עריכה:
קראתי שוב את האסטרטגיה של השבוע האחרון, משום מה בקריאה הראשונה שלי פספסתי חלק מהכתוב. וחלק גדול ממה שכתבתי לא נכון, כתבתי שלא היתה התייחסות לנתונים שמראים עליה והיתה התיחסות לזה.
יש גם התיחסות למה שאמור לעצור את המדד ב1200 בערך ולכן נראה לגיטימי לחלוטין ללכת על אסטרטגיה של דשדוש. אמנם מה שכתבתי לגבי השבוע לפני כן עדיין נכון לדעתי אבל לא הייתי כותב כלום אם לא הייתי חושב שגם השבוע היתה התעלמות מסימני העליה. אני לא רוצה למחוק את הכל אז רק הוספתי את ההקדמה הזו. מצטער אם פגעתי במישהו מזה שפספסתי חלק מהנתונים.
שלום,
אני עוקב כבר תקופה אחרי האתר והאסטרטגיות ומעריך מאוד את מה שנעשה פה, אולם בשבועות האחרונים יש לי ביקורת על מה שקורה באסטרטגיות, ויש לי הרגשה ששחקן מעוף למרות הנסיון והידע לא מצליח לגמרי לנתק בין התחושה הפנימית שלו שהשוק גבוה לבין האסטרטגיות. נכון יש ניתוק מסוים אבל הוא עדיין לא מושלם.
כבר כמה אסטרטגיות שבהם שחקן מביא ניתוח והניתוח אומר עליות, ולמרות זאת משחקים על ירידות או דשדוש.
יש הרגשה שבאסטטגיה האחרונה כבר לא היה "נעים" להביא את כל הנתונים שאומרים עליות אבל מצד שני יש בכל זאת ידע גדול שאומר לא הולכים נגד השוק אז מתפשרים על דשדוש שעקב הסטיות הנמוכות נותן הכנסה נמוכה. ההרגשה היא שקשה לעשות את הסוויטש הזה ולהכיר בזה שהשוק צועק אופוריה.
אני חושב שהמתכונת הזאת תסב נזקים כספיים, במיוחד כאשר ההרגשה שלי היא שאנחנו בפני עליות ועוד עליות לתקופה ארוכה כשהיעד שלי הוא קצת מתחת ל2000.