x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: מסתבר שהציבור מאמין לתשובה. לא הגיעו לאסיפת מחזיקי האג"ח.

מסתבר שהציבור מאמין לתשובה. לא הגיעו לאסיפת מחזיקי האג"ח.

שלום חברים,
    אסיפת מחזיקי האג"ח שזומנה להיום לא התקיימה לאור מיעוט המשתתפים.
    תוכלו לצפות בכתבת וידאו בגלובס המתארת עניין זה.
    המשמעות: הציבור מאמין שתשובה ישלם, אילולא כך ודאי היתה "התנפלות המונית" של מחזיקים מודאגים.

(אגב, גם אני מאמין ומקווה שתשובה ישלם, על כך כתבתי בעבר מס' פעמים בפורום).

נקווה שהציבור צודק.
    ובינתיים כל הסדרות עולות.

כפי שציינתי לאחרונה, אני אישית תומך בקצרות, בעיקר בסדרה ג' שפירעונה במאי 50% מהיתרה.

כל טוב.

Re: מסתבר שהציבור מאמין לתשובה. לא הגיעו לאסיפת מחזיקי האג"ח.

קריאה מהנה (מכלכליסט):

המוסדיים הבריזו ואסיפת בעלי האג"ח של דלק נדל"ן הסתיימה עוד לפני שהחלה

מספר קטן ביותר של מחזיקי אג"ח התייצב הבוקר לאסיפת בעלי האג"ח של החברה שבמהלכה היה אמור המנכ"ל החדש לפרט לגבי מצב החברה

אסיפת איגרות החוב מסדרה ד' של חברת דלק נדל"ן ( 369.5 2.50% )
    הסתיימה הבוקר עוד לפני שהחלה, וזאת עקב התייצבות של מספר קטן ביותר של מחזיקים.

דלק נדל"ן הודיעה בסוף דצמבר כי לבקשת בעלי האג"ח שלה, היא תכנס את ארבעת סדרות האג"ח לאסיפות בהן יעניק המנכ"ל החדש, ערן מיטל, דיווח שוטף על מצב עסקי החברה.

האסיפה הראשונה, של סדרה ד', הייתה אמורה להתכנס הבוקר ב-10:30 במלון סיטי טאואר ברמת גן. אולם לאסיפה הגיעו לא יותר מ-15 בעלי אג"ח שונים ועקב מיעוט המשתתפים קבע הנאמן לאג"ח כי אין מספר מינימאלי של מחזיקים (קוורום) הנדרש לצורך קיום האסיפה.

בקרב המשקיעים המוסדיים נרשמה נוכחות דלה במיוחד. חלק מהגופים המוסדיים בחרו לבהיות מיוצגים בידי הנאמן לסדרת האג"ח ומלבדם הופיע רק נציג של בנק לאומי. מעבר לכך, הופיע מספר מצומצם של בעלי אג"ח פרטיים.

סדרה ד' היא הסדרה השלישית בגדולה של דלק נדל"ן והיקפה 374 מיליון שקל ערך נקוב. במהלך היום צפויה להתכנס אסיפה נוספת של הסדרה השניה בגודלה של החברה - סדרה כ"ה שהיקפה 571 מיליון שקל ערך נקוב. ביום ראשון אמורות להתקיים אסיפות של שתי סדרות האג"ח האחרות ה' (1.14 מיליארד שקל ערך נקוב) ו-ג' (105 מיליון שקל ערך נקוב).

היי רם,

בין דלקנ ג ל-ד:
    לשתיהן פארי 114. ד נסחרת ב-95 אג' ו- ג ב 103 אג'
    ד' מחזירה במאי 1/3 עליו מקבלים 20% רווח הון (95 ל 114) כלומר 6.66% על כל ההשקעה
    ג' מחזירה במאי 1/2 עליו מקבלים 10% רווח הון (103 ל-114) כלומר 5% על כל ההשקעה.

האם אני טועה?
    האם בנק' הזמן הזו עדיף דווקא ד'?
    מודה על הסבר.
    רון

רון שלום

א. אתה חושב בסדר גמור.
    ב. אם אין משמעות לדעתך למועד הפירעון וחלקו האחוזי, הרי שלפי דרך חשיבה זו אולי דווקא כ"ה עדיפה?
    ג. בסה"כ 3 הסדרות טובות.
    ד. במצבה הנוכחי של דלק נדל"ן אני אישית מעדיף כרגע את הפירעונות הקרובים ביותר.
    ה. אני אכניס כנושא נפרד את החישוב לפירעון הקרוב.

סוף שבוע נעים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות