x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 28 מתוך 28

נושא: הוצאת הרגש מהמשחק

Re: הוצאת הרגש מהמשחק

ציטוט פורסם במקור על ידי navhmjep
    ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    ציטוט פורסם במקור על ידי navhmjep
    .....

מי שחושב שמשחקי אופציות זה יגיעה אישית יערב לו אני רואה בזה רק כסף קל ואם קל כמה שיותר טוב יותר.
    אישית באסט' שלי אני לעולם לא בונה על נטיות השוק כיון שאני מודע לכך שאין ביכלתיי ולכן אני בונה רק אס' שטובות לכל מצב.
    שים לב !! יש כלכלנים שכל הזמן חוזים משבר ויש שחוזים צמיחה אם קורה משבר אומרים רוביני חזה את המשבר אם קורה צמיחה אומרים פלוני חוזה צמיחה
    הנה רוביני וגרוס חזו המשך המשבר ב2009 ושום כלום!!!
    לכן אני מסכים עם כל הכותבים כאן שאין אפשרות לחזות את השוק ולא לבנות על זה.
    דרך אגב ללא בדיקה מעמיקה אני לא מאמין לכל התיאוריות של כתיבות השחקנים ויחסי קול/פוט
    וגם לא מאמין שהשחקנים מנווטים את השוק(אני מתכונן לפתוח את הנושא בנושא מיוחד)
    ואפילו הכי אני הולך אחרי שחקן משום שהוא מצליח בפועל ולא איכפת לי על מה הוא מסתמך.
    ראשית, מרוח הדברים זה ברור, כי אינך "מהמתלוננים".

שנית, לא מובן לי מדוע זה אינה יגיעה אישית כל העיסוק הזה? ברור כי העיסוק "במשחקי אופציות" דרוש לימוד , הבנה, ומעקב ועל כן זה מייגע. יתכן שנהנים מזה אבל זה מאוד מייגע.

שלישית, אולי תשתף אותנו בעץ נפרד באיזה אסטרטגיות אתה נוקט שאינם קשורות בתנאי שוק "וטובות לכל מצב" , דהינו רווח "מובטח".

מי שחושב שמשחקי אופציות זה יגיעה אישית יערב לו אני רואה בזה רק כסף קל ואם קל כמה שיותר טוב יותר.
    אישית באסט' שלי אני לעולם לא בונה על נטיות השוק כיון שאני מודע לכך שאין ביכלתיי ולכן אני בונה רק אס' שטובות לכל מצב.
    שים לב !! יש כלכלנים שכל הזמן חוזים משבר ויש שחוזים צמיחה אם קורה משבר אומרים רוביני חזה את המשבר אם קורה צמיחה אומרים פלוני חוזה צמיחה
    הנה רוביני וגרוס חזו המשך המשבר ב2009 ושום כלום!!!
    לכן אני מסכים עם כל הכותבים כאן שאין אפשרות לחזות את השוק ולא לבנות על זה.
    דרך אגב ללא בדיקה מעמיקה אני לא מאמין לכל התיאוריות של כתיבות השחקנים ויחסי קול/פוט
    וגם לא מאמין שהשחקנים מנווטים את השוק(אני מתכונן לפתוח את הנושא בנושא מיוחד)
    ואפילו הכי אני הולך אחרי שחקן משום שהוא מצליח בפועל ולא איכפת לי על מה הוא מסתמך.[/quote][/quote][/quote]

ראשית, מרוח הדברים זה ברור, כי אינך "מהמתלוננים".

שנית, לא מובן לי מדוע זה אינה יגיעה אישית כל העיסוק הזה? ברור כי העיסוק "במשחקי אופציות" דרוש לימוד , הבנה, ומעקב ועל כן זה מייגע. יתכן שנהנים מזה אבל זה מאוד מייגע.

שלישית, אולי תשתף אותנו בעץ נפרד באיזה אסטרטגיות אתה נוקט שאינם קשורות בתנאי שוק "וטובות לכל מצב" , דהינו רווח "מובטח".[/quote]

אני חושב שעבודה היא דבר שתורם לאנושות ולחברה כמתן שרות, מסחר, או יצירה אבל מסחר באופציות עם כל היגיעה בו אין בו שום תרומה לחברה ומי שמתעסק בזה קשה לראות בו פרודוקטיבי.
    ובאשר לאסט' שלי דמי כיס כמדומני פתח שרשור יפה מאוד בענין שוקת רחבה ושעומדת בבסיס העקרון שאי אפשר לתצפת את השוק ואפשר ללמוד מהדיונים שם הרבה מאוד .
    וודאי שאין בטוח לגמרי.
    אם כי אני וותיק במקצוע האופציות וסחרתי בהן עדיין בחיתוליהם כשבנק מזרחי עשה זאת לפני הבורסה בשנת 1991 כמדומני בכל אופן אני בטבעי חושש שאחרים יכשלו בגללי.
    דבר נוסף אני חש שרוב האנשים שעוסקים באופציות או מניות מחפשים רווח מהיר ומיידי והאסט' שלי בנויות לאורך זמן ואפי' שנים כך שרובן לא מתאימות לצרכי האנשים כאן.

הייתי שמח לראות באילו אסט' אתה משתמש. כל אחד כאן עפ"י אופיו, צרכיו ותכונותיו בוחר לאיזה טווח זמן להשקיע ובאיזה אופן.
    אתה יכול לציין מה ההנחות בבסיס האסט' שלך, ולמי מתאימות.
    עפ"י רוחו של האתר הנפלא הזה והכותבים בו אני בטוח שרבים ישמחו לראות עוד אפשרות ולשמוע עוד דעה של שחקן ותיק בשוק המורכב והמרתק הזה.

ציטוט פורסם במקור על ידי צ'יצ'ו
    הייתי שמח לראות באילו אסט' אתה משתמש. כל אחד כאן עפ"י אופיו, צרכיו ותכונותיו בוחר לאיזה טווח זמן להשקיע ובאיזה אופן.
    אתה יכול לציין מה ההנחות בבסיס האסט' שלך, ולמי מתאימות.
    עפ"י רוחו של האתר הנפלא הזה והכותבים בו אני בטוח שרבים ישמחו לראות עוד אפשרות ולשמוע עוד דעה של שחקן ותיק בשוק המורכב והמרתק הזה.
    אלו רעיונות שלעולם לא ראיתי ולא שמעתי אותם ולא למדתי מעולם קורס אופציות ולכן חוששני שהכותבים והמשתמשים יסתכלו עלי כמשונה.
    אבל אולי עם העידוד שלך נראה מה ילד יום?

כמובן שלשיקולך.
    כאמור, האתר מעודד הבעת דעות ורעיונות וקוראיו מקדמים בברכה יוזמות מסוג זה.

כמובן שנשמח אם תשתף אותנו.

WGF , בסוף כנראה ניתוח שחקן , היה לו על מה לסמוך......

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    WGF , בסוף כנראה ניתוח שחקן , היה לו על מה לסמוך......
    לא שופט בדיאבד לא על הצלחות ולא על כשלונות, ראיתי משהו בניתוח של האסטרטגיה 3.1 שלדעתי היה טעות ולכן הבעתי פה את ביקורתי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות