פורסם במקור על ידי
navhmjep
לי לא אכפת אם שחקן הולך לפי הרגש או לפי השכל העיקר שאני אלך לפי שכל.
אם אנו מסתכלים על ההצלחות של שחקן בשנה שעברה סטטיסטית כדאי ללכת אחריו כמו עוור כיון שהוא מצליח יותר מכל מיני אלוגריתמים שונים. מה איכפת לי אם שחקן עובד לפי שכל או רגש או משהו אחר סודי העיקר שהוא מצליח וההגיון אומר שההצלחה שלו היא מעבר להסתברות סטטיסטית(לא מדויק מדעית) וזהו .
יתכן ששחקן הולך לפי רגשות אבל הרגש שלו מצליח הוא מוכיח את עצמו. מצידי שיהיה נביא או מכשף או רואה בקלפי טארוט העיקר שהוא מצליח.
בהצלחה לכל החברים כאן באתר!!!
ידידי, לדעתי, זו טעות, אפילו טעות קשה לחשוב כך.
ראשית, גישה כזו תגרום לכך שאתה תולה את ההצלחות ובעיקר עם יהיו כשלונות בצד ג' ולא בך עצמך.
כאשר מגיע כשלון כנראה יהיה נוח להאשים אדם אחר ולא אותך עצמך, זה תהליך ברור וכנראה מאוד נוח לטבע האנושי.
כאן אני לא מדבר עליך באופן אישי , אבל כל פעם שאני קורא את כל המלינים בשעה שאסטרטגיה של שחקן כושלת, אני פשוט צוחק לעצמי, מה אנשים חושבים שיהיו מאה אחוז הצלחות?
מובן שלא, כל בר דעת מבין זאת ולא ראיתי כאן מעולם התחייבות כזאת.
הדבר הכי חשוב זה קודם כל להבין "מדוע" לאחר מכן לשלוט "באיך" וכנראה בלי ניסיון אינטנסיבי כל האמור לעיל לא יועיל.
שחקן, יודע להסביר מצויין את "המדוע", כל שבוע הוא מדגים את "האיך" ואת הנסיון צריך לרכוש לבד.
גישתך, אינה מתאימה לאדם שרוצה לסחור בשוק אלה לאדם שמחפש ניהול כספי ואז מדוע "לטרוח".