x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: פאנדטק על שולחן הניתוחים [TA75, תלטק 15]

פאנדטק על שולחן הניתוחים [TA75, תלטק 15]

איתות קניה:

המניה פרצה אתמול את רמת 5000 והתבססה מעליה, וספקה תוך כך איתות קניה.
    המחזורים שווריים וכך גם המתנדים.

התנגדות קרובה - 5444

טרייד בסיכון בינוני

בהצלחה

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

Re: פאנדטק - איתות קניה [TA75, תלטק 15]

רונן שלום,
    שים לב כי המניה נתנה איתות כניסה (לדעתי) לפני 4 שבועות (3.12.09) במחיר 4800-4700, עת נוצר על הגרף השבועי פיבוט תחתון בסיום השבוע. הגרף נכנס בין הממוציעים הנעים (10 ו -20) מתנד ה-(CCI(5 הגיע שבוע לפני ל 100- וה-S.STOC היה באיזור 20. כלומר סיום תיקון טכני של הנייר. אני נכנסתי כבר אז כשהיעד הראשון הוא 5444. אח"כ יעד הבא לטווח בינוני אני רואה 7000 (לא בטוח לגביו) האם אני טועה?

תודה מראש.

Re: פאנדטק - איתות קניה [TA75, תלטק 15]

ציטוט פורסם במקור על ידי RYADB
    רונן שלום,
    שים לב כי המניה נתנה איתות כניסה (לדעתי) לפני 4 שבועות (3.12.09) במחיר 4800-4700, עת נוצר על הגרף השבועי פיבוט תחתון בסיום השבוע. הגרף נכנס בין הממוציעים הנעים (10 ו -20) מתנד ה-(CCI(5 הגיע שבוע לפני ל 100- וה-S.STOC היה באיזור 20. כלומר סיום תיקון טכני של הנייר. אני נכנסתי כבר אז כשהיעד הראשון הוא 5444. אח"כ יעד הבא לטווח בינוני אני רואה 7000 (לא בטוח לגביו) האם אני טועה?

תודה מראש.
    למשקיעים שונים גישות שונות.
    אינני פוסל את שיטתך חלילה, אבל השנים גרמו לי להיות צנוע יותר ולנקוט גישה סולידית יותר.

אני מקבל איתות קניה אך ורק כאשר המגמה הופכת לעולה.
    כל השאר עבורי הם "תמרורי דרך" הגורמים לי לעקוב ביתר תשומת לב אחר ההתרחשויות.

במלוא הכבוד,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

Re: פאנדטק על שולחן הניתוחים [TA75, תלטק 15]

עדכון 17/1/10:

בעקבות איתות הקניה שנתתי לפני 10 ימים, נבלמה המניה ברמת - 5248, ונסוגה דרומה תוך שהיא נתמכת בשלב זה על הגבול שבים רצועות הבולינג'ר (ממוצע נע 20).

המחזורים שווריים.
    המתנדים בטריטוריה שוורית אך בנטייה דובית קלה.

נמשיך לעקוב,

רונן
    ---

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות