x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 12

נושא: אגחים- אפריקה

אגחים- אפריקה

רם שלום,
    האם תוכל בבקשה להתיחס למה שקורה בימים האחרונים באגחים של אפריקה או יותר נכון מה לא קורה :? :?
    בזמנו אחרי שכביכול אפריקה הגיע להסדר עם המוסדיים האגחים טיפסו יום אחד ביותר מעשרה אחוז ומאז {אני חייב לציין שהתיחסתם אחרי כיום יומיים והמלצתם למכור או לא להיכנס} ירדו בחזרה לכ50-60 אג לש"ח. ניתן להבין את המהלך מכיוון שההסכם לא היה באמת מוסכם על כולם {בנקים וט'} ולכן צללו בחזרה.
    עכשיו כשיש כבר כמעט "הכשר" של בית משפט להסדר,עדיין למרות יום אחד של עליות מינוריות יחסית, חזרו לדשדש.
    האם ההסכם לא משקף מחיר גבוה יותר לאגחים {בקיצר למה לא מתנפלים עליהם במחירים הנוכחיים} :?: :?:
    בנוסף דווקא המניה "חוגגת" למרות שאמור שם להתבצע דילול לא קטן לפי הערכות השונות {36 ש"ח למניה כאשר המחירים היום מסתובבים סביב 45-50}
    בתודה מראש

Re: אגחים- אפריקה

אני מחזיק את יז והוא לא מדשדש...
    דיי עולה למעלה.
    אני מחכה לשער של 75.

אתה צודק עלתה היום 0.94%.
    לא לזה התכוון המשורר אחרי שכבר יש הסדר.
    זה בדיוק השאלה שלי איך יכול להיות שיש הסדר ובטח לא משקף כזה מחיר זול לאגח{אני לא מצפה ל1=1 אבל עדיין המרחק רב}.

עמית שלום,
    לפי כתב שאלתך אתה כלל וכלל לא תמים, אז החלף שם משתמש
    גיל כתב שהוא מחכה לשער 75, מאוד סביר בעיני.
    הערכה גסה שלי שכינוס משותף של מחזיקי האג"ח ואישורו יביא ל 70-75 בשלב ראשון.

יום טוב.

רם שלום ותודה על תגובתך.היות ואני מושקע "קטן" באפריקה אז רצוי לשמור על הומור,לא?
    האם הכינוס המשותף יוכל לחדש משהו שלא יודעים עכשיו? הרי הפרטים בסה"כ ידועים אחרי הפסיקה של הגב אלשייך.
    מה הצפי שלך לגבי מחיר בסופו של תהליך לגבי האגחים של אפריקה.
    בתודה מראש

לעמית הלא תמים,
    אולי מוטב להמתין לפרסום ההסדר הסופי, לקרוא ולתרגם למספרים? נדמה לי שכשיתבהרו הדברים וההסדר הסופי יפורסם אתה תוכל לחשב את שווי האג"ח טוב ממני.
    ומכיוון שלחצת, הנה סידרנו לך היום עליות באג"חים.
    בהצלחה ידידי.

הי רם
    לאחר ההסכם, כשהוחלט לפצות את הסדרות הקצרות ביותר כסף מזומן, עלה ערכן של סדרות אלו מעל שער הסדרות הארוכות. הפער שנוצר אינו קטן (סידרה יז - 71.21, כא - 63.36).
    שאלתי היא האם הפרש זה מוצדק עקב הפיצוי או שהיתה פה התנפלות עדרתית על הסדרות הקצרות. אם ברצוני לרכוש היום אגח של אפריקה (לא ללכת להסדר אלא למכור עם רווח הון) האם לדעתך כדאי לרכוש את הסדרות הקצרות או הארוכות.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

יניב שלום,
    שאלתך מצויינת.
    אין את פרטי ההסדר הסופיים וכשהכל יתבהר יהיו כנראה כבר מספיק מומחים שיעריכו את ערכן של הסדרות השונות.
    להלן קיטוע מכתבה העוסקת בעקרונות ההסדר לאור החלטותיה של השופטת המכובדת הגב' אלשיך:

"לכן מצדיקה אלשיך את המנגנון שגובש בלחץ הימים האחרונים, שבו נקבע כי בתמהיל פריסת החובות של אפריקה יזכו מחזיקי הסדרות הקצרות ליותר מזומן ופחות מניות ואג"ח חדשות לעומת מחזיקי הסדרות הארוכות - שייאלצו להסתפק בפחות מזומנים".

נדמה לי שיהיה נכון להעריך שהשוק מתמחר די נכון את ההפרשים, אך אדגיש שאינני יודע במדויק.
    כל טוב.

הי רם
    האם העדיפות שניתנה לאגחים הקצרים נקבעת ע"פ המחמ או תאריך פירעון האגח?
    מדוע מאז אותו הסכם סידרה יא נסחרת בערכים של הסדרות הארוכות למרות שפרעונה ב 2011?
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות