תודה רונן.
לאחר מבט נוסף ורחב יותר, נראה לי מובן.
אז אנחנו עדיין מחכים לפריצת הרצועה, ועד כמה שאני מבין גם עלייה כרוחב הרצועה. או שאני טועה?
האם איתות קנייה הוא עדיין 5020 או שהוא השתנה לנוכח ה "פריצה" עד 5120 בקירוב שנכשלה ?
תודה שוב.
איתן.
תודה רונן.
אז אנחנו עדיין מחכים לפריצת הרצועה, ועד כמה שאני מבין גם עלייה כרוחב הרצועה. או שאני טועה?
האם איתות קנייה הוא עדיין 5020 או שהוא השתנה לנוכח ה "פריצה" עד 5120 בקירוב שנכשלה ?
תודה שוב.
איתן.
תודה רונן.פורסם במקור על ידי elmn48
תודה שוב.
איתן.[/quote]
כרגע איתות ראשון ב- 5020. לא להכנס באופן אוטומטי. לבחון את התנהגות המחזורים.
אני מעדיף לראות לפחות יום אחד שמתבסס מעל 5020 לפני שאקבל החלטה.
רונן
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
תודה רבה רבה...
ריטליס מתקנת אני מקווה שדרך צפונה . אינטרנט יורדת אבל יותרחד ביגלל עידכון המדדים לבנתיים בוול מתקנת צפונה . מדד הסוכר שלי סביר
רונן איש יקר תודה שבוע טוב![]()
נשתמע בשנה הבאה.פורסם במקור על ידי dani28
לא לשתות היום אלכוהול - הוא הופך מיד לסוכר ...![]()
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
לרונן שאלה ושוב סורי אבל רוצה את דעתך?
מנית רטיליקס בת"א 4.15% ואילו בנסד"ק עלתה ב5.84% וכשאני מיסתקל על ארביטראז הוא 0.26 מינוס שאלתי למה זה ככה הרי זה צריך להיות ההפך שהיא תחזור חיובית יותר? ועוד מילה או שתיים קצת על הארביטראז. תודה רונן אחלה המשך שנה ותודה על הסבלנות .
ודרך אגב מדד הסוכר יציב![]()
דני
לפני שרונן יתן את תשובתו המלומדת רק שתדע שתלוי גם מה היה הפער
ארביטרג' לפני תחילת המסחר בנאסדק וכמובן שערי מטבע , במקרה זה $
A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]
אין לי מה להוסיף.פורסם במקור על ידי devy
שנה טובה,
רונן
---
לפי ראיה שלי את המניה
לפני עליה לטווח בינוני
עד 5850 התנגדות מיוני 2008
וכל המתנדים בעליה אם איתות קניה
האם תוכל לאשר את זה בתודה מראש
gilshw
אני מאשר שזו הראיה שלך.פורסם במקור על ידי gilshw
[ריטליקס-קישור]
רונן
---