שבהם שחקן מביא ניתוח והניתוח אומר עליות, ולמרות זאת משחקים על ירידות או דשדוש.
    יש הרגשה שבאסטטגיה האחרונה כבר לא היה "נעים" להביא את כל הנתונים שאומרים עליות אבל מצד שני יש בכל זאת ידע גדול שאומר לא הולכים נגד השוק אז מתפשרים על דשדוש שעקב הסטיות הנמוכות נותן הכנסה נמוכה. ההרגשה היא שקשה לעשות את הסוויטש הזה ולהכיר בזה שהשוק צועק אופוריה.
    אני חושב שהמתכונת הזאת תסב נזקים כספיים, במיוחד כאשר ההרגשה שלי היא שאנחנו בפני עליות ועוד עליות לתקופה ארוכה כשהיעד שלי הוא קצת מתחת ל2000.

Re: הוצאת הרגש מהמשחק

ציטוט פורסם במקור על ידי WGF_Flame
    .........במיוחד כאשר ההרגשה שלי היא שאנחנו בפני עליות ועוד עליות לתקופה ארוכה כשהיעד שלי הוא קצת מתחת ל2000.
    אני חושב שזאת טעות כתיב היעד אמור להיות בערך +- קצת מתחת ל5000 וכמובן ללא שום תיקון על הדרך רק עליות מ590 בבומבה רק למעלה ואחר כך כנראה תהיה תיקון קטנצ'יק עד סביבות 4500 אבל לא למטה מזה (גם זה כבר הרבה מידי)

אילן
    מה שתית הבוקר?
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

כן 2000 נראה גבוה היום. מצחיק אפילו, אבל מי שהיה בשוק באיזור בה300 זוכר איך כל המומחים, והם באמת היו מומחים, סיפרו לנו למה השוק גבוה מדי, הם הסבירו מאוד יפה ואולי אפילו צדקו, אבל השוק עלה ועלה ועלה.

ולי דווקא נראה שהוצאת הרגש המשחק היא זו שמשאירה אותנו שקולים ולא רצים אחר העדר.....מצד שני הכנסת הרגש למשחק היתה מובילה אותנו ל-2000 בדיוק כמו שהיית רוצה.....(אולי במתכונת ולא במתקונת אחרת)
    R

שלום,
    אני עוקב כבר תקופה אחרי האתר והאסטרטגיות ומעריך מאוד את מה שנעשה פה, אולם בשבועות האחרונים יש לי ביקורת על מה שקורה באסטרטגיות, ויש לי הרגשה ששחקן מעוף למרות הנסיון והידע לא מצליח לגמרי לנתק בין התחושה הפנימית שלו שהשוק גבוה לבין האסטרטגיות. נכון יש ניתוק מסוים אבל הוא עדיין לא מושלם.
    כבר כמה אסטרטגיות שבהם שחקן מביא ניתוח והניתוח אומר עליות, ולמרות זאת משחקים על ירידות או דשדוש.
    יש הרגשה שבאסטטגיה האחרונה כבר לא היה "נעים" להביא את כל הנתונים שאומרים עליות אבל מצד שני יש בכל זאת ידע גדול שאומר לא הולכים נגד השוק אז מתפשרים על דשדוש שעקב הסטיות הנמוכות נותן הכנסה נמוכה. ההרגשה היא שקשה לעשות את הסוויטש הזה ולהכיר בזה שהשוק צועק אופוריה.
    אני חושב שהמתקונת הזאת תסב נזקים כספיים, במיוחד כאשר ההרגשה שלי היא שאנחנו בפני עליות ועוד עליות לתקופה ארוכה כשהיעד שלי הוא קצת מתחת ל2000.
    לדעתי, הרגש הינו אחד המכשולים הגדולים במסחר, רוב הזמן.

מה לעשות שגם אתה הכנסת "קצת" רגש. אם הולכים על מתמטיקה נטו , סטיות נמוכות = כותבים אוכף, וזה בלי רגש.

מה לעשות, אני אישית כבר חצי שנה מממתין לצניחה שלא מגיעה. שחקן לא מסתיר את דעתו המקצועית לפחות בחודשיים האחרונים כי לעליות אין על מה לסמוך ובמילים שלי נראה כי אנו מהלכים על "קרח דק".

שחקן הצהיר כבר מספר פעמים ואולי בכל הזדמנות כי הוא לא יודע מתי הנפילה תתרחש.

על כן את הנחת העבודה הזו בוודאי שלא ניתן להוציא מהמשוואה כאשר מתכננים אסטרטגיה חמישה שבועות לפני פקיעה.

על מנת לרכוש מניה שבטווח בינוני של עליות תרוויח לא צריך "שחקן" או כל מומחה אחר, כל מניה בתל אביב 25 שלא הגיעה לפירוק תעשה את העבודה. בשוק שעלה כמעט מאה אחוז כל ממזר מלך.

ציטוט פורסם במקור על ידי red-r
    ולי דווקא נראה שהוצאת הרגש המשחק היא זו שמשאירה אותנו שקולים ולא רצים אחר העדר.....מצד שני הכנסת הרגש למשחק היתה מובילה אותנו ל-2000 בדיוק כמו שהיית רוצה.....(אולי במתכונת ולא במתקונת אחרת)
    במספר שורות בטאת הרבה מהטעויות של הרבה מהסוחרים.
    אתה כותב שאתה לא רוצה לרוץ אחרי העדר, ואחר כך מוסיף שהכנסת הרגש היתה מובילה אותנו ל2000.
    אז ככה, קודם כל המטרה שלך היא בד"כ ללכת עם העדר ולא נגדו, כמובן לדעת מתי העדר הולך לחטוף ואז לא לחטוף איתו, אבל המחשבה של העדר הוא מטומטם ואני חכם יותר היא טעות.
    דבר שני כתבת ואולי לא הבנתי, שאם היינו הולכים עם העדר היינו מגיעים ל2000, לא ממש ברור לי מה התכוונת אבל אם הכוונה היא שאנחנו בכוחינו נעלה את השוק, אז קודם כל זה לא יקרה, אין לך כלכך הרבה כוח, אבל גם אם היה לך אז מה רע בזה ? תעלה אותו ל2000 ותרוויח.
    ותודה על תיקון המתכונת.

SUN99, בקשר למתמטיקה, אני לא מבין מאיפה הבאת את המתמטיקה הזו שבסטיות נמוכות כדי לעשות אוכף.
    הסטיה המגולמת, אומרת לנו איזו עוצמת תנודות השוק צופה. אבל ככל שהשוק צופה יותר תנודתיות הוא גם משלם עליה יותר, זה שהסטיות עולות אומר שהשוק חושב שהתנודות קטנות אבל גם מגלם את זה במחיר ולכן אין מתמטית שום יתרון של לכתוב אוכף דווקא כשהסטיות נמוכות.

בקשר להכנסת הרגש, כאשר אני רואה אסטרטגיה שבה שחקן נותן ניתוח ואז מחליט על היישום בהתאם לניתוח זה מצוין גם אם זה בניגוד לרגש שלי. אבל באסטרטגיות האחרונות, מה שאני ראיתי זה שהיה ניתוח שהוא דווקא ברובו בעליות אבל שחקן מצא סוג של תרוץ (שיחס הפוט קול שלנו אולי ישתנה בדומה לדרך שבה השתנה בארה"ב.) ההתבססות על התרוץ הזה היתה לדעתי נגועה ברגש ולא באה מתוך שיקול שכלי בלבד.
    השבוע שחקן פסח על ניתוח כוון השוק, ודיבר רק על התנודתיות הנמוכה שבו, לדעתי גם כאן היתה בעיה של רגש, כלומר הנתונים שהוא יודע אותם מצון כמו למשל יחס V.P אומרים עליות, אבל הוא מרגיש שצריך לרדת אז הוא עוצם עין.
    אני מאוד מאוד תופס משחקן , לדעתי הוא הכותב הכי המומחה הכי גדול שהיה בפורומים מעולם, אולם גם הוא יכול לטעות ופה לדעתי הוא טועה

SUN99, בקשר למתמטיקה, אני לא מבין מאיפה הבאת את המתמטיקה הזו שבסטיות נמוכות כדי לעשות אוכף.
    הסטיה המגולמת, אומרת לנו איזו עוצמת תנודות השוק צופה. אבל ככל שהשוק צופה יותר תנודתיות הוא גם משלם עליה יותר, זה שהסטיות עולות אומר שהשוק חושב שהתנודות קטנות אבל גם מגלם את זה במחיר ולכן אין מתמטית שום יתרון של לכתוב אוכף דווקא כשהסטיות נמוכות.

......
    ידידי, נראה כי נפלה שגגה מלפניך.

סטיות נמוכות=שוק רגוע ועל כן פתרון בית הספר הסטנדרטי הינו כתיבת אוכף.

מכירת "אוכף":
    תחזית : מחיר נכס הבסיס יהיה יציב, ידשדש,ינוע בטווח שערים צר
    בניית האסטרטגיה : כתיבה של אופציה CALL במחיר מימוש X , כתיבה של אופציה PUT במחיר מימוש X.
    רווח: מוגבל , לסך הפרמיה שהתקבלה מהאופציות.
    הפסד : בלתי מוגבל.
    בטחונות: עפ"י דרישות הבורסה.

תחשוב במידה ולא יהיה "שינוי" בשוק עד לפקיעה אנו נרויח את הסך של 2000 ש"ח בערך.

כולנו חוששים שתהיה תנודה גדולה ולכן "נפסיד" , תנודה גדולה = סטיה גדולה.

סטית תקן פחות מעשרים = דישדוש.

הי סאן,

מה שיש לנו בפועל זה מחירים נמוכים, כשאתה מכניס אותם לנוסחאות שבהם אחד הפרמטרים היא סטיית תקן, אתה מקבל סטיית תקן גלומה נמוכה.
    כלומר המחירים הנמוכים הם אלו שמביאים לסטיית התקן הגלומה הנמוכה ולא להפך, זאת להבדיל מסטית התקן האמיתית (ההיסטורית) שהיא יכולה להשפיע על המחירים אם השחקנים חושבים שהסטיה הזו עתידה להמשך.
    אז תכלס מה שיש לנו זה מוצר שהמחיר שלו הוא נמוך, האם היותו נמוך גורם לך לרצות יותר למכור אותו?
    בקשר למה שכתבת שאם השוק לא יזוז בכלל, אם היו צופים זאת אזי סטית התקן הגלומה היתה 0, ומחירי האופציות היו השווי שלהם בפקיעה.
    הקיצר מחיר המוצר בשוק משקלל בתוכו מה חושבים בשוק על שוויו, זה שהוא יקר או זול לא אומר שכדאי יותר לקנות אותו או למכור אותו, אלא רק אם אתה חושב שהוא זול מדי או יקר מדי, כלומר אם אתה סבור היום שהמחירים הם יקרים מדי, שסטיות התקן עתידות לרדת אזי ללא ספק כדאי לכתוב אוכפים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות