x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: הגנה על תיק המניות.

הגנה על תיק המניות.

מאחר והמדדים בעולם ובייחוד אצלנו הגיעו לדעתי לרוויה,אני ממליץ לחברים לעשות הגנה על התיק.
    על כל 100,000 ש"ח השקעה במניות מדד 25 ליכתוב קול 1200 {לפברואר} ובכסף ליקנות 2פוטים 1150 לפברואר.ולימכור 2 פוטים 1100 פברואר.
    ב70% מהמיקרים כאשר מגיע פברואר מתחילות ירידות לכן תשמרו על הרווחים שלכם ע"י הגנות מתאימות.
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

Re: הגנה על תיק המניות.

ציטוט פורסם במקור על ידי mosheb

מאחר והמדדים בעולם ובייחוד אצלנו הגיעו לדעתי לרוויה,אני ממליץ לחברים לעשות הגנה על התיק.
    על כל 100,000 ש"ח השקעה במניות מדד 25 ליכתוב קול 1200 {לפברואר} ובכסף ליקנות 2פוטים 1150 לינואר.
    ב90% מהמיקרים כאשר מגיע פברואר מתחילות ירידות לכן תשמרו על הרווחים שלכם ע"י הגנות מתאימות.
    משה,

אבל אם כותבים בפברואר, ומגינים בינואר, נשארים בפברואר תקועים עם הקנס ובלי הפרס, שזה מצב לא נוח. אם הירידות יבואו רק בפברואר, צריך כבר למשכן את מרץ כדי להגן על פברואר לפי השיטה שלך. זה מחייב לוותר על כל רווח מעל 1200, שלא נמצא כל כך רחוק. אז מה הטעם?

כמו כן, קניית שני הפוטים זה לא רק הגנה. זה כבר פוזיציית שורט אקטיבית.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס

על כל 100,000 ש"ח השקעה במניות מדד 25 ליכתוב קול 1200 {לפברואר} ובכסף ליקנות 2פוטים 1150 לינואר.
    ב90% מהמיקרים כאשר מגיע פברואר מתחילות ירידות לכן תשמרו על הרווחים שלכם ע"י הגנות מתאימות.
    משה,

אבל אם כותבים בפברואר, ומגינים בינואר, נשארים בפברואר תקועים עם הקנס ובלי הפרס, שזה מצב לא נוח. אם הירידות יבואו רק בפברואר, צריך כבר למשכן את מרץ כדי להגן על פברואר לפי השיטה שלך. זה מחייב לוותר על כל רווח מעל 1200, שלא נמצא כל כך רחוק. אז מה הטעם?

בפברואר קונים פוט אחד להגנה,אולם אם השווקים יחליטו שכעת יורדים אז אתה מוגן.
    המניות מגינות עליך למעלה שלא תפסיד{אז תרויח עד 1200 מה רע אבל לפחות אתה מוגן מירידות}
    אני למדתי שכאשר יש ירידות או עליות אף פעם אתה לא יודע מתי הסוף לכן כעת צריך הגנות.

.

הגנה על תיק ני"ע מאד חשובה, במיוחד כאשר כבר ראינו שאירועים שמפילים את הבורסות מתרחשים לעיתים קרובות ללא הודעה מוקדמת.
    ההתייחסות של קניית פוט 1200 על כל 100,000 ש"ח מושקעים במדד ת"א 25 היא התייחסות חלקית ופשטנית מדי, כי מה עם ני"ע ממדדים אחרים ?
    מה עם ניפוי ני"ע דפנסיביים ?
    אני אישית משתמש בנוסחה שלמדתי בקורס האופציות שמתייחסת ליותר פרמטרים אבל יש עוד שיטות רבות ובאמת כדאי שהמקצוענים שבינינו יעלו אותן כאן עם הסברים, זה הזמן וזה גם המקום המתאים.

קוברה,
    האם אתה מדבר על נוסחאת אלוף המפורסמת?

בכול מקרה , אם אתה עוקב , אתה יודע ש mosheb הוא דווקא מהמאוד רציניים כאן.

ולכן לא הייתי ממהר לפסול את ההצעה שלו.

ציטוט פורסם במקור על ידי erezk
    קוברה,

אני מניח שהתכוונת לקורמורן ולא לקוברה רחמנא ליצלן.
    יכול להיות שמשה רציני, אני די חדש כאן ואין לי דעה קדומה חיובית או שלילית על אף אחד כאן.
    הגבתי לעצם העניין וגם אחרים הגיבו על ההמלצה שלו לשלילה ולדעתי בצדק גמור.
    נוסחת אלוף היא אחת משיטות החישוב אבל לא היחידה, לכן חשבתי שיהיה נכון להציג כאן עוד שיטות בדוקות, עם קצת ניתוח של חסרונות ייתרונות או לאילו סיטואציות מתאימה יותר שיטה אחת על פני אחרות.
    אנחנו כאן כדי ללמוד, לא כן ???

ציטוט פורסם במקור על ידי CORMORAN
    ציטוט פורסם במקור על ידי erezk
    קוברה,

אני מניח שהתכוונת לקורמורן ולא לקוברה רחמנא ליצלן.
    יכול להיות שמשה רציני, אני די חדש כאן ואין לי דעה קדומה חיובית או שלילית על אף אחד כאן.
    הגבתי לעצם העניין וגם אחרים הגיבו על ההמלצה שלו לשלילה ולדעתי בצדק גמור.
    נוסחת אלוף היא אחת משיטות החישוב אבל לא היחידה, לכן חשבתי שיהיה נכון להציג כאן עוד שיטות בדוקות, עם קצת ניתוח של חסרונות ייתרונות או לאילו סיטואציות מתאימה יותר שיטה אחת על פני אחרות.
    אנחנו כאן כדי ללמוד, לא כן ???
    אם תיקרא שוב את מה שכתבתי תבין שזה לא מה שכתבת {ליקנות פוט 1200}.

.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס

משה,

קנייה פוט 1150 צריך ליהיות פברואר {פשוט טעות סופר}.
    כמו-כן הוספתי מכירה של פוטים 1100*2.

.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות