x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 28

נושא: הוצאת הרגש מהמשחק

Re: הוצאת הרגש מהמשחק

נושא העץ שלך היה "רגש" והשפעתו על כתיבת האסטרטגיה.

ראית שבסופו של יום שחקן כתב אסטרטגיה שמתאימה למתמטיקה.

עדין, הכניס נטיה לירידות, וזאת בהתאם לניתוח פונדמנטלי שלו, הגנת פוט קרובה יותר מהגנה קול.

המטרה שלו בכתיבת אסטרטגיה שבועית, זאת אומרת במידה והאסטרטגיה לא הסתבכה, השאיפה שלו לסיים אותה עד יום ה' ברווח של עשרה אחוז.

הוא נתן יחידת אסטרגיה של עלות 1600 ש"ח (בטחונות פחות תקבולים). ז"א 10 אחוז שווה 160 ש"ח.

רק הטטה של האוכף בקיזוז ההגנות = 23 , כפול חמש שווה 115 ש"ח.

הדלתא 8 , כך שצריך לרדת 4 חמש נקודות בלבד. (יסיים ביום ה' ב- 1170) ונסגור אסטרטגיה בסוף היום שעה 16:15 נהנה גם מטטה של סוף שבוע וזה כבר עשוי להגיע לחמשה עשר אחוז.

מנגד, במקרה עליות חד, הסתבכות, יש זמן שלושה שבועות לתיקונים.

הי WGF_Flame

אני לא חושב ששחקן נותן לרגש להנחות אותו. אני חושב (גם לאור הסקירה האחרונה שלו) שהוא באמת ובתמים מאמין שהשוק מנופח ושזמן הירידות צריך להגיע כל רגע. אפשר היה לראות בחודשים האחרונים שגם שאר השחקנים היו באותה דעה שלו. למעשה הפעם האחרונה שהם פגעו טוב זה היה באוקטובר (ואולי גם פיספסו קצת כלפי מטה).

מי שעושה את האסטרטגיות של שחקן, לא אמור להיות רובוט. אחרת בשביל מה ללכת לקורסים וללמוד את הנושא? כל מה שהיה צריך זה ללמוד איך לבצע את העניין מהצד הטכני.

מי שעושה את האסטרטגיות של שחקן, צריך להסכים עם הנחות היסוד שלו. אני למשל בוחר לא לעשות אסטרטגיות שמהמרות על כיוון (למרות שאפשר לתקן וכו' וכו'). לפחות לא בתקופה הזו שכל מה שיקרה בבורסה ניתן להצדיק בקלות. האסטרטגיה של ה 3/1 נפלה יפה בקטגוריה הזו, ולכן היא לא התאימה לי. זה היה לפחות הלקח שלי מה 25/10.

דמי כיס, לא יכול להסכים אתך יותר, ואולי זו הסיבה העיקרית שהחלטתי לכתוב, כי נראה לי שיש לא מעט שעוקבים כמו רובוט ואולי בסוף גם מתלוננים אם זה לא מצליח.
    אני חושב שלפחות לטווח הקצר כמו שבוע וגם חודש אין יותר מדי טעם להכנס לסיבות פונדמנטליסטיות גלובליות, אלא להתרכז באינדקטורים של השוק עצמו באותו רגע. שחקן באסטרטגיה האחרונה לאחר שקראתי אותה שוב בהחלט התייחס לנתוני השוק לשני הצדדים ובחר ללכת על משהו באמצע כלומר להניח שהגורמים לעליה והגורמים לירידה יתקזזו שזה נראה לי הגיוני. אם אני צריך לנתח מה יקרה על פי הנתונים של השוק אזנראה לי שיקרה מה שקרה בחודש שעבר, השוק ינסה לעלות מעל 1200 והשחקנים ינסו למשוך אותו למטה ויגלגלו חלק מהכתיבות לחודש הבא, ואז בתחילת החודש הבא השוק שוב יתן את הקפיצה שלו.

לי לא אכפת אם שחקן הולך לפי הרגש או לפי השכל העיקר שאני אלך לפי שכל.
    אם אנו מסתכלים על ההצלחות של שחקן בשנה שעברה סטטיסטית כדאי ללכת אחריו כמו עוור כיון שהוא מצליח יותר מכל מיני אלוגריתמים שונים. מה איכפת לי אם שחקן עובד לפי שכל או רגש או משהו אחר סודי העיקר שהוא מצליח וההגיון אומר שההצלחה שלו היא מעבר להסתברות סטטיסטית(לא מדויק מדעית) וזהו .
    יתכן ששחקן הולך לפי רגשות אבל הרגש שלו מצליח הוא מוכיח את עצמו. מצידי שיהיה נביא או מכשף או רואה בקלפי טארוט העיקר שהוא מצליח.
    בהצלחה לכל החברים כאן באתר!!!

עצוב מאוד מה שאתה אומר מקווה שרוב החברים באתר מבינים שלא זו הדרך.
    שיהיה לך בהצלחה.

ציטוט פורסם במקור על ידי WGF_Flame
    שיהיה לך בהצלחה.
    מסכים איתך. אני מעדיף לדעת לגדל מלפפונים מאשר לקבל כל שבוע מלפפון מהגנן. אני מאחל לגנן כל טוב ומקווה שיהיה איתנו לתמיד. אבל גם הגנן לא יכול להבטיח את זה.

ציטוט פורסם במקור על ידי navhmjep
    אם אנו מסתכלים על ההצלחות של שחקן בשנה שעברה סטטיסטית כדאי ללכת אחריו כמו עוור כיון שהוא מצליח יותר מכל מיני אלוגריתמים שונים. מה איכפת לי אם שחקן עובד לפי שכל או רגש או משהו אחר סודי העיקר שהוא מצליח וההגיון אומר שההצלחה שלו היא מעבר להסתברות סטטיסטית(לא מדויק מדעית) וזהו .
    יתכן ששחקן הולך לפי רגשות אבל הרגש שלו מצליח הוא מוכיח את עצמו. מצידי שיהיה נביא או מכשף או רואה בקלפי טארוט העיקר שהוא מצליח.
    ידידי, לדעתי, זו טעות, אפילו טעות קשה לחשוב כך.

ראשית, גישה כזו תגרום לכך שאתה תולה את ההצלחות ובעיקר עם יהיו כשלונות בצד ג' ולא בך עצמך.

כאשר מגיע כשלון כנראה יהיה נוח להאשים אדם אחר ולא אותך עצמך, זה תהליך ברור וכנראה מאוד נוח לטבע האנושי.

כאן אני לא מדבר עליך באופן אישי , אבל כל פעם שאני קורא את כל המלינים בשעה שאסטרטגיה של שחקן כושלת, אני פשוט צוחק לעצמי, מה אנשים חושבים שיהיו מאה אחוז הצלחות?

מובן שלא, כל בר דעת מבין זאת ולא ראיתי כאן מעולם התחייבות כזאת.

הדבר הכי חשוב זה קודם כל להבין "מדוע" לאחר מכן לשלוט "באיך" וכנראה בלי ניסיון אינטנסיבי כל האמור לעיל לא יועיל.

שחקן, יודע להסביר מצויין את "המדוע", כל שבוע הוא מדגים את "האיך" ואת הנסיון צריך לרכוש לבד.

גישתך, אינה מתאימה לאדם שרוצה לסחור בשוק אלה לאדם שמחפש ניהול כספי ואז מדוע "לטרוח".

ציטוט פורסם במקור על ידי WGF_Flame
    שיהיה לך בהצלחה.
    חבל שאתה לא מכיר אותי, בטבעי אני הגיוני, לא מאמין בשום דבר לא שכלי מדעי ובדוק.
    אבל גם מבחינה מדעית טהורה (מי שמבין בפילוסופית המדע יבין זאת טוב) אם אנחנו רואים שתופעה מסוימת חוזרת על עצמה במחזוריות קבועה או סטטיסטית אנו מניחים שיש לכך גורם קבוע ואנו סומכים על כך.(לידיעתך ישנם הרבה תרופות שלא ידוע בדיוק דרך הפעולה שלהם ומשתמשים בהם על סמך הפעילות הרפואית המוכחת שלהם כמו אספירין)
    סטטיסטיקה היא הא' ב' של המדע הטהור ולכן לא אכפת לי כלל מה השיקולים של שחקן ומה מנחה אותו אם הוא מנצח אני אחריו וזה לידיעתך חבר יקר הגיון טהור.
    אתה ודמי כיס צודקים שמי שרוצה ללמוד את המקצוע צריך לעשות לפי הבנתו ולא לחקות את שחקן. אני גם רוצה להרויח ואם נותנים לי מלפפון בחינם אני לוקח.

בקשר לסטטיסטיקת ההצלחות של שחקן, זה לא המקום לנתח אותה אבל אם אתה לא מבין מספיק את המשחק אין לך ממש אפשרות לנתח אותה.
    בקשר למלפפונים, אם אתה אוהב את טעמם לא עדיף ללמוד להיות גנן ?
    בתאבון

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    ציטוט פורסם במקור על ידי navhmjep
    ידידי, לדעתי, זו טעות, אפילו טעות קשה לחשוב כך.

ראשית, גישה כזו תגרום לכך שאתה תולה את ההצלחות ובעיקר עם יהיו כשלונות בצד ג' ולא בך עצמך.

כאשר מגיע כשלון כנראה יהיה נוח להאשים אדם אחר ולא אותך עצמך, זה תהליך ברור וכנראה מאוד נוח לטבע האנושי.

כאן אני לא מדבר עליך באופן אישי , אבל כל פעם שאני קורא את כל המלינים בשעה שאסטרטגיה של שחקן כושלת, אני פשוט צוחק לעצמי, מה אנשים חושבים שיהיו מאה אחוז הצלחות?

מובן שלא, כל בר דעת מבין זאת ולא ראיתי כאן מעולם התחייבות כזאת.

הדבר הכי חשוב זה קודם כל להבין "מדוע" לאחר מכן לשלוט "באיך" וכנראה בלי ניסיון אינטנסיבי כל האמור לעיל לא יועיל.

שחקן, יודע להסביר מצויין את "המדוע", כל שבוע הוא מדגים את "האיך" ואת הנסיון צריך לרכוש לבד.

גישתך, אינה מתאימה לאדם שרוצה לסחור בשוק אלה לאדם שמחפש ניהול כספי ואז מדוע "לטרוח".
    אם תעקוב אחרי הגישה שלי באופן כללי ביקרתי מאוד את אלה המתלוננים על שחקן מדוע האס' שלו לא מצליחות תמיד.
    ברור במאת האחוזים אין כזה דבר הצלחה גורפת.
    אבל ההיגיון הבריא אומר אם הוא מצליח מדוע שלא אלך אחריו?
    נכון מה איכפת לי תיק מנוהל עם רווח גדול ?!!
    פעם פגשתי אדם צעיר שהתחיל לעסוק בקיבוץ נדבות אמרתי לו כוחך במתניך מדוע אתה אוכל לחם חסד והוא ענה לי בתמיהה רבתי וכי לאסוף כסף זה לא עבודה??
    מי שחושב שמשחקי אופציות זה יגיעה אישית יערב לו אני רואה בזה רק כסף קל ואם קל כמה שיותר טוב יותר.
    אישית באסט' שלי אני לעולם לא בונה על נטיות השוק כיון שאני מודע לכך שאין ביכלתיי ולכן אני בונה רק אס' שטובות לכל מצב.
    שים לב !! יש כלכלנים שכל הזמן חוזים משבר ויש שחוזים צמיחה אם קורה משבר אומרים רוביני חזה את המשבר אם קורה צמיחה אומרים פלוני חוזה צמיחה
    הנה רוביני וגרוס חזו המשך המשבר ב2009 ושום כלום!!!
    לכן אני מסכים עם כל הכותבים כאן שאין אפשרות לחזות את השוק ולא לבנות על זה.
    דרך אגב ללא בדיקה מעמיקה אני לא מאמין לכל התיאוריות של כתיבות השחקנים ויחסי קול/פוט
    וגם לא מאמין שהשחקנים מנווטים את השוק(אני מתכונן לפתוח את הנושא בנושא מיוחד)
    ואפילו הכי אני הולך אחרי שחקן משום שהוא מצליח בפועל ולא איכפת לי על מה הוא מסתמך.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות