x

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 30

נושא: רבותיי שאלה חשובה שהרבה שואלים ואין תשובה מדויקת

רבותיי שאלה חשובה שהרבה שואלים ואין תשובה מדויקת

הרבה כמוני פה רוצים להבין איך מגיעים ומהו הפרמטר שצריך (בטחונות או משהו אחר )למצב שלכל אסטרטגיה שבועית תהיה השקעה/סיכון שווה !!!!

כלומר לא להגיע למצב כמו חודש שעבר שבגלל אסטרטגיה אחת שהפסדנו בה ו3 שהרווחנו בסיכומו של החודש דווקא הפסדנו!!! אנחנו רוצים לחלק סיכונים שווים בכל אסטרטגיה כך שאם אסטרטגיה אחת מפסידה מ4 אז בסופו של דבר החודש מורווח ולא מופסד כמו שקרה חודש שעבר!!
    עכשיו השאלה איך עושים את זה?
    האם זה שכל אסטרטגיה תהיה בעלת אותו בטחונות אומר חלוקת סיכונים נכונה ?
    ואם כן מאוד יהיה חשוב וכבר נאמר פה שבכל אסטרטגיה ששחקן מעלה הוא ירשום מה כמות הבטחונות לכפולה אחת של אסטרטגיה שלו ואז כל אחד יחליט כמה כפולות הוא רוצה לשים בהתאם לבטחונות שלו בחשבון האישי שלו וכך אני וכל אחד נוכל לחלק סיכונים ברמה שווה

עכשיו אם הנ"ל לא נכון כלומר כדי שתהיה חלוקת סיכונים שווה זה דבר שלא קשור כלל לכמות בטחונות אז מה כן הפרמטר שצריך לדעת כדי שתהיה חלוקת סיכונים שווה בין כל האסטרטגיות
    ואם שחקן יעלה את הפרמטר הזה פעם אחת בלבד בזמן העלאת אסטרטגיה שבועית בהודעתו הראשונית זה סופר יעזור ויפתור את הדבר הכי חשוב שהוא חלוקת סיכונים נכונה חלוקת השקעה נכונה

כי אני באופן אישי ולדעתי עוד כמה פה אפילו שהיתה 2 אסטרטגיות בחודשיים קודמים שהפסידו מבין 8 סך הכל אני עדיין הפסדתי ולא רק הפסדתי אלא הפסדתי צורב בחודשיים האלו !!
    אשמח לתגובות ולתשובות
    זהו דיון חשוב מאוד לדעתי והותיקים פה אשמח אם יעזרו
    תודה :|

Re: רבותיי שאלה חשובה שהרבה שואלים ואין תשובה מדויקת

אתה לא חייב את שחקן שיגיד לך כמה בטחונות כל אסטרטגיה דורשת. יש את הסימולטור של RH2000. מה גם שלאחר האסט' יש תמיד נשמות טובות מגולשי הפורום שמפרסמים בטחונות, ותקבולים לאסט' שביצעו.

לפי הסטטיסטיקה שפרסם ADMIN בסוף השנה, 46 שבועות האסט' הניבה כ-10% רווח, 4 שבועות הפסד של כ-18% ו2 שבועות ללא רווח.

בהנחה שהסטטיסטיקה מדוייקת, אם אדם היה משקיע בכל אסטרטגיה את אותם משאבים (בטחונות פחות תקבולים) היה בסופו של תהליך יוצא ברווח. כלומר הרווחים היו גדולים (בהרבה) מההפסדים.

אצלי החודש :
    שבוע ראשון - הרווחתי 80 שקל + 120 שקל כתיבת קול = 200 שקל
    שבוע שני - כרגע הפסד 883 שקל.

* האסטרטגיות בוצעו פעם אחת.

בחודשים הקודמים :
    עשיתי 3 אסטרטגיות :
    1. הרווחתי 1000 שקל
    2. הפסדתי 3500 שקל
    3. הפסדתי 5.5K הפסד מקסימלי.

כרגע התוחלת שלילית.
    למרות זאת אני נשאר אופטימי ורוצה להאמין שהתוחלת הזו תשתנה,
    כי לפי מה שאני רואה אסטרטגיות רווחיות נתנו מעט מאוד,
    אבל הפסדים היו גדולים.

נניח שבאסטרגיה הראשונה (בטחונות של 2000 שקל) הייתי מכפיל פי 4 , כדי להיות שווה לזאת,
    אז הרווח היה 320 שקל, את הקול לא ניתן להכפיל כי הבטחונות היו מזנקים ל 40000 שקל.
    ניתן לראות שהרווח לא מכסה את ההפסד.

אין לי בעיה שיגידו לי שהעולם לא מושלם ,
    והאסטרטגיות לא כאלו טובות כמו שמציירים אותם,
    העיקר שיגידו את האמת.

לפי שהתחלתי לבצע את האסטרטגיות באתר ,
    הייתי מבצע אסטרטגיות משלי,
    הרווחים היו טובים יותר,
    התוחלת הייתה טובה יותר,
    הסיבה שעברתי היא כי פה האסטרטגיות שמוצעות יותר טובות (עם יותר ידע הייתי מרוויח יותר),
    למרות שהן מפסידות (כי ההנחות לפעמים לא נכונות),
    אז המטרה שלי לשדרג את הידע,
    אבל אני רוצה להתאים ציפיות,
    אני מוכן לקבל הפסד כ"שכר לימוד" ,
    אבל לצפות להרוויח , בסוף להפסיד זה חבל,
    ואם אני מתייחס לאסטרטגיות כ"לימוד" אז לרוב אני ארצה לצאת ללא נזק,
    אז בנוגע האסטרטגיה שבה ספגנו הפסד מקסימלי,
    יומיים לפני כן הייתי יכול סגור ללא נזק ואפילו רווח קטן,
    לכן חשוב לתאם ציפיות .

לכן חשוב להתייחס למה שרונו כתב .
    אני חושב שהוא מדבר בשביל "כולנו".

ציטוט פורסם במקור על ידי rono968
    הרבה כמוני פה רוצים להבין איך מגיעים ומהו הפרמטר שצריך (בטחונות או משהו אחר )למצב שלכל אסטרטגיה שבועית תהיה השקעה/סיכון שווה !!!!

כלומר לא להגיע למצב כמו חודש שעבר שבגלל אסטרטגיה אחת שהפסדנו בה ו3 שהרווחנו בסיכומו של החודש דווקא הפסדנו!!! אנחנו רוצים לחלק סיכונים שווים בכל אסטרטגיה כך שאם אסטרטגיה אחת מפסידה מ4 אז בסופו של דבר החודש מורווח ולא מופסד כמו שקרה חודש שעבר!!
    עכשיו השאלה איך עושים את זה?
    האם זה שכל אסטרטגיה תהיה בעלת אותו בטחונות אומר חלוקת סיכונים נכונה ?
    ואם כן מאוד יהיה חשוב וכבר נאמר פה שבכל אסטרטגיה ששחקן מעלה הוא ירשום מה כמות הבטחונות לכפולה אחת של אסטרטגיה שלו ואז כל אחד יחליט כמה כפולות הוא רוצה לשים בהתאם לבטחונות שלו בחשבון האישי שלו וכך אני וכל אחד נוכל לחלק סיכונים ברמה שווה

עכשיו אם הנ"ל לא נכון כלומר כדי שתהיה חלוקת סיכונים שווה זה דבר שלא קשור כלל לכמות בטחונות אז מה כן הפרמטר שצריך לדעת כדי שתהיה חלוקת סיכונים שווה בין כל האסטרטגיות
    ואם שחקן יעלה את הפרמטר הזה פעם אחת בלבד בזמן העלאת אסטרטגיה שבועית בהודעתו הראשונית זה סופר יעזור ויפתור את הדבר הכי חשוב שהוא חלוקת סיכונים נכונה חלוקת השקעה נכונה

כי אני באופן אישי ולדעתי עוד כמה פה אפילו שהיתה 2 אסטרטגיות בחודשיים קודמים שהפסידו מבין 8 סך הכל אני עדיין הפסדתי ולא רק הפסדתי אלא הפסדתי צורב בחודשיים האלו !!
    אשמח לתגובות ולתשובות
    זהו דיון חשוב מאוד לדעתי והותיקים פה אשמח אם יעזרו
    תודה :|
    עליך להבין -
    1. אסטרטגיה שמשיאה 10% בשבוע נחשבת אגרסיבית ומכאן שהיא בעלת סיכון מטבעה.
    2. הבטחונות מספקים לך תמונה טובה לגבי ההפסד הפוטנציאלי.
    3. זכור שהרווח מגודר (10%) ושההפסד התיאורטי גבוה יותר (בגובה הבטחונות). בשורה התחתונה וכפי שחווית בעצמך, אתה יכול להפסיד מספר אסטרטגיות מוצלחות באסטרטגיה אחת שנכשלה.

מה אתה יכול לעשות?
    1. תקציב לעצמך סכום קבוע לפעולה באופציות. את הרווחים תוציא החוצה, כך שבסיס ההשקעה ישמר. כך תוכל להשוות תשואות אסטרטגיות, לצמצם סיכון באסטרטגיה מפסידה וכו'.
    2. אם אתה ממש ממש מוכרח, אתה יכול לבצע סטופלוס. עם זאת, אוסיף ששחקן ציין מספר פעמים ובצדק, שלדעתו אין להשתמש בכך בעולם האופציות.
    3. אתה יכול להימנע מביצוע אסטרטגיות במועדים מאתגרים יחסית (תחילת חודש, שבוע פקיעה).

דמקה, יפה כתבת.

כמו בכל דבר אין כסף קל.

צריך לעבוד מאוד קשה על מנת להרויח אותו.

ובטוח שצריך ללמוד קודם לזחול, לפני שמתחילים לפסוע.

ושיהיה בהצלחה בלימודי התואר ראשון במסחר בנגזרים.

יפה כתבת דמקה
    כל הכבוד בהחלט משקף את המצב האמיתי.

רונו, העובדה היא שאנשים כמוך הפסידו והרבה בחודשיים האחרונים בעוד שלכאורה סטטיסטיקת השחקן מראה על הצלחות.

מסקנות אפשריות: 1) נפלתי על תקופה רעה 2) לא ביצעתי נכון את האסטרטגיות 3) הסטטיסטיקה של שחקן משקרת שכן הרווחים מהאסטרטגיות זעומים וההפסדים כבירים.

ע"מ להגיע למסקנה הנכונה, תצטרך לבצע נכון את האסטרטגיות של השחקן במשך שנה ואז ליצור סטטיסטיקה אמיתית משלך.

איך לבצע נכון-

קודם כל להשתתף בכל האסטרטגיות
    דבר שני
    אותו סכום של השקעה בכל האסטרטגיות- ונרחיב בנקודה החשובה הזו.

סכום השקעה:
    -----------
    שלב א: בדוק מהם הבטחונות המקסימליים שלך- נאמר 200,000 שח
    קח בחשבון שבדר"כ יש 2 אסטרטגיות שרצות במקביל. במקרה הגרוע -3, וגם שצריך להשאיר בטחונות בצד ( 50% מכל אסטרטגיה)
    לכל אסטרטגיה נקציב : 100,000 לחלק ל-3 -> 33,000 ש"ח

שלב ב: בפרסום אסטרטגיה, בדוק בסימולטור מהי עלות האסטרטגיה ליחידה אחת. נאמר בטחונות 15,000 ש"ח ותקבול בפתיחה 5000 ש"ח = עלות אסטרטגיה 10,000 ש"ח - הקצבה לאסטרטגיה 33 אלף לכן תיעשה 3 פעמים.

שלב ג: סגור את האסטרטגיות מייד כשהשחקן מודיע על סגירה.

לאחר מספר חודשים, ובטח אחרי שנה תוכל ליצור סטטיסטיקה נכונה משלך.

קח בחשבון:
    50% להשאיר בצד זה מספיק לדעתי כי א) הנחה ש-3 אסטרטגיות רצות במקביל היא קצת אגריסיבית. בדר"כ זה 1-2 ב) סה"כ הבטחונות בכל האסטרטגיות בדר"כ נמוכות מצירוף הבטחונות של כל אסטרטגיה בנפרד.

אני מאמין שאחרי שנה תראה רווחים יפים, אבל בלי לבדוק בתכלס זו רק הרגשה, ועם הרגשה לא הולכים למכולת.

כמה הערות:
    אלף
    10% שבועי זה אגריסיבי ומחייב הימור על כיוון. שחקן לא פגע בכיוון בחודשים האחרונים , וגם מפת הפוזיציות קצת רימתה וכך התיקון שהיה "אמור" להגיע בושש לבוא. ב-2 האסטרטגיות המופסדות , האסטרטגיות רצו עד הפקיעה ולמרות הכל יכלו להביא רווחים יפים אם הפקיעה היתה באחוז למעלה ולא למטה. לפעמים צריך גם מזל והמוצר הזה היה במחסור לאחרונה.

בית
    יש הגיון מועט בסגירת פוזיציות מרויחות ב-10% בעוד שבאסטרטגיות מפסידות רצים איתן עד לפקיעה. זה אוליי טוב לסטטיסטיקה של מספר פוזיציות מרויחות, אבל לא כל כך לתוחלת הרווח. בסגירה לפני פקיעה שנעשית מטבע הדברים בלחץ זמן ע"מ לא לפספס את אותם 10% יקרים, סביר להניח שהמחירים שתקבל לא יהיו אופטימליים. וגם העמלות גבוהות בהרבה מאשר בפקיעה. יחד עם זאת, לא תוכל אף פעם לעקוב אחר סטטיסטיקת השחקן אם לא תמלא את ההוראות כלשונן.

יפה אמרת דמקה.
    כל הכבוד!

אהבתי מאוד את ההזמנה לדיון והדיון עצמו שמתנהל בצורה מושכלת ועניינית חסרה לי הייתה נקודה אחת קריטית בכל הדיון שאותה ברצוני להעלות ככלל אצבע שכל שחקני האתר צריכים לקבל ועל האתר , מנהליו ובראשם שחקן מעוף לכוון ולהנחות -

"לא נשארים לפקיעה"

זה פוגע באופן אנוש בריווחיות וכפי שנאמר כבר ע"י יוסי אלוף בקורס - הפסד אחד יכול למחוק רווחים של שנה ויותר.

יותר מכך יש לזכור שמידי יום ישנם מצטרפים חדשים ושלרובם המכריע אין כל מושג בתחום המסחר , ואלה מיד מבצעים אסטרטגיות ובסכומים לא מבוטלים - אני מניח שכולנו מבינים איזה נזק עצום זה יכול לגרום לאנשים תמימים הרואים באתר מקום המשיא רווחים נאים לחבריו כפי שבא לידי ביטוי בכתבות השונות שהיו בעתונות .

אודה לכם אם תצטרפו לקריאתי זאת כך שנתחיל לבסס כללי פעולה ששומרים עלינו , על רווחינו ומגדילים ומשפרים את התוחלת של כולנו , חדשים כוותיקים , מנוסים כחסרי נסיון כאחד.

ברכות והצלחות .

כמה מלל כשהפתרון הוא פשוט - עובדים על אותו סכום.
    ואז קסם = 10% שווים בדיוק אותם 10%....

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות